Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért annyira engem nem győzött meg, és ez csak egy mecs, itt eldől a kupa sorsa, nem férnek bele majd hibák, remélem nem is lesznek, se vele,se nélküle.danko94 írta:Komolyan kérdezem, mi a francért vettük Cácerest????? Emberemlékezet óta nm játszott és még a kupában sem számít rá Pep...
Hát hallod maximálisan egyetértek. Nagyon nincs is mit hozzáfűzni! Eddig a srác a kupában összességében sztem jó volt, mivel VELE harcoltuk ki a döntőt. Erre most ez a kezdő... Sajnálom télleg őt, mert sztem ott lenne a helye, mint Bojannak és Pintonak! Ők érték el h ott legyen a Barca és 11 év után újra nyerjen végre! Akkor meg miért nem lehet bízni benne?danko94 írta:Komolyan kérdezem, mi a francért vettük Cácerest????? Emberemlékezet óta nm játszott és még a kupában sem számít rá Pep...
Ez a legeslegjobb kérdés azután, hogy Pep miért nem tud cserélni?! Esküszöm, Cacérest meg se kellett volna venni, a B-ből felhurcoltunk volna 1-1 védőt és szasz...danko94 írta:Komolyan kérdezem, mi a francért vettük Cácerest????? Emberemlékezet óta nm játszott és még a kupában sem számít rá Pep...
Puyol a jobb oldanlon játszik majd és Sylvinho a balon ez tutigergo9 írta:
Vszeg a BL döntőn is ő fog védőt játszani Puyol meg a balon. Szval nem lepődnék meg ha az idény hátralévő részében középső védőként tolná.
Sztem se az igazi.kovinho írta:Az El Mundo most ezt mondja:
Pinto; Alves, Piqué, Touré, Puyol; Busquets, Keita, Xavi; Messi, Bojan y Eto'o.
Ez a Touré a védő dolog nekem annyira nem tetszik.
Vszeg a BL döntőn is ő fog védőt játszani Puyol meg a balon. Szval nem lepődnék meg ha az idény hátralévő részében középső védőként tolná.kovinho írta:Az El Mundo most ezt mondja:
Pinto; Alves, Piqué, Touré, Puyol; Busquets, Keita, Xavi; Messi, Bojan y Eto'o.
Ez a Touré a védő dolog nekem annyira nem tetszik.
Eto'o sztem pihenni fog.Colos írta:Várható kezdő:Barcelona: Pinto; Alves, Piqué, Puyol, Sylvinho; Busquets, Touré, Xavi; Messi, Bojan és Eto’o.
Szerintem a sokak által már korábban csapatba követelt Hleb- Gudjohnsen párosból valaki most kezdeni fog, és Messi, esetleg Eto'o pedig pihenni. Pep a bajnoki címet tartja elsődlegesnek, utána a BL-t. Nem azt mondom, hogy ezt nem szeretné megnyerni, de Hleb és Guddie korábban kapott lehetőséget a kupában, és szerintem most is játszani fognak. Vasárnap a Mallorca ellen aztán ismét a legerősebb kezdőt várom.
Legyen egy jó meccs a döntő, fordulatos, sok gólos, izgalmas!
Nyerjünk hosszabbítás után 3-2-re!
Ha így lesz (így legyen!!) örömmel aláírom, de ha nem akkor sajnos ez csak ábránd marad!socio66 írta:Ez a trófea inkább lélektanilag fontos a csapatnak,bár nyilván van presztízse is,de;
mennyivel másabb lenne úgy készülni a BL fináléra,hogy már két kupával a zsebünkben,önbizalommal telve,nyugodtan léphetünk pályára Rómában, tudva azt,hogy nincs rajtunk nyomás az esetlegesen elvesztett trófeák miatt..
Ma megverjük a Bilbaót,hétvégén megnyerjük a bajnokságot,aztán pedig kipihenve,kitisztulva,lenyugodva elgázoljuk a Unitedet is és hivatalosan is a világ valaha volt egyik legjobb csapata leszünk!
Nem.Enjoy írta:Ha ma megnyerjük a király kupát, ill. a bajnokságot, akkor végülis 3kupát nyerünk meg, nem?
Vagyis következő szezon elején szokott lenne szuper kupa vagy mi a fene, amit az előző év bajnoka és szuper kupa győztese játszik egymásellen. (namost, ha mindkettőt megnyerjük ,akkor azt is..) nem?