Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
currahee
Jugador d'estrella

2009.05.13. 21:37:24

én nem nagyon tudom megérteni mért csinálja ezt Pep...
komolyan mondom h baromság Tourét védőként játszatni mert egyrészt még ha nem is olyan rosszul oldja meg amit kell de a chelsea ellen is látszott h nem igazán mozog ott otthonosan az adott pozícióban.
SOKKAL TÖBBET ÉR AZ, HA KÖZÉPPÁLYÁSKÉNT JÁTSZIK YAYA MERT UGY SOKKAL JOBBAN MEGSZŰRI AZ ELLENFELET ÉS PLUSZBA BESEGÍT A VÉDELEMNEK!!!

Guardiolát ezért nem nevezném még világklasszis edzőnek, mert oké nagyon szép és jó ami eddig elért; de az h a legnagyobbakkal lehessen említeni azért még nagyon sokat kell letennie az asztalra!! és nem feltétlen csak az ő érdeme a csapat idei teljesítménye... persze benne van a dolgokban, sztem a játékosok megannyiszor többet adnak hozzá az egészhez mint amit ő tud.
FÉLREÉRTÉS NE ESSÉK: kiválló edző(!), szeretem amit csinál; csak egy két dolgot nem tudok megérteni és azért vannak rossz húzásai még sztem...
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.05.13. 21:14:13

Tutira tudja a dolgát!
Nem véletlen h touré kh játszik. Ez azt sugallja hogy a Bl döntőn is szt fog játszani. Pep biztosan kioktatta a Chelsea elleni hibáibol!
Na de ez Pep topicja ugyhogy róla is irok: ő legmegfelelőbb edző a barca számára! egyrészt, mert Barca játékos volt, és már akkor is vezéregyéniség, tehát tisztelik a játékosok! Másrészt ebben az évben maradandót nyújtott és ami a legfontosabb, hogy rengeteg tapasztalatot szerzett! A jövő év ennél is jobba fog sikerülni, értem ezalatt, hogy egy Cselszki sem lesz ellenfél a taktikázásával!
Kép
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.05.13. 20:43:15

sztem se biztos, h touré kh-ként jót tesz a csapatnak, mert sztem cacerest kellene játszatni. de én egy mezei szurkoló vagyok, és nem a világ legjobb csapatának az edzője. én se tartom feltétlen jó ötletnek ezt a kezdőt, de pep a mester, ő irányítja a csapatot, és sztem a maximumot hozza ki belőle ma is, és egész évben is. hogy a ebben benne van-e 3 trófea, vagy 2, esetleg csak egy kupa a tartalma, sztem akkor is elégedettek lehetünk, és nem kell izgulnunk mert a Barcát (sztem) a legmegfelelőbb személy irányítja.
Kép
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.05.13. 20:42:56

bojanfan írta:akármekkora edző, ezzel a húzásaival, hogy nem játszatja sylvinhot, cacesrest, és tourét kiveszi középrő hihetetlenül nagy hibákat vét el. na jó nem nagyok, de épp akkorárk, hogy mindkét döntőt elszórakozzunk.

ha ma nem nyerjük meg, akkor én az ő nyakába varom.
Persze ő is hibázhat, de Ő juttatott el minket ide. ráadásul a döntők még le sincsenek játszva. Ilyen hozzáállás... Valószínűleg ugyanez a Pep ült a Madrid ellen a padon, a Bayern és az Atletico ellen is, Ő juttatott minket ide. akkor és most is vannak húzásai. Idáig bejöttek. Ha nem lennének ezek a húzásai itt se lennénk.
csabimo
Capitá del Barça

2009.05.13. 20:33:48

Etooka írta:Általában az ilyen váratlan húzásokon függ a meccs végkimenetele... Márpedig, aki ezeket meg meri húzni, az csak jól jöhet ki belőle.

Bizakodom, és támogatom az újításokat.
Nincs is baj az újitásokkal, a váratlan huzásokkal, mert ezek is kellenek h egy csapat sikeres legyen...
De ettöl függetlenül, nem értem hogy az a cacares aki x millioért érkezett a nyáron miért nem kap akkor sem lehetöséget amikor szükség van rá...ugyanigy Hleb-sylvinho...

Ezekkel a huzásokkal azt erösiti meg bennem Guardi h nem minöségi a cserepadunk, és inkább bizik a megszokott csapatban ha még posztjuktól eltérö területen is kell bevetni öket...
MR. TROMORT777

2009.05.13. 20:23:56

bojanfan írta:akármekkora edző, ezzel a húzásaival, hogy nem játszatja sylvinhot, cacesrest, és tourét kiveszi középrő hihetetlenül nagy hibákat vét el. na jó nem nagyok, de épp akkorárk, hogy mindkét döntőt elszórakozzunk.

