Csak kiemeltem Öket is!Charlie írta:Nálam az afrikaiakba beletartozik Kamerun.Kitfisto írta:Meg ott van Kamerun is.Ez a Mexico is nagyon jó!LG írta: Jah..és lassan ez lex majd minden sportban(elég megnézni h az olimpián milyen jok voltak a Kínajiak
Meg ezek a Japcsik se gyengég.De a két ász Argentina
és Brazilia.
C.
Konföderációs Kupa 2005
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
in to exile
- Charlie
- Öreg Harcos
Nálam az afrikaiakba beletartozik Kamerun.Kitfisto írta:Meg ott van Kamerun is.Ez a Mexico is nagyon jó!LG írta:Jah..és lassan ez lex majd minden sportban(elég megnézni h az olimpián milyen jok voltak a KínajiakCharlie írta:Mekkora szégyen hogy süllyed az európai foci,és jönnek fel az afrikaiak,sárgák,dél amerikaiak alapból istenek,nagy lex a fölényük a vb-n!
C.
és Brazilia.
C.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Meg ott van Kamerun is.Ez a Mexico is nagyon jó!LG írta:Jah..és lassan ez lex majd minden sportban(elég megnézni h az olimpián milyen jok voltak a KínajiakCharlie írta:Mekkora szégyen hogy süllyed az európai foci,és jönnek fel az afrikaiak,sárgák,dél amerikaiak alapból istenek,nagy lex a fölényük a vb-n!
C.
és Brazilia.
in to exile
Jah..és lassan ez lex majd minden sportban(elég megnézni h az olimpián milyen jok voltak a KínajiakCharlie írta:Mekkora szégyen hogy süllyed az európai foci,és jönnek fel az afrikaiak,sárgák,dél amerikaiak alapból istenek,nagy lex a fölényük a vb-n!
C.

Ugy legyenredlions írta:A Konföderácios Kupa tanulságs, jövőre a németekkel komolyan kell számolni!! Nagyon jó uton halad Klinsi. És még néha látványosan is játszottak!

-
- Director del Fútbol
Én a Mexikóiakkal legalább ennyire számolnék, pláne ha ott van végig Rafa is!!!redlions írta:A Konföderácios Kupa tanulságs, jövőre a németekkel komolyan kell számolni!! Nagyon jó uton halad Klinsi. És még néha látványosan is játszottak!

"Més Cuen un Club"
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
A Konföderácios Kupa tanulságs, jövőre a németekkel komolyan kell számolni!! Nagyon jó uton halad Klinsi. És még néha látványosan is játszottak! 

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Rapika
- Entrenador del Barça
Crespo,Saviola,Veron,...csomó játékos hiányzott!mrmonster írta:Delgado nem válogatott-szint szerintem sem. Bernardi sem. De szerintem ha Aimar és Tevez játszik, akkor is hasonló a végeredmény. Egyszerűen nincs párja a brazil gárdának.
Szerintem a mérkőzés embere Lucio volt! Többször úgy hozta ki a labdát hátulról, mint egy vérbeli cselgép. Bár tőle ez már megszokott.
Szerintem Placente helyett Gonzalo Rodrigueznek kellett volna játszania. Riquelme volt egyedül az, aki megpróbálta szervezni a játékot, de egyedül keveés volt.
A braziloknál 4.Bár mondjuk Ronaldo és Roberto Carlos sem nagyon!Cafu...őt is pótolta Cicinho.
A lényeg,h az Argentinoknál ebből a csapatból csak 2-3 ember kezdő TÉTMECCSEN!
Forza Argentina!Forza Riquelme!

Sztem ha Brazilok így játxanak akkor verhettlenek, de nem jon nekik íy mindig a lépés.
-
- Jugador del Barça
-
- Director del Fútbol
Ez a meccs elég durva volt,a brazil csapat ilyen játékkal verhetetlen.Szerintem már Ronaldo se kell ide,Adriano sokkal jobb,és már Robinho is hasznosabb.Lehet,hogy Robinho nem lőtt gólt,de szerintem nagyon jól játszott,Ronaldinhoval nagyon jól megérti magát,és szerintem sokkal kreatívabb játékos,mint Ronaldo.
Mekkora kapufát lőtt már....Ha az bemegy,akkor a meccs jelenete!

Mekkora kapufát lőtt már....Ha az bemegy,akkor a meccs jelenete!

