Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
FC Basel, Shaktar Donyeck, Sportin Lisszabon, Olympic Lyon, Bayern München, Dinamo London... kifejezetten spanyol csapatok!.....Tomexx írta:HBC=Handball Club Barcelona,ez így igaz!Csak az a baj,hogy a focit (általában)lábbal játsszák!Szerintem ezt nagyon jól tudja többek között a MANCHESTER UNITED-től annó nem ok nélkül elhajtott Piqué szaktárs is a többi nagy "géniuszról" nem is beszélve..................
05.27............05.27................05.27.......................05.27.........................
Már nem sok van hátra,hogy rájöjjetek,hogy ez a nyálas operettfutball csak Spanyolországban eredményes!!!!!!!!!
Egy BL döntő, igy van, de csak EGY meccs...annyival nehezebb a helyzet, mint eddig, h itt nincs javitási lehetőség. 1 meccsen eldől minden....Minden megtörténhet, lehet sima meccs is vmelyik félnek, lehet megint igazi dráma lesz.Jah, a Manchesteri meccs pedig nem csak egy meccs, hanem egy BL döntő. Ott nem csak az dönt, hogy ki van jobb formában, ki az esélyesebb, hanem az hogy Milyen lelki állapottal lépnek pályára a játékosok. Abban egyik csapatnak sem lesz előnye, hogy már megnyerte a bajnokságát, mert már mind két csapat nagy valószínüséggel megnyerte a maga bajnokságát. Nehogy valaki félre értse, ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem bízom a CSAPAT-ban, csak hát ez már egy Bajnokok Ligája döntő. Smile
A helyesírási hibákról nem nagyon akarok szólni, látom sokat használod az msn-t.gombosmario18 írta:A menchester elleni meccsröl megcsak annyit....h ez nem az Barca akit kielytet tavaly az MU!És ez nem az a MU aki kielytette a barcát!!!(aki érti az érti,aki nem az nem)
szal röviden....idén a BARCÁÉ A SERLEG!!!!!
No mester, én már tudom, hogy mit ne, még annyival tisztelj meg, hogy "néhány SZAKLAPOT" ideböksz név szerint, sőt inkább linket az ő cikkükről, amelyben ezt az esetet taglalják, kiváncsi vagyok az általános véleményre.Tomexx írta: Olvassatok néhány SZAKLAPOT,hogy mi az általános vélemény!!!!!!!!Itt természetesen nem az Angol szaksajtóra gondolok!!De nem is a Nemzeti Sportra:D:D:D
"Minek kell kötözködni?............."a teheneket legyaluljuk"............Kamarilla írta:Bayern München, Lyon, Sporting, Basel, Shaktar, Wisla drukker vagy vagy mi van? Minek kell kötözködni?! Tovább jutottunk, kész! A másik oldalon is volt néhány gusztustalanság, de azokat persze el kell nézni, mert Drogba meg Bálákkkkkkk ott játszik! Hagyjuk már, ott vagyunk a döntőben, ez a lényeg! Igen, ahogy mondod! 05.27 ---> a teheneket legyaluljuk és visszük a Bl-serleget, akármilyen fájó is lesz neked, mi akkor is röhögni, ünnepelni, vigyorogni és torzulni fogunk! Már alig várom!Tomexx írta:05.27............05.27...............05.27.................05.27..............05.27............
Remélem tiszta eszközökkel,csak a JÁTÉK fog dönteni.
Egyébként az elődöntőben vesztes csapat nevét helyesen is le lehet írni,én sem írtam pl.:Bőrszalonnát a Barcelona FC helyett!
Mellesleg a Chelsea-t ki nem állhatom a színtelen -szagtalan játéka miatt.
HandBall Club.......marci6p írta:így van! Mis is szereztünk egy gólt lábbal és ti is.Tomexx írta:HBC=Handball Club Barcelona,ez így igaz!Csak az a baj,hogy a focit (általában)lábbal játsszák!Szerintem ezt nagyon jól tudja többek között a MANCHESTER UNITED-től annó nem ok nélkül elhajtott Piqué szaktárs is a többi nagy "géniuszról" nem is beszélve..................
