HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.05.12. 18:44:04

Varga Tamás írta:
Slither írta: Ma már voltam bent és elő is keresték nekem a gépen lévő adatokat a csomagról, és azt mondták, hogy nem lehet kideríteni hogy pontosan ki vette át a csomagot (ami igazából levélnek van beszámítva, mert ilyen kicsike), mert hogy nem kellett aláírni semmit az átvételhez. ](*,)
De azért megpróbálom majd.
Ja, értem. Így már gáz. Mert ha nincs nyoma a rendszerben, hanem csupán közönséges levélként adták fel, akkor ugye kinyomozhatatlan. Aki feladta, nagyon felelőtlen volt! A postás is hibázott, valószínűleg, de a feladó legalább akkora mértékben ludas. Egy csomagot minimum Ajánlott küldeményként adok fel, hogy legyen nyoma a postán. A közönséges levélnek nincs, így az útja kideríthetetlen, vagy legalábbis nehezen.
2-300 forintot megér a biztonság - szerintem.
Elvileg "registered airmail"-lel küldték, vagyis ajánlottan adták fel. Akkor itt vmi sumákolás van... :evil:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.12. 18:29:47

Slither írta: Ma már voltam bent és elő is keresték nekem a gépen lévő adatokat a csomagról, és azt mondták, hogy nem lehet kideríteni hogy pontosan ki vette át a csomagot (ami igazából levélnek van beszámítva, mert ilyen kicsike), mert hogy nem kellett aláírni semmit az átvételhez. ](*,)
Ja, értem. Így már gáz. Mert ha nincs nyoma a rendszerben, hanem csupán közönséges levélként adták fel, akkor ugye kinyomozhatatlan. Aki feladta, nagyon felelőtlen volt! A postás is hibázott, valószínűleg, de a feladó legalább akkora mértékben ludas. Egy csomagot minimum Ajánlott küldeményként adok fel, hogy legyen nyoma a postán. A közönséges levélnek nincs, így az útja kideríthetetlen, vagy legalábbis nehezen.
2-300 forintot megér a biztonság - szerintem.
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.05.12. 18:24:05

Varga Tamás írta:
Slither írta:Rohadék postás-kézbesítő vmi tök más embernek adta át a csomagomat vagy egyszerűen ellopta, mert a rendszerben az van hogy átvették a csomagot. Hú de ideges vagyok... :evil: :evil:
Egy jó tanács:

Fáradj vissza a postára, és tégy bejelentést. Egy űrlapot kell kitölteni, aminek következtében megtudhatod, hogy kinek kézbesítették a csomagod. Ki vette át, mikor, ki volt a postás!
Tudom, mert magam is átéltem ilyet!
Ma már voltam bent és elő is keresték nekem a gépen lévő adatokat a csomagról, és azt mondták, hogy nem lehet kideríteni hogy pontosan ki vette át a csomagot (ami igazából levélnek van beszámítva, mert ilyen kicsike), mert hogy nem kellett aláírni semmit az átvételhez. ](*,)
Tim
Mezei fórumozó

2009.05.12. 17:31:13

Slither írta:Rohadék postás-kézbesítő vmi tök más embernek adta át a csomagomat vagy egyszerűen ellopta, mert a rendszerben az van hogy átvették a csomagot. Hú de ideges vagyok... :evil: :evil:
Pont idevágó írás:Elismerés a magyar postának
Tavaly pedig Magyar Posta a Biztonság témában kapta meg a legjobbat illető elismerést. :lol:
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.12. 17:15:38

Egy jó tanács:

Fáradj vissza a postára, és tégy bejelentést. Egy űrlapot kell kitölteni, aminek következtében megtudhatod, hogy kinek kézbesítették a csomagod. Ki vette át, mikor, ki volt a postás!
Tudom, mert magam is átéltem ilyet!
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.05.12. 12:35:22

Az szép, magyar posta... :roll:

Gondolom nem sokat lehet tenni az ügybe :? .
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.05.12. 12:34:48

Victor_Valdes írta:
Legalább valami drága cucc volt? :evil:
16k-s elektronikai cucc. :evil:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.05.12. 12:31:26

Legalább valami drága cucc volt? :evil:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.05.12. 12:25:05

Rohadék postás-kézbesítő vmi tök más embernek adta át a csomagomat vagy egyszerűen ellopta, mert a rendszerben az van hogy átvették a csomagot. Hú de ideges vagyok... :evil: :evil:
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.04.28. 22:40:35

nem hiszem eeeeeeeeeeel! elbuktam ma az összes pénzem a fogadáson :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :x
barcaloki
Jugador del Barça

2009.04.19. 01:18:46

Képzeld én is végzős vagyok és kolis és Osztálytársam is hasonlóképpen járt :!:
Meg akart tanulni rabonázni aztán rosszul csinálta és a betonba rugott.
Lett egy seb a kis lába ujján, azt mondta kibírja.
Másnap csak elment a kórházba és térdig be van gipszelve mert a kis lábujja melletti ujja tört el :o
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.04.18. 23:50:44

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Koleszos vagyok és a héten csütörtökön elmentünk a srácokkal focizni, szokás szerint. csak most nem ugy alakult, ahogy szokott!!!! szépen csordogákt a meccs, amikor egy óvatlan pillanatban rosszul léptem a jobb lábomra... valami furcsa roppanást hallottam, és utána alig bírtam ráálni. péntek reggel azonnal hazajöttem, és faterral bementünk a korházba. (ott csak 3 órát vártunk, mire sorrakerültünk, de ez most nem lényeg) a doki elküldött röntgenre, majd közölte velem, hogy lehet, hogy van egy kis repedés a bokámon, de nem biztos benne, (én részleges szalagszakadásra tippelek, mert az már volt egyszer) ezért begipszeljük.
kaptam fekvőgipszet, itthon elvagyok, nézem a meccseket...
nem is lenne ezzel semmi gond, csak én durván két hét mulva érettségizek. ennyit a normális felkészülésről... :evil:
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.04.11. 17:06:56

Elmegyek és felgyújtom Milánót sálálálálá
nem képesek ütni a Palermot sálálálálálálá.

