Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze ő is hibázhat, de Ő juttatott el minket ide. ráadásul a döntők még le sincsenek játszva. Ilyen hozzáállás... Valószínűleg ugyanez a Pep ült a Madrid ellen a padon, a Bayern és az Atletico ellen is, Ő juttatott minket ide. akkor és most is vannak húzásai. Idáig bejöttek. Ha nem lennének ezek a húzásai itt se lennénk.bojanfan írta:akármekkora edző, ezzel a húzásaival, hogy nem játszatja sylvinhot, cacesrest, és tourét kiveszi középrő hihetetlenül nagy hibákat vét el. na jó nem nagyok, de épp akkorárk, hogy mindkét döntőt elszórakozzunk.
ha ma nem nyerjük meg, akkor én az ő nyakába varom.
Nincs is baj az újitásokkal, a váratlan huzásokkal, mert ezek is kellenek h egy csapat sikeres legyen...Etooka írta:Általában az ilyen váratlan húzásokon függ a meccs végkimenetele... Márpedig, aki ezeket meg meri húzni, az csak jól jöhet ki belőle.
Bizakodom, és támogatom az újításokat.
Ha bukjuk a döntőket, akkor mki elbukja, és akkor mindenki "hibás" értebojanfan írta:akármekkora edző, ezzel a húzásaival, hogy nem játszatja sylvinhot, cacesrest, és tourét kiveszi középrő hihetetlenül nagy hibákat vét el. na jó nem nagyok, de épp akkorárk, hogy mindkét döntőt elszórakozzunk.
Már bocs, de ez milyen hozzáállás? Ha jól tudom, Pep elvitte a csapatot a döntőig. Azt meg még le se játszottuk, de már előre kapja a kritikát. Az edzőben meg kell bízni, azért van ott.bojanfan írta:akármekkora edző, ezzel a húzásaival, hogy nem játszatja sylvinhot, cacesrest, és tourét kiveszi középrő hihetetlenül nagy hibákat vét el. na jó nem nagyok, de épp akkorárk, hogy mindkét döntőt elszórakozzunk.
Használd a szerkeszt gombot.bojanfan írta:akármekkora edző, ezzel a húzásaival, hogy nem játszatja sylvinhot, cacesrest, és tourét kiveszi középrő hihetetlenül nagy hibákat vét el. na jó nem nagyok, de épp akkorárk, hogy mindkét döntőt elszórakozzunk.
Magyarul Pep magától is tisztában van azzal, hogy nem tökéletes. Ergo marhára nincs szükség arra, hogy olyanok kezdjék el osztani az észt, akik tizedannyira sem értenek hozzá.menczel írta:De utálom az ilyen hozzáállást. Azért mert letett valamit az asztalra attól még nem lett tévedhetetlen, van mit tanulnia, fejlődnie, szóval egy szurkoló miért ne firtathatná a döntéseit, főleg egy fórumon...Nóbi írta:Nevetséges, hogy egyesek fikázzák Pepet. Ő az edző, Ő dönt az ilyen kérdésekben. És amíg bejutunk a BL döntőbe, a spanyol királyi kupa döntőjébe és 3 fordulóval a vége előtt 8 ponttal vezetjük a bajnokságot, addig senkinek sincs joga megkérdőjelezni a döntéseinek a helyességét. Komolyan mondom, nem értem...
Ráadásul épp ők mondják el minden sajtótájékoztatón hogy a csapat még nem tökéletes tovább kell dolgozni,fejlődni
Vajon mit kellett volna csinálni? Kimenni 100000 ember elé B csapattal, hátha kikapunk? Mellesleg, ha a meccs a normális medrében folyik, akkor a 77. percben 4-1 ide, és akkor már Villarreal sem akart volna játszani. Egyszerűen nem volt szerencsénk, sem a bíróval, sem a sérüléssel.menczel írta:"Már megint rosszul meccsel Pep szerintem. Kupadö elött gála11et küld föl... minek??? Ha megsérül valaki eret pattintok"
Ezt mecs elött 5 perccel írtam. Abidal out, Iniesta sérült. Van még hova fejlődni Pepnek is...
Tipikusan az amit minden sajtótájékoztatón elmondanak, hogy mindig van hova fejlődni.
De utálom az ilyen hozzáállást. Azért mert letett valamit az asztalra attól még nem lett tévedhetetlen, van mit tanulnia, fejlődnie, szóval egy szurkoló miért ne firtathatná a döntéseit, főleg egy fórumon...Nóbi írta:Nevetséges, hogy egyesek fikázzák Pepet. Ő az edző, Ő dönt az ilyen kérdésekben. És amíg bejutunk a BL döntőbe, a spanyol királyi kupa döntőjébe és 3 fordulóval a vége előtt 8 ponttal vezetjük a bajnokságot, addig senkinek sincs joga megkérdőjelezni a döntéseinek a helyességét. Komolyan mondom, nem értem...
Mondjuk, hogy a kilátogató majd 100.000 ember, utoljára ebben a szezonban (mert az Osasuna ellen, a Bl döntő előtt nyilván már nem) a legerősebb csapatot láthassa a Nou Camp-ban.....Rumig írta:Ha nyerünk is hibás lett volna Pep egy kicsit. Tényleg minek kell az alapot kezdetni egy ilyen sorozat után, újabb fontos meccs előtt?
Mert, a kupadöntőn kinek kéne kezdenie. Ugye nem gondolod, h a legerősebb csapatnak? Nem, azok játszanak, akik odáig eljuttaták a csapatot, pl. Bojan.menczel írta:"Már megint rosszul meccsel Pep szerintem. Kupadö elött gála11et küld föl... minek??? Ha megsérül valaki eret pattintok"
Ezt mecs elött 5 perccel írtam. Abidal out, Iniesta sérült. Van még hova fejlődni Pepnek is...
Tipikusan az amit minden sajtótájékoztatón elmondanak, hogy mindig van hova fejlődni.
Nem az a baj,hanem 3-1 után le kellett volna zárni a meccset (4-1)M.I.P.A.X. írta:Cserélni kéne megtanulnia! Amúgy tökéletes edzőnek tartom
Tényleg sokat érünk azzal, hogy Eto'o elől tartogatja a labdát, amikor a bal szélünk lyukas.Fernando írta:Kibekkeltük? Nem.
Szerk.: Szerintem azért ilyen szituációkban a labdát megtartani képes csapat kerül fölénybe, függetlenül az eredménytől. Xavi, Messi, Eto'o azért elég komolyan megtartotta a labdát a meccsen. Vagy legalábbis komolyabban mint Gudjohnsen, Sylvinho és Busquets. Nah mindegy nem egyezik a véleményünk erről, de ezért nem kell ellenségeskedni és közhelyekkel írogatni a fórumba. Mindannyian egy célért egy csapatért szorítunk.
Ezzel teljesen egyet értek. Ha rám gondoltál, nem fogom Pepre. Csak egy tényező volt 2-3 nagyobb társaságában.cps46 írta:Szerintem ezután a meccs után nem Pepre kellene fogni a dolgot.