Szerintem keveset számoltál a játékos vételre, 200 alatt nem nagyon kapsz olyan játékost, aki 5. osztályban is fogja bírni. Nagyon felszöktek a játékosárak. Én jelenleg csatárt edzek, 1-t már eladtam, 400-ért vittél el, 20 évesen kiemelkedő volt. Jelenleg még van 4 nevelt csatárom, ők 4 csillag körül játszanak, meg vettem egy csatárt, aki 1 edzéssel fejlődik egyből. 400-500 körül remélem elfogom tudni őket passzolni, jól jönne az a pénz. 5-ből 4-et eladok, és átállok valami más edzésére, csak még nem döntöttem el, ebben segítsetek.MichaaBee írta:Első teljes HT-szezonomban sikerült feljutnom a hatodosztályba. Jelenleg 3 évre tervezek itt, utána szeretnék megerősített kerettel az ötödnek vágni. 3 hét múlva lesz akkora bevételem, hogy meg tudjam venni az új edzőt. (Most csak megfelelő van.) A most edzett középpályásaim mind 18 évesek, elréték a remek szintet, számítások szerint 21 éves korukra elérik a term.feletti szintet. Ekkor eladok 6-ból 4 középpályást, ebből számítok 4x3-400ezer eFt-re, ami ugye körülbelül 1.200.000 és 1.600.000 közötti költségvetést eredményezne. Ebből tervezem (3 év múlva) a csapat megerősítését. Legalább kiemelkedő játékosokból szeretnék venni összesen 6-ot. 2 védőt, 1 szélső, 1 belső kp-t (hogy pótoljam, akiket eladtam és legyen össz 3 minőségi játékosom a posztra) és 2 csatárt. Midegyikre 200.000 eFt-t számolok némi plusszal, ami kijönne a 4 edzett kp árából. Ezután átállok kapusedzésre, ami szvsz sokkal több bevételt jelent játékosonként. De mindenesetre gyorsabb pénzt, az biztos.
Ha valahol mellényúltam a számolásokkal (pl. túl keveset v. sokat számoltam 1-1 vételre vagy eladásra) kérem szóljatok!![]()
Védekezés: 10 játékos edzhető, de multiskilles játékosokat kell venni, ami nagy befektetés.
Játékszervezés: 6 játékost edzhető, multiskilleseket kell venni, de a középpálya nagyon fontos.
Kapus: 2 edzhető, de gyors és egy jó kapus mindig jó jön