Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
lui1698
Llegenda del Barça

2009.05.18. 00:53:56

Vicc amit néhányan összeírkálnak.

Most, hogy Samunak nem megy a góllövés egyből elzavarnátok a sunyiba.
Kezditek felsorolni az utódait, meg azokat akik lőttek volna az Ő helyében 40 gólt.

Szezon közben mikor jól ment neki, akkor Ő volt a világ legjobb középcsatára.
Senki nem akarta elengedni, mindenki szerződéshosszabbításért kampányolt.

Emberek!
Eto'o a történelmi rekordokat döntögető Barcelona legeredményesebb játékosa a bajnokságban és termelt a BL-ben is szépen.

Ha nem is megy neki, mindig odateszi magát. 120 %-on ég minden meccsen.

Az, hogy miket nyilatkozik engem hidegen hagy.
Én nem bánom, ha itt "csak" dolgozik. Nem is haragszom rá ezért a kijelentéséért.
Mallorca az otthona. Ott lett az aki. Neki az R.C.D. Mallorca jelent mindent.
Érthető, ha nem a Barca a legfontosabb klub az életében.
Viszont hétről-hétre bizonyítja, hogy szereti ezt a csapatot is. Kiszolgálja a klubot, és a szurkolókat. Fontos szerepe van a katalán óriásnak az életében.

Szerintem elküldeni ostobaság lenne. Van még benne legalább 2-3 jó szezon minimum.

No, csak ennyit szerettem volna.

Hajrá Samu :!:
Visca el BARCA :!:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
kristop
Entrenador del Barça

2009.05.18. 00:52:15

azzal van a probléma, h már egy ideje nem a régi. persze így is rengeteg gólt lő, de ezek már inkább RvN-os gólok. nagyon hiányolom azokat a találatokat, amiket ő csinál meg magának. világklasszis, nem kérdés, de idén már inkább az volt a jellemző, h ha a csapatnak megy, akkor ő bevágja a kijátszott ziccereket. ha nem megy, akkor ő se képes semmi váratlan húzásra. amikor meg kihúzódik a szélre vagy visszalép a középpályára azt inkább nem kommentálom, ahogy az utolsó hónapok helyzetkihasználását se.

én tavaly nyáron nem adtam volna még el, idén viszont már igen. ezt nem a Mallorca elleni meccs miatt mondom, hanem az idény során fokozatosan érlelődött bennem.
Rumig
Entrenador del Barça

2009.05.18. 00:47:14

Most látom csak, h Forlán egy góllal van mögötte :shock: Álmomban sem gondoltam volna, h bárki is a közelében van. Így azért már érthetőbb, miért idegeskedi el a helyzeteit. Persze ez sem mentség.
Aranycipőt Forlánon kívül más is veszélyezteti? Illetve egyáltalán Eto'o vezet? :roll:
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
madmushroom
Capitá del Barça

2009.05.18. 00:42:16

Samut nem szabad bántani, én legalábbis nem temetném. Már tavaly is ment a fricskázás, hogy húzzon el innen de már akkor sem értettem igazán, be is bizonyította, hogy butaság lett volna elküldeni.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
gergo9
Director del Fútbol

2009.05.18. 00:37:49

mindorokke_barca írta: Szerintem jelenleg Európában van legalább 10 játékos aki több gólt rúgott volna ebben az idei szezonban, ebben az idei csapatban, mint ő. Ma igazán elfelejthette volna azt a korábban tett- ("Mallorcáé a szívem, a Barcában csak dolgozom") nyilatkozatát.
Ahogyan tavaly nyáron, én most is elengedném. Nem a mai teljesítményéért, nem azért mert csak 29 gólt lőtt, hanem valami nagyon nincs rendben nála. Fejben nem bír ki egy idényt. Nah meg persze azért is mert itt csak dolgozik
Kb én is hasonlóan gondolom. Ha a szezon utolsó pár meccsén is hasonló teljesítményt nyújt akkor meg kell köszönni neki hogy itt "dolgozott" és nyugodt szívvel elengedni. Az a nyilatkozata szezon közepén eléggé vérlázító volt. A kiegyensúlyozottsággal tényleg nagy problémák vannak okés hogy 2-3 meccses gyengébb sorozat becsúszik de ez bőven nem annyi meg ugye ilyen ajtó-ablak helyzeteket akármilyen formán kívül van be kéne vágnia. A 29 góljától meg vhogy nem tudok hasra esni ilyen kiszolgálószemélyzettel amilyen nekünk van van Euróban nem egy csatár aki több gólt rugott volna mint Eto'o. Azért remélem nagyon csúnyán rám cáfol a maradék 3 meccsen.