Köszönöm Inter hogy ráébresztettél arra hogy egy szerencsétlen csapat vagy, és többet tippmixen se rakok rád! Talán nagy az előnyöd megint nem lehetett már a fogadó irodákban a te bajnoki címedre fogadni de most így nőttek az oddsok, Moratti bácsi elintézte!

Olaszország, én így szeretlek!!!

:twisted: :twisted:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2009.04.11. 16:38:44

Krojf kománk, erről hallottam én is a Bumeráng jóvoltából, ráadásul éves szinten majd 1 milliárdot fizetnek az új hely tulajdonosának bérleti díjként.
A MotoGP közvetítési jogát is megszerezhették volna már jó előre, mivel a tavalyi utolsó futamon sajnálatos módon bejelentette az Eurosport, hogy ők nem kaptak közvetítési jogot 2009-re, így jó előre gyűjtögethették volna szponzorokat, a reklámozni kívánó cégeknek, szolgáltatóknak meg kínálhatták volna fel a remek lehetőséget. Egyedüli magyarországi közvetítőként a hozzám hasonlók kénytelenek lesznek Eurosport közvetítései helyett az m1-re váltani.

Más: Krojf, a jútúb! /"univerzális tapadó csík" / :D - üzenet mindenkinek topic/mihiihsz-e
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.04.11. 16:15:26

Ehhez képest most költöznek egy 8 milliárdot érő új székházba!
Maradtak volna inkább a Szabadság-téren!
A műsoraik is megmaradtak volna talán...
K.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.04.11. 16:02:09

Ha már MTV és ha már sport.

Jövőre nem lesz BL az MTV-n, mert a kuratórium egyhangúan úgy döntött, hogy túl sokba kerül, tehát sztorno még a heti 1 meccs is.

Nagy gáz van a TV környékén, egyes infok szerint nyárra teljesen leáll a saját műsorgyártás, ekkora gáz még nem volt.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
barca99
Llegenda del Barça

2009.04.11. 15:05:10

Engem azért érdekelnének a részletek. A mai világban mit adnak ingyen? :) Plusz miért nem kellett az MTV-nek az eredeti ár hatodáért sem a közvetítési jog (minden kategóriára)?

Na, de majd csak megegyeznek, örüljünk, hogy legalább az első futamot tuti látjuk. :)
socio66

2009.04.11. 14:38:41

Közben szerencsére megegyeztek a felek és hál' istennek nem maradunk le Gabi versenyéről. Ugyan a királykategória versenyét nem láthatjuk,de egye fene.Ez is valami,sőt..
Egyébként óriási respect a jogtulajnak,hogy ingyen adja nekünk a közvetítése jogokat.
Köszönjük!
Krojf

2009.04.10. 22:34:31

socio66 írta:Istenem,holnap kezd Talma a 250-ben és még mindig nincs szerződése egy kib.szott csatornának sem a közvetítési jogokkal kapcsolatban..
Ajánlom hogy vasárnapig rendezzék a felek a dolgokat,mert én nem vagyok hajlandó lemaradni a világbajnokunk versenyeiről.. :evil:
http://www.nemzetisport.hu/motogp/ez-jo ... 30681.html
Sajnos nem tudsz mit csinálni!
Ha falba vered a fejedet és az betörik akkor is ez a helyzet!
Válassz netes, fizetős lehetőséget!
Egyet belinkeltem az "Egyéb sportok"-topikba.
Ki vagyunk szolgáltatva a médiának, ők pedig ki vannak szolgáltatva
a közvetítési jogok tulajdonosának.
A többiről halványlila gőzöm sincsen, ehhez mi kicsik vagyunk és nem
értünk hozzá.
Az m1 is szeretne közvetíteni, de gondolom nekik sincs elég pénzük
rá ebben a rohadt válságban.
Hozzá kell szoknunk, hogy ezentúl semmi sem lesz egyértelmű és
természetes.
K.
TZS
Capitá del Barça

2009.04.10. 22:25:50

Méég mindig semmi ezügyben? :S

BL közvetítés sem lesz a következő szezonban az m1-en, ha jól értesültem....
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
socio66

2009.04.10. 22:09:13

Istenem,holnap kezd Talma a 250-ben és még mindig nincs szerződése egy kib.szott csatornának sem a közvetítési jogokkal kapcsolatban..
Ajánlom hogy vasárnapig rendezzék a felek a dolgokat,mert én nem vagyok hajlandó lemaradni a világbajnokunk versenyeiről.. :evil:
http://www.nemzetisport.hu/motogp/ez-jo ... 30681.html
Krojf

2009.04.02. 00:17:26

Perrero írta:
elprat írta:Jaaaaaaaaaajj,a férfibeteg felszólalt!
Végem van :wink:

http://www.jotudni.hu/index.html
még 1 ilyen, és a macskánkból főzök neked meglepi vacsit...
Ne légy Csongordas és ne bánj macskatasztrofálisan a húgommal!
K.
elprat
Capitá del Barça

2009.04.01. 21:58:43

Jaaaaaaaaaajj,a férfibeteg felszólalt!
Végem van :wink:

http://www.jotudni.hu/index.html
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Lezárt