Kedves Andris!
Ide írom a gondolataimat, amik megfogalmazódtak bennem. Pusztán hangosan gondolkodom, nem kell semmiféle támadásnak, vagy ilyesfélének venni. Ezek egy gondolkodó, töprengő fórumozó mondatai, aki nagyon sok munkát adott Nektek a múltban.
Miért éppen most fogalmazódott meg bennem az elhatározás, hogy a gondolataimat 'papírra' vessem.
Az egyik nap, azt írtad, hogy "aki még egyszer...kidobom" - azt hiszem a Hleb topikban. Lehet, hogy tévedek.
Most pedig a Barca igazolások topikban a kezdő szó: "Baromira..."
Nem tudom, biztos bennem van a hiba, biztos az én ingerküszöböm van nagyon alacsonyan, ki tudja. De szerintem, az ilyesmit kultúrált módon is fel lehet vezetni, és úriember módjára is ki lehet fejezni. Kidobni a részeg embert szokták a kocsmából. És a "baromira" helyett nekem erősebb kifejezés is az eszembe jutott. Szerintem, sokkal szerencsésebb lenne a korrektebb, emberségesebb megfogalmazás. Mi/én elfogadjuk, hogy Ti moderátorok vagytok, ez így helyes. Viszont a kellő tiszteletet, és a megfelelő hanghordozást, szavakat elvárhatjuk - szerintem. Én az embertársaimtól kérni szoktam - biztos bennem van a hiba.
Kéretik nem félreérteni, nem személyes támadásnak venni. Ez nem vitaindító, hanem egy gondolat, amire várnám a kielégítő, korrekt reagálást. Nincs mögötte semmi hátsó szándék.
Azért írtam ide, mert nem a hátsó ajtón közlekedem. Ami a szívemen, az a számon. Remélem, nem léptem túl a Fórum Szabályait, nem sértettem meg senkit. Nem állt szándékomban.
szerk.: nem hinném.

A felvetésemet tartom.