Eidur Gudjohnsen

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.05.09. 12:24:05

gekkodan írta:
fcjoc írta:ha elmegy gudi, akkor a helyére biztos jön valaki. én sajnálom őt, inkább hleb menjen mint ő.
Menjenek mindketten. Guddy Angliába, Hleb Németországba. És végre remélem, hogy veszünk minőségi játékosokat ennyi pénzért, mert sem Ő, sem a fehérorosz nagyon nem érte meg az érte adott pénzt.
Osztom. Mindkét játékos több játékpercet érdemel, ám itt sajnos kevesek-bár Guddy ebben a szezonban szerintem jól teljesített, amikor megkapta a lehetőséget.
A helyükre érkezőkről...nos, a csapat belső egyensúlya miatt csak olyanokat szabad vásárolni, akik alapból elfogadják a kispadot, de becserélve hozzá tudnak tenni a játékhoz. Ilyen futballistát nehéz lesz találni. A versenyhelyzet megteremtése nem mindig hoz pozitív dolgokat elő.
Rivaldo-A Legnagyobb.
currahee
Jugador d'estrella

2009.05.09. 12:01:19

én nagyon is sajnálom ha eligazol innen!
és kitartok amellett hogy megvédjem!!!

lehet h nem volt sok jó meccse és általában nem alkotott maradandót, de arról nem szabad megfeledkezni h volt több olyan meccs is még év elején amikor fontos gólt szerzett.

nekem személy szerint ő az egyik kedvencem szimpátia szerint, mert nagyon korrekt arc. és igen is sajnálom h ilyen keveset játszik mert igenis tudna élni a lehetőséggel és nem hiszem h keita v sergi jobb lenne nála.
persze ők két külön eset: sergi nagyon tehetséges fiatal srác de ő védekező középpályás tehát touré helyettese. keitat pedig hát nagyon dicsérték sevillában; én ugyan nem láttam meccsét mikor ott játszott de itt nem egy nagy szám. lőtt egy két gólt sőt még fontos gólokat is szerzett adott esetben de sztem nem az igazi. annyira nem jó a teljesítménye h ki lehessen jeleneti h jobb mint guddy. igazából csak azért játszik sokat keita mert pep őt kedveli inkább és neki szavaz bizalmat de nem biztos h ha eidur is ennyit játszhatna h akkor is gyengébb lenne...
noname
Llegenda del Barça

2009.05.09. 11:33:04

Már múlt nyáron is el akartuk küldeni, ő akart maradni.Őszintén szólva nem bánom h elmegy, egyszerűen nem illik bele a csapatba. Keita és Busquets kiszorították(jogosan). Ha nyáron elmegy, úgy tudom h van néhány igen tehetséges kp az Atleticben(Thiago vagy Jonathan Dos Santos). Annyit tudnának nyújtani mint Guddy.
Vagy ha Pep nem érzi őket elég jónak, már néhány milláért tudunk venni egy tehetséges, fiatal kpt, de akár még Hleb visszahozatala is jobb lenne mint Guddy. :roll:
Mindenesetre ha elmegy, senki se számítson arra h egy sztár érkezik a helyére, mert a Toure-Xavi-Ini kp megbonthatatlan. Épp ezért lenne jó vki az Atleticből. Busquets is minden elvárást felülmúlt. :wink:
A Fifa egy szégyen
fcb-hungary
Barça B

2009.05.09. 10:51:20

ennek elment az esze :D ha játszott hát mit mondjak szerintem pocsék teljesítményt nyujtott ha helyzetbe került még a 100%-os ziccert is kihagyta plusz mire gondol hogy majd messi, henry, eto mellett lesz lehetősége meg még ott van bojan aki szerintem sokkal gyorsabb és tehetségesebb
Julcsikaa.
----------------------------------------------------------
έℓεтέяzέs.♥♥♥♥♥♥♥ FC Barcelona ~MINDÖRÖKKÉ~ ^^ ℓεgεsℓεgjoввαк★
manuel
Jugador d'estrella

2009.05.09. 10:44:43

Idézet Guddhjonsentől:„Nehezen tudom megérteni, hogy miért nem játszhatok, mert véleményem szerint, amikor lehetőséget kaptam, éltem vele. Nagyon nehéz ezt megemészteni, higgyék el.”
Erre csak annyit hagyj reagáljak, hogy nekünk is nehéz ezt megemészteni Guddy!!!ezt a pazar teljesitményt amit a kollégáddal együtt értetek el eddig:
http://www.goal.com/en/people/iceland/2 ... gudjohnsen
http://www.goal.com/en/people/belarus/2 ... sandr-hleb
Deus
Boixos Nois

2009.05.09. 10:32:52

Sajnálom Guddy -t, jogos. ő is végüliscsak játékos...

