Gratulálok az egész csapatnak,a klub összes emberének a takarítókat is beleértve

! Ilyen teljesítményhez nem csak 1-2 játékos kell,hanem egy egész klub, a vezetőktől egészen a pályagondnokig!
Véleményem szerint viszont a legnagyobb érdem az edzőé! Pep (papíron) gyengébb kerettel vágott neki a szezonnak, úgy,hogy edzői karrierje egy negyedosztályú bajnokságban eltöltött ( sikeresen eltöltött) egyetlen szezon volt. Ehhez képest spanyol bajnokot és kupagyőztest faragott a csapatból, nemzetközi szinten BL döntőbe vezette a csapatot (összességében egy kupát "bukott el" idén, a katalán kupát,de nem hiszem,hogy akárki is jegyezné ezt rajtam kívül

), ehhez a teljesítményhez pedig olyan játék párosul, ami tükrözi a klub filozófiáját ,a profi foci lényegét, tehát az elsődleges cél a nézők,szurkolók szórakoztatása kell legyen ,lehetőleg győzelemmel fűszerezve. Ha ez a kettő megvan,akkor az anyagiak maguktól jönnek.
Mindenesetre idén a maival együtt még van 4 meccsünk, ebből már csak 1szer kellene győzni - a MU ellen- és szerintem mindenki elégedett lenne akor is,ha a másik 3at elbuknánk.
Éppen ezért most a legnagyobb Guardiola felelőssége- kit pihentessen , kinek adjon játéklehetőséget a BL döntője előtt. Szerintem a legjobb az lenne,ha azokat,akiket játszatni akar a döntőn és edig kevesebb szerepet kaptak,azok most kezdőként lpénének pályára ,úgy,hogy az alapjátékosok se essenek ki a ritmusból. Ez nagyon nehéz lesz.
Forca Barca! Forca Pep!