Ha bukjuk a döntőket, akkor mki elbukja, és akkor mindenki "hibás" érte
Én csodálkozok, h egyáltalán ilyet mersz írni, kétségbe vonsz egy olyan edzőt, aki élete első szezonjába eddig minden rekordot megdöntött amit lehetett, mostanába sokan kételkedtek benne, és nem értem
magyaráztok h mit h kéne, ha ilyen "okosak" vagytok, akkor h-h nem ti ültök a székébe???

Én teljesen megbízok benne, és ő látja minden nap a srácokat, h mit csinálnak, ő van ott, ő írányít, és ha ő nem akarja középő védőnek Cacerest, akkor elfogadom, hisz mi innen mit tudhatunk a játékosok "állapotárol", meg h milyenek??? semmit
mi csak azt látjuk, h kifutnak a gyepre és olyan játékkal nyűgöznek le, amilyet a világba egyetlen csapat se tud jelenleg leutánozni

Hajrá BARCA! Hajrá Pep!
Bízom benne, h meglesz, és ti is tegyétek ezt szvsz
cps46
Entrenador del Barça

2009.05.13. 20:16:06

Már bocs, de ez milyen hozzáállás? Ha jól tudom, Pep elvitte a csapatot a döntőig. Azt meg még le se játszottuk, de már előre kapja a kritikát. Az edzőben meg kell bízni, azért van ott.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
giefLove
Jugador del Barça

2009.05.13. 19:56:45

Használd a szerkeszt gombot.

Én pedig a Te nyakadba fogom varrni, mivel nem bízol abban az edzőben aki annyi szerencsétlenkedés után odáig vezette a csapatot, hogy két kupadöntőn is szerepelhetnek.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.05.13. 19:48:02

Általában az ilyen váratlan húzásokon függ a meccs végkimenetele... Márpedig, aki ezeket meg meri húzni, az csak jól jöhet ki belőle.

Bizakodom, és támogatom az újításokat.
.
bojanfan
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.13. 19:37:45

akármekkora edző, ezzel a húzásaival, hogy nem játszatja sylvinhot, cacesrest, és tourét kiveszi középrő hihetetlenül nagy hibákat vét el. na jó nem nagyok, de épp akkorárk, hogy mindkét döntőt elszórakozzunk.

♥fcbarca.♥
madmushroom
Capitá del Barça

2009.05.12. 02:12:42

Az Olasz Labdarúgó Szövetség elfogadta Josep Guardiolának, az FC Barcelona jelenlegi edzőjének fellebbezését, és utólag felmentette 2001-es doppingügyében. A játékosként és trénerként is sikeres sportember 2001 őszén egy olasz bajnoki mérkőzést követően adott pozitív mintát az ellenőröknek, akik nandrolont találtak a vizeletében. Az akkor a Brescia színeiben futballozó középpályást négy hónapra eltiltották, valamint 50 ezer euróra büntették annak ellenére, hogy tagadta a doppingvádakat.
A szövetség - alaposan megkésve - most helyt adott fellebbezésének, és minden vád alól felmentette. A Barcelonával a szerdai spanyol Király Kupa-döntőre készülő, Bajnokok Ligája-fináléba jutott szakembert az ügy kapcsán egy olasz bíróság korábban hét hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte. Ezt az ítéletet most szintén semmissé tetté

forrás : sportgéza
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
cps46
Entrenador del Barça

2009.05.11. 13:34:02

menczel írta:
Nóbi írta:Nevetséges, hogy egyesek fikázzák Pepet. Ő az edző, Ő dönt az ilyen kérdésekben. És amíg bejutunk a BL döntőbe, a spanyol királyi kupa döntőjébe és 3 fordulóval a vége előtt 8 ponttal vezetjük a bajnokságot, addig senkinek sincs joga megkérdőjelezni a döntéseinek a helyességét. Komolyan mondom, nem értem... :roll:
De utálom az ilyen hozzáállást. Azért mert letett valamit az asztalra attól még nem lett tévedhetetlen, van mit tanulnia, fejlődnie, szóval egy szurkoló miért ne firtathatná a döntéseit, főleg egy fórumon...
Ráadásul épp ők mondják el minden sajtótájékoztatón hogy a csapat még nem tökéletes tovább kell dolgozni,fejlődni
Magyarul Pep magától is tisztában van azzal, hogy nem tökéletes. Ergo marhára nincs szükség arra, hogy olyanok kezdjék el osztani az észt, akik tizedannyira sem értenek hozzá.
menczel írta:"Már megint rosszul meccsel Pep szerintem. Kupadö elött gála11et küld föl... minek??? Ha megsérül valaki eret pattintok"

Ezt mecs elött 5 perccel írtam. Abidal out, Iniesta sérült. Van még hova fejlődni Pepnek is...
Tipikusan az amit minden sajtótájékoztatón elmondanak, hogy mindig van hova fejlődni.
Vajon mit kellett volna csinálni? Kimenni 100000 ember elé B csapattal, hátha kikapunk? Mellesleg, ha a meccs a normális medrében folyik, akkor a 77. percben 4-1 ide, és akkor már Villarreal sem akart volna játszani. Egyszerűen nem volt szerencsénk, sem a bíróval, sem a sérüléssel.