05.27............05.27................05.27.......................05.27.........................
Már nem sok van hátra,hogy rájöjjetek,hogy ez a nyálas operettfutball csak Spanyolországban eredményes!!!!!!!!!
A géniuszainkról, meg annyit, hogy vannak játékosok akik játékosak és vannak akik tuskók és pusztán bérencek.
Ezek a géniuszok, megtanították nektek, hogyan is kell a focit szépen sok passzal játszani, GÓLRA!
Fent említett géniuszok által varázsolt álom operett lenyomta a ti minimalista tömörülős, technikai tudást legkevésbé előtérbe helyezett túltaktikázott favágó tulok focitokat.
Majd rájössz, hogy Rómában is eredményes lesz.
Egyébként a HBC-ből hogyan jön ki az amit leírtál?
Bayern München, Lyon, Sporting, Basel, Shaktar, Wisla drukker vagy vagy mi van? Minek kell kötözködni?! Tovább jutottunk, kész! A másik oldalon is volt néhány gusztustalanság, de azokat persze el kell nézni, mert Drogba meg Bálákkkkkkk ott játszik! Hagyjuk már, ott vagyunk a döntőben, ez a lényeg! Igen, ahogy mondod! 05.27 ---> a teheneket legyaluljuk és visszük a Bl-serleget, akármilyen fájó is lesz neked, mi akkor is röhögni, ünnepelni, vigyorogni és torzulni fogunk! Már alig várom!Tomexx írta:05.27............05.27...............05.27.................05.27..............05.27............
Remélem tiszta eszközökkel,csak a JÁTÉK fog dönteni.
Egyébként az elődöntőben vesztes csapat nevét helyesen is le lehet írni,én sem írtam pl.:Bőrszalonnát a Barcelona FC helyett!
Mellesleg a Chelsea-t ki nem állhatom a színtelen -szagtalan játéka miatt.
így van! Mis is szereztünk egy gólt lábbal és ti is.Tomexx írta:HBC=Handball Club Barcelona,ez így igaz!Csak az a baj,hogy a focit (általában)lábbal játsszák!Szerintem ezt nagyon jól tudja többek között a MANCHESTER UNITED-től annó nem ok nélkül elhajtott Piqué szaktárs is a többi nagy "géniuszról" nem is beszélve..................
Kamarilla írta:Egy cselszis csajnak ma már haverommal küldettem egy csomag zsebkendőt, elvileg a csaj neki ugrott a gyereknek és majdnem megfojtotta!Tomexx írta:A Római döntőben jelen lesz a tiszta eszközökkel bejutott MANCHESTER UNITED meg egy másik izé....... Jó szurkolást az Európai labdarúgás SZÉGYENÉNEK!!!!!!!!!!De, a srác azt mondja, megérte látni azt a fejet!
Neked is küldök te cselszis bénaság!!!Sírd ki magad, ronda lesz látni neked, hogy a Barca nyeri a döntőt!
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=kSVcTYPIebM
A nőknek nincs ilyen orgazmusuk, mint amilyen a [auto_cenzúra] van!![]()
Tudod öreg, röhög a vakbelem!Tomexx írta:HBC=Handball Club Barcelona,ez így igaz!Csak az a baj,hogy a focit (általában)lábbal játsszák!Szerintem ezt nagyon jól tudja többek között a MANCHESTER UNITED-től annó nem ok nélkül elhajtott Piqué szaktárs is a többi nagy "géniuszról" nem is beszélve..................
Egy cselszis csajnak ma már haverommal küldettem egy csomag zsebkendőt, elvileg a csaj neki ugrott a gyereknek és majdnem megfojtotta!Tomexx írta:A Római döntőben jelen lesz a tiszta eszközökkel bejutott MANCHESTER UNITED meg egy másik izé....... Jó szurkolást az Európai labdarúgás SZÉGYENÉNEK!!!!!!!!!!
Lrgalább tudjuk milyen csalódott. De, ha tényleg nem látta, akkor csak belinkelném neki azt a bizonyos találatot:cruyff írta:Szegény Tommexx lemaradt az uccsó percekről.... Hé Iniesta gólt rúgott!![]()
![]()