Én már erre az idényre is David Villa-t favorizáltam volna a helyére. Szívesen jönne ide, spanyol ,spanyol válogatottnak is jót tenne ha összeszokna igazából a Xavi,Iniesta duóval a válogatott "kiszolgálószemályzetével" . De ez csak az én álmom, reményem egyenlőre nincs valóságalapja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gergo9 2009.05.18. 00:43:35-kor.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.05.18. 00:35:54

Ha már ilyen nagy Eto'o véleménynyilvánítás van, akkor itt az enyém:
Nagyon szeretem (ugyanúgy mint anno Decot is, bár pl. Messi-Xavi-Ini szintre sose fog felérni, velük abszolút elfogult vagyok ezt beismerem), DE egy jó ideje (hónapokról beszélek) elvesztette a játéka igazi varázsát. Eddig is sok helyzetet kihagyott (legnagyobb hibája), de eddig annyi helyzetet ki tudott magának dolgozni, hogy csak na. Jelenleg erre nem képes. Akar, küzd, hajt, de ennek hosszabb távon jó teljesítménnyel is kell párosulnia. Félreértés ne essék, rengeteg gólt rúgott idén összbe, de most, a szezon legfontosabb szakaszában betlizik a legfontosabb meccseken (Valencia, Madrid, cselzi-oda vissza). Akármennyire szeretem is minden ügyes-bajos dolgával együtt ezek mellett nem bírok szó nélkül elmenni.
A jelenlegi támadógépezetben egyébként meggyőződésem, hogy sok csatár tudott volna legalább ennyi gólt szerezni. Akármennyi gólt is lőtt, az idei Eto'o nem volt a régi közelében sem.

Kíváncsi vagyok mi lesz vele nyáron (olvastam én is nyilatkozatokat, de ilyenkor nem lehet hinni semminek, se pro se kontra).
Torresért például biztos hogy elcserélném.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cooltiszo 2009.05.18. 00:38:43-kor.
Mihu
Director del Fútbol

2009.05.18. 00:29:38

Varga Tamás írta:Lassan 2 órája folyik a végbéltermék szekérrel való hordása Samura.
Érdekes, Hlebet alig 1-2 emberke illeti negatív véleménnyel.
Érdekesek az itteni emberkék vélemény-megoszlásai.
Súlyos értékelési zavarok vannak itt. Valahogy nincsenek helyükön kezelve a dolgok. A góllövőlista vezetőjére szekérnyi szemetet szórunk.
Emberek! Gondolkozzatok!
Én büszke vagyok a teljesítményére, és örülök, hogy itt van! Neki is köszönhetjük az idei sikereket!
HAGYJUK MÁR BÉKÉN!

:roll: :roll: :roll:
Engem speciel rohadtul hidegen hagy hogy hány gólt lőtt egész ezezonban, hogy ha a Király Kupa meg a BL döntőben mondjuk 0-0- vagy 0-1-es állásnál 11-est vagy ziccert hibázna....tegyük fel a bajnokság se ilyen sima...mondjuk utolsó előtti vagy az utolsó fordulóban dőlne el a bajnoki cím és szoros állásnál kihagyna 4 ajtó ablak ziccert....kit érdekel hogy hány gólt lőtt az egész szezonban, hogy ha elbukjuk a döntőket meg a bajnokságot azért, mert a temérdek zicceréből nem bír berúgni egyet se? Ronaldo fénykorában a kapu előtt kíméletlen végrehajtó volt...egy az egyben a kapussal alig volt verhető...rúgott is 34 gólt egy szezonban...Ha csak azt nézzük hogy Eto'o-nak egy meccsen hány olyan ziccere van, amit egy Samuel Eto'o szintű csatárnak BE KELLENE RÚGNI, akkor valahogy szerintem nem 29 gólnál kellene járnia, hanem 40 környékén.

