2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezért nem érte meg regelned!Tomexx írta:A Római döntőben jelen lesz a tiszta eszközökkel bejutott MANCHESTER UNITED meg egy másik izé....... Jó szurkolást az Európai labdarúgás SZÉGYENÉNEK!!!!!!!!!!
Ha a dinamo londonra gondolsz, akkor tévedsz, mert ők nem jutottak döntőbe.Tomexx írta:A Római döntőben jelen lesz a tiszta eszközökkel bejutott MANCHESTER UNITED meg egy másik izé....... Jó szurkolást az Európai labdarúgás SZÉGYENÉNEK!!!!!!!!!!
köszönjük EmeseTomexx írta:A Római döntőben jelen lesz a tiszta eszközökkel bejutott MANCHESTER UNITED meg egy másik izé....... Jó szurkolást az Európai labdarúgás SZÉGYENÉNEK!!!!!!!!!!
lehetséges, nem követem figyelemmel őket, de a Werder focija annyira kamikaze, h nem lehet velük nem szimpatizálni külsősként ( max, ha az illető vmelyik másik német csapat drukkere...)Barcaforever írta: A Donyeck-iek tán nem támadófocit játszanak?
A Donyeck-iek tán nem támadófocit játszanak?Fecooo írta:és akkor ez is eldőlt
Hajrá Barca és Werder, a támadófocinak kell győznie mindkét sorozatban!
szerk: basszus máááár, még a végén törököt játszik a HSV... mondjuk Olic és Petric ott volt a pályán a törökök ellen tavaly![]()
szerk2: mostmár tényleg hajrá werder!
Én el is fogadtam az érveidet. Meg abból a szempontból is állomdöntő, h már kora ősz óta az egész focivilág a Barcát tartja az elsőszámú trónkövetelőnek, és a Mu meg a cimvédő. Hogy mi lesz, nem lehet megjósolni. Csak egy meccs, egyetlen egy meccsen dől el minden, akármi lehet.ozsimiki írta:Barcával kapcsban írtam a szép lenyűgöző játékot, M.U. val kapcsban meg a hihetetlen eredmény sort, szal nyert címek és a másik oldalon meg pazar játék, álomdöntő és kész.LG írta:Persze, ezek jó érvek. Ellenérvnek föl tudnám hozni, ha Mu a szezon nagy részében vérszegényen játszott, csak az utóbbi pár meccsen mutattott olyan produkciót, amivel méltő a döntőre. Persze igy is lehet...
Én voltam aki megtaláltalak.ozsimiki írta:Nah vki tegnap megtalált, mert azt írtam,h létrejött az álomdöntő, és h ez csak nekem álomdöntő (aláírásom...)
hát pedig nem így értettem. szntem az összes semlegesnek is ez az álomdöntő,
az egyik oldalon a rekordot rekordra halmozó, elképesztő támadójátékot nyújtó BARCA,aki a döntő idejére jó eséllyel az idénybeli 3.! trófeájára hajt, a másik oldalon a Bl címvédő, a kétszeres angol bajnoki címvédő,és a döntő idején jó eséllyel már 3trófeát begyűjtő csapat (PL,Liga kupa,Világ kupa), mi lenne ez ha nem álomdöntő?
vagy írjon vki JELENLEG ennél nagyobb párharcot.
Barcával kapcsban írtam a szép lenyűgöző játékot, M.U. val kapcsban meg a hihetetlen eredmény sort, szal nyert címek és a másik oldalon meg pazar játék, álomdöntő és kész.LG írta:Persze, ezek jó érvek. Ellenérvnek föl tudnám hozni, ha Mu a szezon nagy részében vérszegényen játszott, csak az utóbbi pár meccsen mutattott olyan produkciót, amivel méltő a döntőre. Persze igy is lehet...
Nem! Ezt mi nem fogjuk megtenni, mert abbol nagy balhé lenne. Így is már mindenki azt mondja, hogy megvettük a bírót stb...Egy ilyen meccs után az a minimum h mi ne óvjuk!!!Ronaldinho&Barca írta:Nah a mu "fellebbez" Fletcher pirosa miatt, remélem mi is hasonló képen járunk el Abidal pirosa kapcsán.