Menjen át egy jó csapatba, ahol játszhat.
KépKép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.05.09. 10:21:25

fcjoc írta:ha elmegy gudi, akkor a helyére biztos jön valaki. én sajnálom őt, inkább hleb menjen mint ő.
Menjenek mindketten. Guddy Angliába, Hleb Németországba. És végre remélem, hogy veszünk minőségi játékosokat ennyi pénzért, mert sem Ő, sem a fehérorosz nagyon nem érte meg az érte adott pénzt.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Ede72
Jugador d'estrella

2009.05.09. 10:19:44

manuel írta:
Sipszó nélkül távozhatnak nyugodtan.Egyébként olvassva Guddhjonsen nyilatkozatát az érthető hogy csalódott megminden, de azon nem gondolkozik el egykicsitt hogy ennek mi is lehet az oka???hogy nemegy szintet képvisel a többiekkel szemben.Vagyis magyarul: ő nem Barca szintű játékos.És erről nem ő tehet hanem az aki idehozta őt,de ide tartozik a másik nagytudását megvillantó Hlebb is sajnos.
hát én már évek óta azt érzem amikor nézem szegényt a Barcában, hogy egy idegen test a csapatba. Teljesen egyetértek azzal, hogy nem ide való. és már le sem kellett volna igazolni. Nem fogok sírni, ha elmegy...egyébként Hlebnek talán még adni kéne némi esélyt, de hát elég nehéz szegénynek, bármelyik poszton ahol bevethető, nál 5x jobb játékos játszik...
manuel
Jugador d'estrella

2009.05.09. 10:01:04

Sipszó nélkül távozhatnak nyugodtan.Egyébként olvassva Guddhjonsen nyilatkozatát az érthető hogy csalódott megminden, de azon nem gondolkozik el egykicsitt hogy ennek mi is lehet az oka???hogy nemegy szintet képvisel a többiekkel szemben.Vagyis magyarul: ő nem Barca szintű játékos.És erről nem ő tehet hanem az aki idehozta őt,de ide tartozik a másik nagytudását megvillantó Hlebb is sajnos.
fcjoc
Entrenador del Barça

2009.05.09. 09:55:46

ha elmegy gudi, akkor a helyére biztos jön valaki. én sajnálom őt, inkább hleb menjen mint ő.
madmushroom
Capitá del Barça

2009.05.09. 09:43:14

Gudjohnsen jó játékos, ehhez kétség sem fér de valamiért nem stimmel ő a csapatba. Én igazán csatárként kedveltem a játékát, kapu előtt nagyon veszélyes, magas, jó fizikumú és jól fejel. Jobban is ment neki akkoriban a játék. Ez a gyors kis passzos játék nem fekszik neki, főleg a középpályán ahol szervezőkészség is kell. Arra egyébként kíváncsi lennék, hogy ő mire menne a Vidic - Ferdinand féle United bekk duó ellen. Mert sajnos azt nehezen tudom elképzelni, hogy Eto'o jobb lesz, fizikálisan a United védelem félelmetes, Gudi csak jól jönne ott centerben, ismeri és szereti az angol stílust és fizikálisan jobban felvenné a versenyt a united védőkkel. Persze nem azt mondom, hogy Eto'o helyett kezdjen, de ha Eto'o az első félidőben úgy leveszik mint pl. a Chelsea ellen, én biztosan elgondolkodnék a bevetésén.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.05.09. 09:31:26

Sztem meg több gyenge meccse volt, mint jó, én egy kicsit sem bánnám a távozását.
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.05.09. 09:19:09

Én sem csodálom hogy elakar menni de ha tényleg így fog történni rettentően fogom sajnálni hisz szvsz kitünő játékos. Nem értem miért nem játszhat mivel nemtudom hány meccs alatt 4-et rúgott és valahány meccsen teljes gőzzel játszott.
Megértem hogy Xavit és Init nehéz lenne kitúrni a helyükről de én úgy tudom ő csatár volt, és esetleg egy gyengébb csapat ellen ki lehetne próbálni Eto'o helyén.
lionel_messi
Jugador del Barça