Persze lehet hogy a BL döntőt egymaga intézi el és megint Ő lesz az Isten, de erre valahogy az elmúlt (jónéhány) meccsen mutatott helyzetkihasználását látva kb 5% esélyt adok...na jó legyen 10 de az már nagyon baráti...
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.05.18. 00:10:32

Varga Tamás...
Ha gondolod, van egy fogadásom, hogy el fogja veszíteni a küzdelmet a gólkirályi címért. Remélem te nyersz, mert nem ezt kivánom, csak így gondolom. Ezt senki másnak, csak és kizárólag magának köszönheti mert az utóbbi időben siralmas a teljesítményt mutat.Volt olyan, hogy közel 10 góllal vezette a listát. Jelen pillanatban rúgott góljait tekintve közelebb kéne álljon a 40hez mint a 30hoz. Szerintem jelenleg Európában van legalább 10 játékos aki több gólt rúgott volna ebben az idei szezonban, ebben az idei csapatban, mint ő. Ma igazán elfelejthette volna azt a korábban tett- ("Mallorcáé a szívem, a Barcában csak dolgozom") nyilatkozatát.
Ahogyan tavaly nyáron, én most is elengedném. Nem a mai teljesítményéért, nem azért mert csak 29 gólt lőtt, hanem valami nagyon nincs rendben nála. Fejben nem bír ki egy idényt. Nah meg persze azért is mert itt csak dolgozik.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.17. 22:40:18

Lassan 2 órája folyik a végbéltermék szekérrel való hordása Samura.
Érdekes, Hlebet alig 1-2 emberke illeti negatív véleménnyel.
Érdekesek az itteni emberkék vélemény-megoszlásai.
Súlyos értékelési zavarok vannak itt. Valahogy nincsenek helyükön kezelve a dolgok. A góllövőlista vezetőjére szekérnyi szemetet szórunk.
Emberek! Gondolkozzatok!
Én büszke vagyok a teljesítményére, és örülök, hogy itt van! Neki is köszönhetjük az idei sikereket!
HAGYJUK MÁR BÉKÉN!

:roll: :roll: :roll:
Kép
Entonii8
Barça B

2009.05.17. 22:34:37

Nem akarom folytatni a kritikák sorát..de azt sztem mindenki elismeri,h 29 gólt bármelyik középcsatár aki az elitből való rúgott volna,ha ilyen csapat játszik mögötte... Nem akarom Eto'o-t szídni,de amit mostanában csinál... Kb 5 nagy helyzete van 1 meccsen..és ha belő 1et közülük akkor örülhetünk..
Nem álmodozni kell...
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.17. 22:34:24

Xavinho!

részemről utoljára írom le:

látványos a formahanyatlása, nem szabad meglátni,és leírni? de.
nem fikázás,hanem tény, csupán szeretnénk páran,hogy ilyen képességű játékos 6-7 ziccerből 2-3at legalább belőjön, most nem volt tétje, majd ha lesz ,akkor máshogy látod te is, ha hasonló mód teljesít. agyban össze kell kapnia magát, vagy az egész idényt figyelembe véve, jobban beosztani a mentális,és fizikai erejét. mert így csodálhatjuk a szezon egyik részében,h 1/1es átlaga van,meg minden, majd másik részében meg rá se lehet ismerni.

jobban örülnék egy átlagosan jó szezonnak,mint egy feléig kiemelkedő,és másik felében halvány teljesítménynek. Én személy szerint.

