Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Elvileg "registered airmail"-lel küldték, vagyis ajánlottan adták fel. Akkor itt vmi sumákolás van...Varga Tamás írta:Ja, értem. Így már gáz. Mert ha nincs nyoma a rendszerben, hanem csupán közönséges levélként adták fel, akkor ugye kinyomozhatatlan. Aki feladta, nagyon felelőtlen volt! A postás is hibázott, valószínűleg, de a feladó legalább akkora mértékben ludas. Egy csomagot minimum Ajánlott küldeményként adok fel, hogy legyen nyoma a postán. A közönséges levélnek nincs, így az útja kideríthetetlen, vagy legalábbis nehezen.Slither írta: Ma már voltam bent és elő is keresték nekem a gépen lévő adatokat a csomagról, és azt mondták, hogy nem lehet kideríteni hogy pontosan ki vette át a csomagot (ami igazából levélnek van beszámítva, mert ilyen kicsike), mert hogy nem kellett aláírni semmit az átvételhez.![]()
De azért megpróbálom majd.
2-300 forintot megér a biztonság - szerintem.
Ja, értem. Így már gáz. Mert ha nincs nyoma a rendszerben, hanem csupán közönséges levélként adták fel, akkor ugye kinyomozhatatlan. Aki feladta, nagyon felelőtlen volt! A postás is hibázott, valószínűleg, de a feladó legalább akkora mértékben ludas. Egy csomagot minimum Ajánlott küldeményként adok fel, hogy legyen nyoma a postán. A közönséges levélnek nincs, így az útja kideríthetetlen, vagy legalábbis nehezen.Slither írta: Ma már voltam bent és elő is keresték nekem a gépen lévő adatokat a csomagról, és azt mondták, hogy nem lehet kideríteni hogy pontosan ki vette át a csomagot (ami igazából levélnek van beszámítva, mert ilyen kicsike), mert hogy nem kellett aláírni semmit az átvételhez.![]()
De azért megpróbálom majd.
Ma már voltam bent és elő is keresték nekem a gépen lévő adatokat a csomagról, és azt mondták, hogy nem lehet kideríteni hogy pontosan ki vette át a csomagot (ami igazából levélnek van beszámítva, mert ilyen kicsike), mert hogy nem kellett aláírni semmit az átvételhez.Varga Tamás írta:Egy jó tanács:Slither írta:Rohadék postás-kézbesítő vmi tök más embernek adta át a csomagomat vagy egyszerűen ellopta, mert a rendszerben az van hogy átvették a csomagot. Hú de ideges vagyok...![]()
Fáradj vissza a postára, és tégy bejelentést. Egy űrlapot kell kitölteni, aminek következtében megtudhatod, hogy kinek kézbesítették a csomagod. Ki vette át, mikor, ki volt a postás!
Tudom, mert magam is átéltem ilyet!
Pont idevágó írás:Elismerés a magyar postánakSlither írta:Rohadék postás-kézbesítő vmi tök más embernek adta át a csomagomat vagy egyszerűen ellopta, mert a rendszerben az van hogy átvették a csomagot. Hú de ideges vagyok...![]()
Egy jó tanács:Slither írta:Rohadék postás-kézbesítő vmi tök más embernek adta át a csomagomat vagy egyszerűen ellopta, mert a rendszerben az van hogy átvették a csomagot. Hú de ideges vagyok...![]()
16k-s elektronikai cucc.Victor_Valdes írta:Legalább valami drága cucc volt?Slither írta:Rohadék postás-kézbesítő vmi tök más embernek adta át a csomagomat vagy egyszerűen ellopta, mert a rendszerben az van hogy átvették a csomagot. Hú de ideges vagyok...![]()
Legalább valami drága cucc volt?Slither írta:Rohadék postás-kézbesítő vmi tök más embernek adta át a csomagomat vagy egyszerűen ellopta, mert a rendszerben az van hogy átvették a csomagot. Hú de ideges vagyok...![]()
Sajnos nem tudsz mit csinálni!socio66 írta:Istenem,holnap kezd Talma a 250-ben és még mindig nincs szerződése egy kib.szott csatornának sem a közvetítési jogokkal kapcsolatban..
Ajánlom hogy vasárnapig rendezzék a felek a dolgokat,mert én nem vagyok hajlandó lemaradni a világbajnokunk versenyeiről..
http://www.nemzetisport.hu/motogp/ez-jo ... 30681.html