2009.05.09. 09:07:40

Felőlem mehet már nyáron amikor ez felvetődött már akkor jó ötletnek tartottam :D
Magyar szív de Katalán lélek Barca drukker leszek amig élek!
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

Kép
House
Entrenador del Barça

2009.05.09. 08:52:57

Gyurinho írta:nem tom ,hogy tűnt el amit írtam de mindegy is az a lényeg ,hogy szerintem ha jövőre egy fontosabb időszakban egy sérülés hullám idején szerintem többet érünk egy rutinos Gudjohnsennel mint egy fiatal (rutintalan) valakivel aki elizgulhatja a meccseket
...
guddy-ra visszatérve szerintem maradjon szükség lehet még rá
Mi van ha Gudjohnsen akar elmenni? :) Egyáltalán nem csodálnám.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Gyurinho
Capitá del Barça

2009.05.08. 21:28:24

lionelmessi19 írta:Tőlem mondjuk mehetne simán egész azóta mióta idejött... :)
Itt nem fog lehetőséget kapni, viszont foglalja a helyet és fizetést fiatalok és új próbálkozók elől...

Nem tudott itt semmi maradandót alkotni, pedig volt hogy rengeteg lehetőséget kapott. Pepnél is így kezdett, aztán valahogy csak kimaradozott már az első 1-2 cseréből is végül, akik néha kezdhettek akár.

Technikailag nem üti meg a szintet, arról nem is beszélve hogy bármely általa bejátszott poszton a világ legjobbjai vannak előtte. Bár ez így lesz mindenkivel, nade ő nem vált be. A fiatalokat hozni kell, az új igazolások közül pedig bármikor kikerülhet egy új Touré, vagy Henry.

3 év, aránylag elfogadható játékmennyiséggel szerintem épp elég ahhoz hogy mindkét fél, sőt még a Guddy fan szurkolók is belássák, nemigazán terem neki itt babér.
nem tom ,hogy tűnt el amit írtam de mindegy is az a lényeg ,hogy szerintem ha jövőre egy fontosabb időszakban egy sérülés hullám idején szerintem többet érünk egy rutinos Gudjohnsennel mint egy fiatal (rutintalan) valakivel aki elizgulhatja a meccseket
...
guddy-ra visszatérve szerintem maradjon szükség lehet még rá

Úgy tűnt el, hogy beraktad a tőlem idézett hszbe, én meg kiraktam átszerkesztéssel, de valszeg te közbe továbbírtad, és előttem küldted el. Nemtom érthető-e. :) L.
ez a rész volt:

Értem a fiatalokat például én is támogatom,ám mondjuk ha később lesz egy nagy sérülés hullám kidől pár fontos 'elem' a középpályán...akkor azért szükség lehet rá pláne egy fontosabb időszakban amikor egy fiatal rutintalan játékos játszatása kész öngyilkosság lehetne,hisz az simán elizgulhatná...szerintem
Andris
Adminisztrátor

2009.05.08. 21:27:54

Nem gondoltad komolyan, hogy elküldünk két komolyabb cserét, és nem igazolunk a helyükre senkit. :)
Egyébként Guddy már bőven kapott időt, Hleb viszont szinte semmit. Szerintem akár még maradhat is majd, meglátjuk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.05.08. 21:28:32-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.05.08. 21:26:14

Szerintem a Barcanak a fo baja jovore az lesz,hogy nem lesznek utokepes cserei,mert ha iden Guddy is elhagyja a klubaot es Valoszinuleg Hleb is akkor eleg keves csere fog majd rendelkezesere allni Pepnek.Az olyan jatekosok ,mint Hleb vagy Guddy nem turik hogy padozzanak es az izlandi eseteben nem is tud nagyon orulni a sikereknek,hiszen amellett hogy egesz evben a padon ult,mar volt sikerekben resze a Chelsea-nel.Es neki szerintem 31 evesen mar nem az a cel,hogy trofeakat gyujtson a csapata(amig o a padon ul),hanem hogy nap mint nap jatszon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Leomessi14 2009.05.08. 21:27:57-kor.
Andris
Adminisztrátor

2009.05.08. 21:24:14

Tőlem mondjuk mehetne simán egész azóta mióta idejött... :)
Itt nem fog lehetőséget kapni, viszont foglalja a helyet és fizetést fiatalok és új próbálkozók elől...