Bl döntőre jobb Samura lesz szükség, bízom benne,h megmutatja mire képes.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2009.05.17. 22:33:38

Uh.
Kivan már idegileg szerintem.
Újraértelmezi az impotencia fogalmát.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Xavinho
Capitá del Barça

2009.05.17. 22:25:05

A kritikákból most legyen elég! Akkor kritizálja valaki Eto'o-t,ha a spanyol bajnokságban 36 forduló alatt 29-nél több gólra lenne képes. Nem értek itt egyeseket nagyon. Eto'o hajt a csapatért,ha kell szélen játszik,nem csak sétálgat elöl,mint más középcsatárok. Ma "csak" egy gólt sikerült belőni egy olyan meccsen,amin igazából csak az volt a tét,hogy növelje az előnyét a lőtt gólok számában,amúgy egy teljesen tét nélküli meccs volt. Az egész szezont nézve csúcsformában játszott ( akárcsak az egész csapat). Egy -egy kihagyott helyzet után nem kell rögtön "megtalálni".
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.17. 22:22:53

cps46 írta:....
ez csak ott bukik meg, h nem csak ma ,amikor őt tömték lasztival,és rá ment az egész, hagyott ki ziccereket. hanem egy ideje. de bízni kell benne,abban egyetértek, nem első ilyen periódusa, és jönni fog eredményesebb időszak is megint tőle, remélem nem csak ősztől. nagy szükség van a góljaira.
Kép
noname
Llegenda del Barça

2009.05.17. 22:16:47

Amúgy Etoo mostani játéka kísértetiesen hasonlít arra, amit Henry művelt év elején. Ő is volt h 8 ziccert kihagyott egy meccsen. Henry 1,5 éven keresztül bénázott, mégis többen védték mint most Etoot. Etoo 1,5 hónapja bénázik: kisebb hullámvölgyek előfordulnak. A BL döntőben majd ráér magára találni! :wink:
A Fifa egy szégyen
cps46
Entrenador del Barça

2009.05.17. 22:09:26

Sajnos megint ott tartottunk, hogy a meccsnek gyakorlatilag nem volt tétje, csak az volt a lényeg, hogy Samu rúgjon minél többet. De ilyenkor valahogy nem jön össze neki. Amíg a csapatért kell hajtania, addig sokkal eredményesebb, de ha már csak saját magáért, akkor olyan görcsösen nyomja, hogy azt már rossz nézni. Rúghatott volna kb 7-8 gólt is, de azért azt is figyelembe kell venni, hogy ha más játszik ma középcsatárt, akkor fele ennyi helyzetünk se lett volna. Szóval sajnálom egy kicsit a srácot, de ma is bebizonyosodott: nagy akarásnak nyögés a vége. :(
A 11-esnél én azt tippeltem, hogy mellérúgja, sajnos nem sokat tévedtem.

Amúgy a BL döntőben ugyanezzel az elszántsággal kell mennie, csak a végén kell pontosabbnak lenni. Én továbbra is bízom benne.

Arra meg rá kellene jönni, hogy Eto'o legalább annyira gólt akar rúgni és nyerni akar, mint amennyire mi, szurkolók szeretnénk. Bírom, hogy valaki úgy fikázza, mint ha szándékosan vereségre játszana. Ez persze igaz más játékosok esetében is. :evil:
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
EsoxXxl
Barça B

2009.05.17. 21:47:29

Samu....mikor láttam, h ő kapja a labdát a gólja és pár helyzet után..na mondom főlé, mellé vagy kapus...a második félidőben meg áh mtam a többieknek, hogy mi kell ennek az embernek ma...üres fél pálya meg egy kapus ..esetleg az sem...sőt...talán úgy sikerült volna lábbal is betalálni...nagyon birom egyébként,
már jópár meccs óta szinte az összes komolyabb helyzetét kihagyja...ma pedig ráadásul mki kiszolgálta és így sem megy...remélem a BL döntőre fejben összekapja magát, mert egy ilyen kaliberű futbalista ezen a szinten nem hagyhat ki ennyi helyzetet..ha van tét ha nincs....csak saját magának köszönheti ennyi elpuskázott helyzet után, ha nem lesz gólkirály, de azért remélem...
Szeresd úgy felebarátod, mint az egészet!
westerngom
Entrenador del Barça

