Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak kiemeltem Öket is!Charlie írta:Nálam az afrikaiakba beletartozik Kamerun.Kitfisto írta:Meg ott van Kamerun is.Ez a Mexico is nagyon jó!LG írta: Jah..és lassan ez lex majd minden sportban(elég megnézni h az olimpián milyen jok voltak a Kínajiak
Meg ezek a Japcsik se gyengég.De a két ász Argentina
és Brazilia.
C.
Nálam az afrikaiakba beletartozik Kamerun.Kitfisto írta:Meg ott van Kamerun is.Ez a Mexico is nagyon jó!LG írta:Jah..és lassan ez lex majd minden sportban(elég megnézni h az olimpián milyen jok voltak a KínajiakCharlie írta:Mekkora szégyen hogy süllyed az európai foci,és jönnek fel az afrikaiak,sárgák,dél amerikaiak alapból istenek,nagy lex a fölényük a vb-n!
C.
Meg ezek a Japcsik se gyengég.De a két ász Argentina
és Brazilia.
Meg ott van Kamerun is.Ez a Mexico is nagyon jó!LG írta:Jah..és lassan ez lex majd minden sportban(elég megnézni h az olimpián milyen jok voltak a KínajiakCharlie írta:Mekkora szégyen hogy süllyed az európai foci,és jönnek fel az afrikaiak,sárgák,dél amerikaiak alapból istenek,nagy lex a fölényük a vb-n!
C.
Jah..és lassan ez lex majd minden sportban(elég megnézni h az olimpián milyen jok voltak a KínajiakCharlie írta:Mekkora szégyen hogy süllyed az európai foci,és jönnek fel az afrikaiak,sárgák,dél amerikaiak alapból istenek,nagy lex a fölényük a vb-n!
C.
Ugy legyenredlions írta:A Konföderácios Kupa tanulságs, jövőre a németekkel komolyan kell számolni!! Nagyon jó uton halad Klinsi. És még néha látványosan is játszottak!
Én a Mexikóiakkal legalább ennyire számolnék, pláne ha ott van végig Rafa is!!!redlions írta:A Konföderácios Kupa tanulságs, jövőre a németekkel komolyan kell számolni!! Nagyon jó uton halad Klinsi. És még néha látványosan is játszottak!
Crespo,Saviola,Veron,...csomó játékos hiányzott!mrmonster írta:Delgado nem válogatott-szint szerintem sem. Bernardi sem. De szerintem ha Aimar és Tevez játszik, akkor is hasonló a végeredmény. Egyszerűen nincs párja a brazil gárdának.
Szerintem a mérkőzés embere Lucio volt! Többször úgy hozta ki a labdát hátulról, mint egy vérbeli cselgép. Bár tőle ez már megszokott.
Szerintem Placente helyett Gonzalo Rodrigueznek kellett volna játszania. Riquelme volt egyedül az, aki megpróbálta szervezni a játékot, de egyedül keveés volt.
Cicinho elég jól játszik, Belletti meg szerintem elég középszerű játékos. Így nem lehet kérdés, hogy előbbi lesz a kezdő hosszú távon.Boixos írta:ha a braziloknál ez a cicinnyó gyerek így nyomja a továbbiakban is, akkor bellettinek nagyon fel kell kötnie a gyatyát, h beférjen a kezdőbe, ha a cafú már nyugdíjba ment.
Ezzel mélységesen egyetértek. (hozzátenném viszont, hogy mellé futballozni is tudnak) De ha Ayala-val kiegészül a Coloccini, Heinze duó, akkor... Hentesbolt..Boixos írta: mellesleg, nem kell favágózni a samuelt, az argentin hátvédsorból mindenki az, a kolocsínivel az élen.