2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De mondok, ne haragudj rám ezért. Van egy véleményem róla ami mellett kitartok. Azért vagyok ebben a témában negatív véleménnyel Roniról mert tényleg túlzásba vitte, imádtam a hihetetlen kiugratásait és a gyors cseleit, a szuper lövőtechnikáját de nem sokáig volt ez rá jellemző. Észre lehetett venni egy időben, hogy feleslegesen cselez, megjátszhatta volna több esetben egy gyors passzal a jó helyeztben lévő társát de ő bevállalt még 1 cselt. Imádom a szép futballt és ő tényleg gálát hozott hétről hétre és szeretem is azért amit nálunk tett.LG írta:Azért ilyet ne mongyá...madmushroom írta:Ronira jellemző volt az, hogy teljesen feleslegesen cselezgetett, nyomta a biciklit de az embere még a közelében sem volt. Nekem nem hiányzik egy cseppet sem!!!Ronal.10 írta:nekem nagyon hiányoznak a cselekegy cselt nem látok amit Dinhos Barcatol megszoktam
Ronie nagyon is jól kente a cseleket, és bizony nemcsak szép volt, de jó is. Gondolom mindenki igy van vele, a régi Ronie bármikor beférne, de ez a mostani nem kéne semmiért.
Azért ilyet ne mongyá...madmushroom írta:Ronira jellemző volt az, hogy teljesen feleslegesen cselezgetett, nyomta a biciklit de az embere még a közelében sem volt. Nekem nem hiányzik egy cseppet sem!!!Ronal.10 írta:nekem nagyon hiányoznak a cselekegy cselt nem látok amit Dinhos Barcatol megszoktam
1: Ez egy másik Barca.Ronal.10 írta:nekem nagyon hiányoznak a cselekegy cselt nem látok amit Dinhos Barcatol megszoktam
Ronira jellemző volt az, hogy teljesen feleslegesen cselezgetett, nyomta a biciklit de az embere még a közelében sem volt. Nekem nem hiányzik egy cseppet sem!!!Ronal.10 írta:nekem nagyon hiányoznak a cselekegy cselt nem látok amit Dinhos Barcatol megszoktam
Hát... A barátnőmnek mondtam, hogy kötelező elfoglaltságaim vannak hétvégén este s olykor hétköznap is.kanty írta:Amit a Barcelona csinál idén az egyszerűen csoda.ha vki még életébe nem látott volna foci mecset és megkellene vele szeretetni ezt a játékot akkor az idei Barca mecsek közül mutatnék neki páratbisztos vagyok benne, h nem csak a játékot szeretné meg hanem örökre katalán fan maradna
Ronal.10 írta:nekem nagyon hiányoznak a cselekegy cselt nem látok amit Dinhos Barcatol megszoktam
Szép és jó,és örülök,hogy csúcsokat döntünk meg minden.noname írta:Hát igen. Nekünk Barca szurkolóknak elég jó kis luxusproblémánk van: megnyerünk-e mindent, vagy "CSAK" a bajnokságot és a kupát + bldöntő + gólcsúcs(minden valószínűség szerint)![]()
Mindezen sikerek értékét csak növeli h a kezdőnkben 11 emberből 6 saját nevelés(Valdes,Puyol,Pique,Xavi,Iniesta,Messi)+ az elsőszámú kp-cserénk és az elsőszámú csatárcserénk is saját nevelés Sergio és Bojan személyében.
Hóhó ahhoz, hogy megvédjük meg is kéne szerezni először.marci6p írta: Jövőre, ha minden kulcsjátékosunk fitt lesz, tuti megvédjük a bl serleget is![]()
Valóban, most mindent vihet a csapat.
Szerintem annal tobb is vanLionel85 írta:Szegény Jorquera tavaly is megsínylette a sérülését, akkor jött Pinto, most megint kidőlt, szerintem ezzel vége is van barcelonai karrierjének, mert az kizárt hogy jövőre is ő legyen a 3. számú kapus. Szerintem létszámfelettivé vált és Pinto annyival jobb nála, hogy rutinosabb.
Jövőre, ha minden kulcsjátékosunk fitt lesz, tuti megvédjük a bl serleget isMQuC írta:Nálam 2. számú kapus még mindig. Mielőbbi gyógyulást. Szavazás jó. Ha most nem triplázunk ,akkor mikor máskor?
Nagy kár!alex27 írta:Jorquera a tegnapi edzésen eltörte a jobb kezének hüvelykujját. Hát mit mondjak, szegény embert az ág is húzza.
Szerintem nem kellene ennyire elszállni...Már is meg nyertük a BL-t,Kupadöntő,Spanyol Szuperkupa,Bajnokság s egyebek ?!Majd egy év múlva kiderül hogy hol leszünk,remélhetőleg itt ahol idén isCFirpo3 írta:Aztán ezt majd ne felejtsd el 1 év múlva.bojanfan írta: jövőre már elég "csak" a bajnoki cím.[/color]