Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ijj, köszi! Tökéletes!Slither írta:Mármint albumborító? Ha igen akkor: http://i44.tinypic.com/vzfn0j.jpg
Mármint albumborító? Ha igen akkor: http://i44.tinypic.com/vzfn0j.jpgDanka00792 írta:Ööö, ha nemvagyok tul bunko, akkor kérhetnék egy linket a Félre az Utból albumához is?Slither írta:SBMX albumhoz is be tudnál dobni egy linket?
Ööö, ha nemvagyok tul bunko, akkor kérhetnék egy linket a Félre az Utból albumához is?Slither írta:SBMX albumhoz is be tudnál dobni egy linket?
Köszi szépen, ez teljesen jó lesz kedves 'Hírhozó-cikkíró'.PetI írta:Tessék 'Mista Modi' , remélem megfelelSlither írta:Sub Bass Monstertől a Tovább Is Van, Mondjam Még lemeznek az albumborítóját vki be tudná linkelné? Legalább 300x300-as méretben kellene, de 400x400 lenne a legjobb.
Tessék 'Mista Modi' , remélem megfelelSlither írta:Sub Bass Monstertől a Tovább Is Van, Mondjam Még lemeznek az albumborítóját vki be tudná linkelné? Legalább 300x300-as méretben kellene, de 400x400 lenne a legjobb.
A kalózok megint gyors munkát végeztek.Game90 írta:
Ja, lehet tölteni az új Busta Rhymes, Method Man & Redman albumokat
Nekem is tetszik.Game90 írta:A Relapse névre hallgató korong ugyanakkor sokkal inkább Slim Shady ámokfutása, semmint Em lehengerlő visszatérése a hiphop élvonalába.
Eminem - Relapse, albumkritika.
Szerintem egész jó album lett. Insane, Bagpipes from Baghdad, Same Song & Dance, Beautiful, Undergroundezek a kedvencek. Dr. Dre ismét jó zenéket csinált. Aztán jöhet a Relapse 2
![]()
Nagyon szépen köszönöm szépenRumig írta:nem hallgattam bele, de remélem ez az egész.soadroli írta:Rembrandts - I'll be there for you
Tudna valaki egy linket adni,ahonnan le tudnám szedni![]()
Kösz előre is !
nem hallgattam bele, de remélem ez az egész.soadroli írta:Rembrandts - I'll be there for you
Tudna valaki egy linket adni,ahonnan le tudnám szedni![]()
Kösz előre is !
Ha gondolod/ szeretnéd tudok torrentet adni. Nincs igazán feltöltő de max 1-2 óra alatt lejön.Szandi írta:Isten háta mögött kényelmetlen lemezt valaki fel tudná? mert júni 6.-án lesz koncert és addig még sok idő van![]()