Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van.Fecooo írta:hát grat az MU-nak, de a kommentátor kimondta a kulcsszavakat: a nagyok elleni 6 meccsből EGYET nyertek meg, kevesebb gólt lőttek, rosszabb a gk-ük, több vereség... a véleményem az, h a L'Pool magának köszönheti, h nem lett bajnok...
Nem, sajnos ez az egész szezonban megszokott (nem véletlenül mondtam, hogy "szokásos"). Régen tudtam nekik drukkolni, ezért nem lehet elfogultsággal vádolni...de ez, amit minimum 1 éve művelnek, nagyon messze áll a nagybetűs focitól. És az a szomorú, hogy így lehet nyerni bajnokságot, de félek, hogy akár még BL-t is. De legalább te biztosan örülni fogsz a BL-döntő után, te könnyen beszélszozsimiki írta: Olvasd el a kevésbé elfogult Benga hsz-ét,aki Pool drukker![]()
![]()
hova siessünk?
szokásos? Bl elődöntőben lett szokásos![]()
![]()
![]()
Bojannal kell egyet értenembojanfan írta:semmivel sem különb alves ronaldonál. ráadásul a brazil még alattomosabb. hogyne, 1 meccsen egyszer. jóvicc. 25 percenként úgy fetreng a pályán mintha eltört volna a lába, miközben kutya baja.Varga Tamás írta:Álves egy meccsen max. 1-szer "hal meg", de az idén úgy 4-5 alkalommal játszotta ezt el.
A színésznő viszont 45 perc alatt teljesíti ezt a penzumot.
Szánalmas ember...remélem, megy a Realba, odavaló.
semmivel sem különb alves ronaldonál. ráadásul a brazil még alattomosabb. hogyne, 1 meccsen egyszer. jóvicc. 25 percenként úgy fetreng a pályán mintha eltört volna a lába, miközben kutya baja.Varga Tamás írta:Álves egy meccsen max. 1-szer "hal meg", de az idén úgy 4-5 alkalommal játszotta ezt el.
A színésznő viszont 45 perc alatt teljesíti ezt a penzumot.
Szánalmas ember...remélem, megy a Realba, odavaló.
Álves egy meccsen max. 1-szer "hal meg", de az idén úgy 4-5 alkalommal játszotta ezt el.ozsimiki írta: Tamás, én se örülök a színészkedéseknek,de Alves 1 hajszállal nem jobb, annyiban,h Barcás.
még tovább is haldoklik általában...
GO M.U.!
Olvasd el a kevésbé elfogult Benga hsz-ét,aki Pool drukkerMikaos írta:Szokásos képlet: Arsenal focizik, MU tömörül és kontrázik. Rooney majdnem a saját 16-osuknál védekezik, Ronaldo is eléggé hátul van. Érdekes...
Sajnos a BL-döntőben nem lesz könnyű dolgunk, gyakorlatilag egy másik Chelsea ellen kell majd fociznunk.
hajrá bizony. a BARCA után a kedvenc csapatomsoadroli írta:Én nézem!Puyol05 írta:kb 10 perc és kezdődik a Mu - Arsenal. sztem jó meccs lesz. érdemes megnézni
Hajrá Arsenal!
Én nézem!Puyol05 írta:kb 10 perc és kezdődik a Mu - Arsenal. sztem jó meccs lesz. érdemes megnézni