Nem tudott itt semmi maradandót alkotni, pedig volt hogy rengeteg lehetőséget kapott. Pepnél is így kezdett, aztán valahogy csak kimaradozott már az első 1-2 cseréből is végül, akik néha kezdhettek akár.

Technikailag nem üti meg a szintet, arról nem is beszélve hogy bármely általa bejátszott poszton a világ legjobbjai vannak előtte. Bár ez így lesz mindenkivel, nade ő nem vált be. A fiatalokat hozni kell, az új igazolások közül pedig bármikor kikerülhet egy új Touré, vagy Henry.

3 év, aránylag elfogadható játékmennyiséggel szerintem épp elég ahhoz hogy mindkét fél, sőt még a Guddy fan szurkolók is belássák, nemigazán terem neki itt babér.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Gyurinho
Capitá del Barça

2009.05.08. 21:17:48

Hát én azért nem örülnék ha elmenne.
Egy rutinos játékos aki mondjuk igaz nem olyan technikai képességekkel rendelkezik mint Iniesta és a többiek de nem egyszer mentett meg minket fontos gólokkal.
Tény idén ha be is áll csereként új lendületet nem igen ad a csapatnak, de szerintem maradjon.
Ha annyira menni akar majd akkor persze-persze menjen,van még illetve lehet még pár jó éve akár Angliában akár egyéb más bajnokságokban ahol nincs akkora elvárás mint itt a Barcában.
...
Viszont szerintem ő semmivel sem gyengébb kvalitású mint Keita.
Kiegészítő embernek vagy akár akkor is szükség lehet rá ha egy nagyobb sérülés hullám lenne a Barcánál a jövőben úgyhogy én nem szeretném /nem 'kívánom' hogy elmenjen.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.05.08. 20:53:14

Angol focira teljesen alkalmas, nem annyira a földön tartott, gyors passzos játék fekszik neki. Magas, jól fejel. Kicsit sajnálom, mert jó lehetett volna, főleg az ilyen 'chelsea elleni'-hez hasonló meccseken... Na, mindegy. Sok sikert neki!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.05.08. 14:33:16

Sok sikert neki Angliában. Szerintem ott jó pár csapatban elférne. Kicsit érthetetlen, hogy lesújtja, miért nem fér be.
Kép
marci6p
Jugador del Barça

2009.05.08. 14:07:18

TZS írta:Gudjohnsen távozni akar a kevés lehetőség miatt

http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 35145.html?

Egy erős angol középcsapatban el tudom képzelni Gudit (Pl.: Wes Ham, Fulham).
Végre. Ott egy hely valamelyik fiatal tehetségünknek!

Szegény, tökre lelassítja a játékot és még nem is érti, hogy miért nem játszik többet. Támadó poszton hasznosabb lett volna sztem, kár volt átképezni.
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
TZS
Capitá del Barça

2009.05.08. 13:58:27

Gudjohnsen távozni akar a kevés lehetőség miatt

http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 35145.html?

Egy erős angol középcsapatban el tudom képzelni Gudit (Pl.: Wes Ham, Fulham).

Szerk.: http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 35157.html
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TZS 2009.05.08. 15:28:53-kor.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Caesarka
Jugador del Barça

2009.04.28. 19:38:59

Stelios írta:Szívesen elnézném ma csereként Henry vagy Eto'o helyén. Nagyon jól ismeri az angol focit és a Chelseat. Emlékezzünk csak rá, hogy a Liverpool ellen mekkora hasznát vettük, még ha ki is estünk.

lacika: Legközelebb Hleb topicjába okoskodj a fehéroroszról. köcce.
Ezt te sem gondolhatod komolyan! :o Gudit lecserélnéd Henryra vagy Eto'ora?! :o Hallod, ez marha nagy gáz lenne! :D Szvsz! :wink: Jó a 2 csoki ott elől, Iceman nyugodtan ücsörögjön a padon! :D
Kép
CSAK A BARÇAAA!!! :twisted: :wink: :P
Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!! :twisted:
Lezárt