2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
elolvastam,de nem tom most melyik a helyesCFirpo3 írta:Azt ajánlom, h ezt olvasd el:bottlikakos írta:Hali
Azt írtad hogy az aláíráskép maximum 130x160pixel lehet
Csak a profilom azt írta hogy 100x100pixel lehet max és nem enged tovább
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758
Azt ajánlom, h ezt olvasd el:bottlikakos írta:Hali
Azt írtad hogy az aláíráskép maximum 130x160pixel lehet
Csak a profilom azt írta hogy 100x100pixel lehet max és nem enged tovább
hát előkerestem egy hasonló képet, mint ami volt, és már az általad javasolt tárhelyre töltöttem fel, remélem ez megmarad... jah és utánanéztem, maga a kepfeltoltes.hu halott jelenleg....CFirpo3 írta:Úgy veszem észre, hogy nem mindenkinek, de elég sok fórumozónak eltűnt.Fecooo írta:nem tudtam hova írjam, de mivel avatarokról van szó itt kérdezem meg:
mindenkinek eltűnt az avatarja, akinek a képfeltöltés tárolta a képét?
Nem véletlen, hogy én is áttértem az imageshack-ra, bár nem pont e miatt.
Úgy veszem észre, hogy nem mindenkinek, de elég sok fórumozónak eltűnt.Fecooo írta:nem tudtam hova írjam, de mivel avatarokról van szó itt kérdezem meg:
mindenkinek eltűnt az avatarja, akinek a képfeltöltés tárolta a képét?
Amúgy sem kell. Meg van adva 3 szám, amit be kell tartanod. Nem túl bonyolult.MessiFan írta:Akkor lesz egy 100x100-as avám és nem lesz aláírás max userbar. Legalább így nem kell kérdezősködnöm
Pontosan, ha meg van adva hogy max 150 px magas legyen, akkor ne legyen 157...socio66 írta:A szabályok azért vannak,hogy betartsuk őket.Nyilván nem azért határozták meg ezeket az értékeket,hogy aztán áthágjuk őket..
A boltban sem kérdezed meg a pultostól,hogy elég lesz-e 100 forint egy 120 forintos termékért..
Egyébként is,mibe telik lekicsinyíteni,nem?
157-es a magasság...CFirpo3 írta:Hát, figy.MessiFan írta:Slither, ekkora jó lesz? Remélem igen
Ha egyszer 150 px magas a maximum megengedett magasság, akkor szerinted?
szerk. mármint a sig.
az ava pedig, max 130X160
Hát, figy.MessiFan írta:Slither, ekkora jó lesz? Remélem igen
Hanem?lionelmessi19 írta:Nem.
Nem.CFirpo3 írta:Igen.albicelesteX írta:És a külön titulusok azok hogy vannak?Kérvényre?
0 - Barca C - "C csapat tagja"faithnomore írta:hogy következnek egymás után a rangok és hány hozzászólás után?