THE DOCTOR
menczel
Entrenador del Barça

2009.05.11. 13:00:31

Nóbi írta:Nevetséges, hogy egyesek fikázzák Pepet. Ő az edző, Ő dönt az ilyen kérdésekben. És amíg bejutunk a BL döntőbe, a spanyol királyi kupa döntőjébe és 3 fordulóval a vége előtt 8 ponttal vezetjük a bajnokságot, addig senkinek sincs joga megkérdőjelezni a döntéseinek a helyességét. Komolyan mondom, nem értem... :roll:
De utálom az ilyen hozzáállást. Azért mert letett valamit az asztalra attól még nem lett tévedhetetlen, van mit tanulnia, fejlődnie, szóval egy szurkoló miért ne firtathatná a döntéseit, főleg egy fórumon...
Ráadásul épp ők mondják el minden sajtótájékoztatón hogy a csapat még nem tökéletes tovább kell dolgozni,fejlődni
Mikaos
Director del Fútbol

2009.05.11. 12:16:54

Nem rajta múlt a tegnapi meccs. Egyértelműen a bíró szúrta el az egészet: ennyit számít egy ostoba ítélet (megérne egy misét az a bunkó is, hogy így elszúrta az ünneplést).
Az is világos, hogy Bojan beállt volna biztosan, ha nincs a csapat bizonytalankodása a helyzeteket illetően. Legyünk őszinték, Messi és Eto'o nem játszottak jól, legalábbis eredményesen biztos nem, és Pep teljesen érthetően várt a cserével. Helyében szerintem mindenki így tett volna. (na jó, Hiddink talán behozott volna még egy kapust :lol: )

Én értem, hogy lehet kritizálni az edzőt szabadon...de igazságtalanul nem. Főleg azután nem nagyon lehetne egy szavunk sem, hogy hol tart jelenleg a csapat (és hol tartott a szezon előtt). Nagyon rég volt (vagy talán soha), hogy mindhárom sorozatban érdekeltek voltunk a végsőkig.

Sokkal nagyobb baj, hogy vannak sérültjeink, akiknek nagyon jó lenne felépülniük a következő meccsekre. Mert mindig az a lényeg, ahogy Pep is szokta mondani: a következő meccs.
Nóbi
Capitá del Barça

2009.05.11. 11:45:15

Nevetséges, hogy egyesek fikázzák Pepet. Ő az edző, Ő dönt az ilyen kérdésekben. És amíg bejutunk a BL döntőbe, a spanyol királyi kupa döntőjébe és 3 fordulóval a vége előtt 8 ponttal vezetjük a bajnokságot, addig senkinek sincs joga megkérdőjelezni a döntéseinek a helyességét. Komolyan mondom, nem értem... :roll:
sasi1
Entrenador del Barça

2009.05.11. 11:22:58

Rumig írta:Ha nyerünk is hibás lett volna Pep egy kicsit. Tényleg minek kell az alapot kezdetni egy ilyen sorozat után, újabb fontos meccs előtt?
Mondjuk, hogy a kilátogató majd 100.000 ember, utoljára ebben a szezonban (mert az Osasuna ellen, a Bl döntő előtt nyilván már nem) a legerősebb csapatot láthassa a Nou Camp-ban.....
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.05.11. 11:00:17

menczel írta:"Már megint rosszul meccsel Pep szerintem. Kupadö elött gála11et küld föl... minek??? Ha megsérül valaki eret pattintok"

Ezt mecs elött 5 perccel írtam. Abidal out, Iniesta sérült. Van még hova fejlődni Pepnek is...
Tipikusan az amit minden sajtótájékoztatón elmondanak, hogy mindig van hova fejlődni.
Mert, a kupadöntőn kinek kéne kezdenie. Ugye nem gondolod, h a legerősebb csapatnak? Nem, azok játszanak, akik odáig eljuttaták a csapatot, pl. Bojan.
Rumig
Entrenador del Barça

2009.05.11. 00:53:29

Ha nyerünk is hibás lett volna Pep egy kicsit. Tényleg minek kell az alapot kezdetni egy ilyen sorozat után, újabb fontos meccs előtt? Ezzel két dolgot sugall: nem annyira fontos a kupadöntő, nem bízik a többi játékosban.
Ha meg már így kezdtünk, minek vár a 79. percig a cserével? Hamarabb felfrissíti a csapatot, nagy eséllyel nem kapunk kettőt a 2. félidőben.
Ehhez jön még, h Iniesta megsérült, ez persze mással is megtörténhetett volna, de Pep sem volt elég elővigyázatos.
És aztán képes azt nyilatkozni, h tény, h kezdünk fáradni. Hát nyugodtan pihentethetett volna néhány alapembert. Pl Eto'o és Messi már jóideje nincs formában, igazán rájuk férne. Xavi is kezd elfogyni. :roll:
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.05.10. 22:35:05

Ugyan már. Ha nyerünk, Isten, ha egy kisebb hiba, akkor rögtön az ő hibája?

