nálam mostmár egy percig sem kérdés, h az inter nyeri a bajnokságot.
egyszerűen a nagynevű csapatok közül náluk van meg minden, ami a címvédéshez kell. az anyagi forrásaik vastagok és rendezettek, a játékoskeretük olyan bivaly, h két, közel azonos szintű brigádot el tudnának indítani a bajnokságban, az edzőjük sem egy nyeretlen kétéves. és ha mindezek kevesek lennének, akkor jön a bírói kar
(tudom, h utáljátok ezt, de csak az ASRrel kapcsolatos meccseken is többször előfordult már enyhén szólva vitatható ítélet ami az internek kedvezett, és ez csak egy párosítás...).
rajtuk kívűl a milannál generációváltás zajlik, hiába vannak ott csúcsszuper játékosok is, de az kevés az első helyhez, a púposoknál egyelőre még nehezen hordozzák el azt, h - eddig legalábbis - általában csak magukra számíthatnak, nem nyomja őket senki, ez pedig szintén karcsú a tabella elejéhez, az ASR pedig rendkívűl rapszódikusan teljesít, ráadásul ott még az anyagi lehetőségek sem olyanok, h minden helyre két azonos képességű, jó zsugást tartsanak. ez pláne olyankor jön ki, mint a mostani időszak, amikor sokan fél lábbal játszanak, mert ha nem vállalnák, akkor jöhetnének a tizenéves primaverás gyerekek....
rajtuk kívűl sztem nincs olyan brigád, akik érdemben bele tudnának szólni a bajnokság végkimenetelébe.
az interre visszatérve, balotellit én egy pillanat alatt bekrnám vmi negyedosztályú csapatba egy évre kölcsönbe, úgy, h még eligazolni se tudjon. azt hiszem, utána az ott lejátszott szántóföldes bugik után, amikor minden meccs kihívás lenne neki, h a 90 perc után a saját lábán megy le a pályáról, vagy hordágyon viszik, lehet, h elgondolkodna azon, h érdemes-e arcoskodnia az internél, vagy örül inkább annak, h luk van a seggén és szelel, plusz még egy olyan kaliberű csapatnál bizonyíthat, mint a milanoiak.
mindez a serie a-ban elég, h nemzetközi szinten miért olyan vékony a történet, azt nem tudom. így visszagondolva talán lehet, h a mancio is kevés volt ahhoz, h nagyot alakítsanak, murinnyónál pedig csak egyszer volt karácsony, a porto óta sehol semmi...