Szép kis szambát láthattunk tegnap
Most a brazil védelem is elégé osszeszedett volt, a támadok meg
azt borozik be akit akarnak! Robinho viszont sztem olyan jo, elég gyakran nem tudott mit kezdeni a védokkel, Juninhot v. Baptistát szívesebben látnám a posztján. Kulon orom h a 2 kedvencem is igen jol kennte(Ronie és Adriano)-sztem 1-2 év és Adriano lex a világ legjobb csatára, ha még nem az 

- mrmonster
- Entrenador del Barça
Delgado nem válogatott-szint szerintem sem. Bernardi sem. De szerintem ha Aimar és Tevez játszik, akkor is hasonló a végeredmény. Egyszerűen nincs párja a brazil gárdának.
Szerintem a mérkőzés embere Lucio volt! Többször úgy hozta ki a labdát hátulról, mint egy vérbeli cselgép. Bár tőle ez már megszokott.
Szerintem Placente helyett Gonzalo Rodrigueznek kellett volna játszania. Riquelme volt egyedül az, aki megpróbálta szervezni a játékot, de egyedül keveés volt.
Előre a TITOlusokért!
-
- Director del Fútbol
Cicinho elég jól játszik, Belletti meg szerintem elég középszerű játékos. Így nem lehet kérdés, hogy előbbi lesz a kezdő hosszú távon.Boixos írta:ha a braziloknál ez a cicinnyó gyerek így nyomja a továbbiakban is, akkor bellettinek nagyon fel kell kötnie a gyatyát, h beférjen a kezdőbe, ha a cafú már nyugdíjba ment.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára antiimperialista 2005.06.30. 11:41:37-kor.
-
- Llegenda del Barça
delgadót és bernardit én sem értettem, pláne úgy, h aimar és tevez, de még galletti is a padon ült. placente... remélem, nem ezt fogja csinálni a Romában, mert ha ilyen vadállatként viselkedik, többet lesz a bizottság előtt, mint a pályán. amikor beleszállt a ronaldinhóba... majdnem felrúgtam a tévét.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Hát ez szégyenteljes volt! Pekerman sajnos bielsai mélységekbe süllyedt! Már a csapat összeállításánál látszott, hogy komoly bajok lesznek. Placente, Delgado az argentin válogatott kezdőjében... Meg sajnos Bernardi sem elég jó oda. Egyszerűen lealázták szerencsétleneket a brazilok. Nem értem, miért nem tette kezdőbe Pekerman Aimart vagy Tevezt. Vagy 2-0 után már cserélnie kellett volna. elgado még a magyar válogatottból sem tudna kitűnni, nemhogy az argentinból. Legalább játszott volna Santana, ő jól nyomta (bár lehet, hogy sérült volt).
Tényleg elég hentes módon játszott a csapat, bár Ronaldinhot is ki kellett volna állítani még az első félidőben, amikor odaütött Coloccininek.
Egyedül Riquelme játszott jól, meg talán Sorin és Aimar, csak hát ő csereként állt be. Figueroa nagyon kevés egyedül elől!
Tényleg elég hentes módon játszott a csapat, bár Ronaldinhot is ki kellett volna állítani még az első félidőben, amikor odaütött Coloccininek.
Egyedül Riquelme játszott jól, meg talán Sorin és Aimar, csak hát ő csereként állt be. Figueroa nagyon kevés egyedül elől!
-
- Llegenda del Barça
ha a braziloknál ez a cicinnyó gyerek így nyomja a továbbiakban is, akkor bellettinek nagyon fel kell kötnie a gyatyát, h beférjen a kezdőbe, ha a cafú már nyugdíjba ment.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Ezzel mélységesen egyetértek. (hozzátenném viszont, hogy mellé futballozni is tudnak) De ha Ayala-val kiegészül a Coloccini, Heinze duó, akkor... Hentesbolt..Boixos írta: mellesleg, nem kell favágózni a samuelt, az argentin hátvédsorból mindenki az, a kolocsínivel az élen.
Előre a TITOlusokért!
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Jövőre a VB-n is ilyen focit kérünk.
A döntőben azért gondolom az argentín szurkolók is belátják, hogy Brazília sokka jobb volt. Az argentín középpálya (Cambiasso, Bernardi) nem tudta felvenni a versenyt a brazilok ötletes játékával.
A döntőben azért gondolom az argentín szurkolók is belátják, hogy Brazília sokka jobb volt. Az argentín középpálya (Cambiasso, Bernardi) nem tudta felvenni a versenyt a brazilok ötletes játékával.
Előre a TITOlusokért!
-
- Llegenda del Barça
még mielőtt messzemenő következtetéseket vonna le vki abból, h hogyan játszottak a brazilok pár hete, amikor lényegében tét nélküli meccsen kellett szerepelniük, akkor most ideje helyretenni a dolgokat. ilyen amikor van vmi tétje is a buginak, még ha csak ez a konföderációs kupa is. közük nem volt az argentinoknak a meccshez, ha kicsit jobban figyelnek a brazilok, még 3-4szer beköszönhettek volna. azt hittem egyébként, h 6os a meccs... így játszik az 5szörös világbajnok.
mellesleg, nem kell favágózni a samuelt, az argentin hátvédsorból mindenki az, a kolocsínivel az élen.
mellesleg, nem kell favágózni a samuelt, az argentin hátvédsorból mindenki az, a kolocsínivel az élen.
PUYOL-XAVI-INIESTA