Én inkább azt szeretném tudni, hogy Eto'o miért nem koncentrált jobban a második féldiőben a helyzeteinél, vagy éppen a védelmünk miért engedte a második gól előtt, az egyébként nem is tizenegyes szituáció előtt labdázgatni középen a Villarrealt?

Nem bántom a játékosokat, de ez legkevésbé múlott Pepen...
.
menczel
Entrenador del Barça

2009.05.10. 22:19:02

"Már megint rosszul meccsel Pep szerintem. Kupadöntő elött gála11et küld föl... minek??? Ha megsérül valaki eret pattintok"

bottlikakos
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.05.10. 21:59:35

M.I.P.A.X. írta:Cserélni kéne megtanulnia! Amúgy tökéletes edzőnek tartom :)
Nem az a baj,hanem 3-1 után le kellett volna zárni a meccset (4-1) :!: Ennyi.................
Kép

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
barca99
Llegenda del Barça

2009.05.10. 21:57:38

Fernando írta:Kibekkeltük? Nem.

Szerk.: Szerintem azért ilyen szituációkban a labdát megtartani képes csapat kerül fölénybe, függetlenül az eredménytől. Xavi, Messi, Eto'o azért elég komolyan megtartotta a labdát a meccsen. Vagy legalábbis komolyabban mint Gudjohnsen, Sylvinho és Busquets. Nah mindegy nem egyezik a véleményünk erről, de ezért nem kell ellenségeskedni és közhelyekkel írogatni a fórumba. Mindannyian egy célért egy csapatért szorítunk.
Tényleg sokat érünk azzal, hogy Eto'o elől tartogatja a labdát, amikor a bal szélünk lyukas.

Sergi is meg tudja tartani a labdát, főleg, hogy frissebb volt mint Xavi, aki azért szépen elszórt egy labdát, amiből veszélyesen visszatámadott a Vilarreal.

Messi meg azért jött le, mert addig se sok vizet zavart, Guddy-nak meg ki kellett volna használni a testi erejét, és leütközni az ellenfelet kp-n.

Szóval, hogy rosszak lettek volna a cseréi, nem állja meg a helyét.

Mint már írtam, gólelőnyben és emberhátrányban voltunk, ilyenkor nem kitámadni kell, mint azt kellett volna a Chelsea-nak, szóval ez is sántít.

Viszont amikor mindenki sétálgat a második félidőben, akkor tényleg beküldhetne 1-2 embert, aki focizni is akar, és felpörgeti a játékot.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.05.10. 21:56:35

cps46 írta:Szerintem ezután a meccs után nem Pepre kellene fogni a dolgot.
Ezzel teljesen egyet értek. Ha rám gondoltál, nem fogom Pepre. Csak egy tényező volt 2-3 nagyobb társaságában. :wink:

Ui.: Jo éjt mkinek.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
cps46
Entrenador del Barça

2009.05.10. 21:54:51

1. Sylvinhot muszáj volt behozni, mert a 4 védő az kell.
2. Xavi lehozatalába bele lehet kötni, de ugyanakkor érthető is, mert ő sem koncentrált már teljesen a vége felé.
3. Messit le kellett hozni, mert nem igazán volt hajlandó hátra jönni, bár ebből a szempontból Gudjohnsen se volt egy húdenagy húzás.

Szerintem ezután a meccs után nem Pepre kellene fogni a dolgot. Sajnos mindenki beleélte már magát a bajnoki címbe, és ráfáztunk. Amúgy is a bíró nélkül ez nem jöhetett volna létre.

THE DOCTOR
Fernando
Llegenda del Barça

2009.05.10. 21:46:01

Kibekkeltük? Nem.

Szerk.: Szerintem azért ilyen szituációkban a labdát megtartani képes csapat kerül fölénybe, függetlenül az eredménytől. Xavi, Messi, Eto'o azért elég komolyan megtartotta a labdát a meccsen. Vagy legalábbis komolyabban mint Gudjohnsen, Sylvinho és Busquets. Nah mindegy nem egyezik a véleményünk erről, de ezért nem kell ellenségeskedni és közhelyekkel írogatni a fórumba. Mindannyian egy célért egy csapatért szorítunk.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Válasz küldése