2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A cikkben az áll, hogy az Athletic-ből magával vitte Oiert is, aki kapus. Kétlem, hogy 3 kapussal vágnánk neki a mallorcai meccsnek.Valdés1 írta:nemtudjátok,hogy ki véd? Valdés,vagy Jourquera vagy aki most jöt fel a tartalékból? mert ugye olvashattuk hogy Pinto nem ment el. Pedig sztem Valdés nak is járna a pihi. Jourquera meg nem kapot egy percet se a bajnokságban!
Puyol pihenőt kapott. Eto'o-ról el tudom képzelni, hogy ő maga erősködött, hogy hadd játsszon. Ismerjüklluisllach89 írta:Gerard Pique, Yaya Toure, Xavi, Lionel Messi, Jose Manuel Pinto otthon marad.
Puyol és Eto'o viszont nem kapott pihenőt, nem tom miért.
Xavi Torres, Abraham, Thiago, Jeffren és Fontas viszont bekerült az utazó keretbe, tehát tartalékolni fog Pep.
Puyi se utazott el,neki is jár a pihenő,mert már nem mai gyerek,de neki van a legnagyobb szíve!lluisllach89 írta:Gerard Pique, Yaya Toure, Xavi, Lionel Messi, Jose Manuel Pinto otthon marad.
Xavi Torres, Abraham, Thiago, Jeffren és Fontas viszont bekerült az utazó keretbe, tehát tartalékolni fog Pep.
remélem Thiago meg Jeffren kezdő lesz + még Pedrito islluisllach89 írta:Gerard Pique, Yaya Toure, Xavi, Lionel Messi, Jose Manuel Pinto otthon marad.
Gratulálok az egész csapatnak, álom szezon volt. Pihenjenek a fiúk ez után,Xavinho írta: Éppen ezért most a legnagyobb Guardiola felelőssége- kit pihentessen , kinek adjon játéklehetőséget a BL döntője előtt. Szerintem a legjobb az lenne,ha azokat,akiket játszatni akar a döntőn és edig kevesebb szerepet kaptak,azok most kezdőként lpénének pályára ,úgy,hogy az alapjátékosok se essenek ki a ritmusból. Ez nagyon nehéz lesz.
Forca Barca! Forca Pep!
Ja én is erre gondolok állandóan hogy a döntőben felálló védelemmel kellene a hátralévő meccseket lejátszani. És persze Hleb miatt is.ElBartimaeus írta:Ha ez lesz a kezdő, akkor én nagyon örülni fogok!aynas írta:Jorquera
Alves, Cacares, Abidal, Sylvinho
V. Sanchez, Keita, Gudjohnsen
Pedro, Bojan, Hleb1.: sok fiatal játszik, ami mindenképpen jó hír. 2.: nem játszik Eto, akire nagyon ráfér a pihenés. 3.: játszik Hleb, akinek nagyon kell bizonyítania!
Viszont szerintem mindenképpen a bl-ben felálló védelmet kellene játszatni, mert valamelyest jobban össze kellene szokniuk, amit meccsek hiányában nehéz. :S Bár 1 meccset pihenhetnek, abból nagy baj nem lehet.
Ha ez lesz a kezdő, akkor én nagyon örülni fogok!aynas írta:Jorquera
Alves, Cacares, Abidal, Sylvinho
V. Sanchez, Keita, Gudjohnsen
Pedro, Bojan, Hleb
Az tényleg nem volt semmi, amikor az első két meccsen lőttünk kb 40 kapuralövésből 1 tizenegyesgólt, mindenki anyázott, Cruyff meg lenyilatkozta, hogy ilyen jó barcát már nagyon rég nem látott.kisjuta írta:megérdemeltük ezt a bajnoki címet, az elején kikaptunk a numancia-tól, de ...
A legjobb Barcás video amitt lattamhenry&eto írta:http://www.youtube.com/watch?v=3JY4UW46N50 ezt a videót is megérdemli a csapat!