Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én közben rá-rá nézegettem,mert én is kíváncsi voltam,h hányan leszünk itt a meccs alatt.Krojf írta:Van arról adat, hogy a BL-döntő idején mennyien voltunk???
Beszédes szám lehet, ezért nagyon kíváncsi vagyok rá!
K.
leszedsz egy képet, lehetőség szerint olyat, amelyik álló.mypeter írta:Akkor szegény szerencsétlen öreg antiPC-snek adjatok más ötletet, hogy tegyek fel avatart. Ez több, mint egy évig működött, és tőletek tanultam, hogy tegyem fel...
Köszi
De amíg nincsen másik, ezt a "semmit" törölhetnéd a profilodból...mypeter írta:Akkor szegény szerencsétlen öreg antiPC-snek adjatok más ötletet, hogy tegyek fel avatart. Ez több, mint egy évig működött, és tőletek tanultam, hogy tegyem fel...
Köszi
Használd ezt: http://tinypic.com/mypeter írta:Akkor szegény szerencsétlen öreg antiPC-snek adjatok más ötletet, hogy tegyek fel avatart. Ez több, mint egy évig működött, és tőletek tanultam, hogy tegyem fel...
Köszi
Már tudsz.Forcabarca8 írta:"Sajnos nem küldhetsz privát üzeneteket. Lépj kapcsolatba az Adminisztrátorral."
pls, Admin, help nekem![]()
előre is köszönöm!
Már tudsz küldeni.TZS írta:"Sajnos nem küldhetsz privát üzeneteket. Lépj kapcsolatba az Adminisztrátorral."
Érdeklődnék az adminisztrátornál, moderátornál, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy privát üzenetet küldhessek?
Mert amikor próbálnék, a fenti felirat jelenik meg.
majd mindjárt megoldja neked valamelyik admin vagy moderátor, és tudni fogsz.TZS írta:"Sajnos nem küldhetsz privát üzeneteket. Lépj kapcsolatba az Adminisztrátorral."
Érdeklődnék az adminisztrátornál, moderátornál, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy privát üzenetet küldhessek?
Mert amikor próbálnék, a fenti felirat jelenik meg.