2009.05.17. 21:44:11

bojanfan írta:forlán belőtte a 11-esét most. még egy gól kell neki, és behozza. egyértelmű, hogy az uruguay-i jobban megérdemli.

az a bajom, hogy ma az egész taktika arra épült, hogy eto'o lőjön gólt. tehát nem az volt az első szempont, hogy eredményesek legyünk, vagy szép focit játszunk, hanem az hogy samu gólt lőjön, és a társak mindent megtettek érte, ő meg nem teljesítette.

haze pedig tökéletesen leírta. ha valdés nyújtana ilyen teljesítményt, akkor már mindenki kumma anyázna, és petíciót írna laportáéknak, hogy küldjék el.
- igen, igazad van........., sőt teljesen a mai meccset és az elmúlt bő 1 hónapot tekintve, DE! egészében nézd a szezont!
Nagyon csalódott vagyok és dühít engem is a látott "játék", arról nem is beszélve, hogy mind ez Samu önkényes érdekeiért.
baas11
Entrenador del Barça

2009.05.17. 21:43:46

Bízom benne h ma csak az agyát hagyta az öltözőben és nem a góllövő csukáját lopták el valahol Münchenben....

2 m-ről izomból fejbe lőni a kapust ?? :shock: :? :lol: :oops: :evil: ekkora Zlatan nem lehet.....
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Mikaos
Director del Fútbol

2009.05.17. 21:42:04

1. A világ legjobb csapatában van.
2. A világ legjobban kiszolgált csatára (évek óta).
3. A világon a legtöbbször ő kerülhet gólhelyzetbe.
4. A csapatban gyakorlatilag állandóan kezdő.
5. Nagyon sok időt tölthet a pályán (tehát kevésszer is cserélik le).
6. Lőhet 11-eseket.

Ha ezeket mind veszem, akkor 3 fordulóval a bajnokság vége előtt nem szabadna kérdésnek lennie, hogy kié legyen a Pichichi !!!
Ehelyett azt látjuk, hogy mégis verseny van, s verseny is lesz az utolsó fordulóig.

(Tényleg csak zárójelben: ha még a szintén jó párszor rosszul játszó, sokat szidott Victor Valdésnek is sikerül a Zamora, akkor ...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mikaos 2009.05.17. 21:43:48-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.17. 21:40:13

westerngom írta:
haze71 írta:Katasztrófa... Ajánlom ezt a vereséget azon Eto'o rajongónak, akik nem látják a fától az erdőt. Ha Valdes ennyit hibázna sajátposztján, mint Eto'o, már rég Oleger után küldenétek. Nem tudom, rendkívüli teljesítmény-e 100x gólból huszon valahány gólt lőni... Ettől még agyatlan a játéka számomra... Remélem a BL döntőn bizonyít.
Én is Eto'o "fan" vagyok, de nem a góljai miatt (csak)..........
Egy csatárt a góljai és azok száma minősítenek egy bajnokság folyamán!
Ezek után szerintem nincs miről beszélni! DE! csak ismétlem magam, hogy ma bűn gyengén játszott "önmagához képest"! (: pedig robotolt, volt 1 gólja is és jó pár szép megmozdulása)
A bizonyítás szót meg hagyjuk már végre Samuval kapcsolatban!
persze a góljai száma is minősíti,de ne magyarázza már be nekem senki,ha mondjuk két kulcsfontosságú meccsen elszórakozna 5ziccert,és veszítenénk emiatt címeket (erről még szó sincs),akkor annyira érdekelne bárkit is,h előtte megszórt pár csapatot...azért nem CSAK a lőtt gólok száma a fontos, azért mert egy sorozat közepén szerzett kismilliót,még nem elégedhet meg vele,és nem tekintheti lefutottnak az egészet.

olyan oltári nagy hülyeséget meg please senki se írjon,h ezek azért maradtak ki,mert a Mallorca,mint régi csapata ellen játszott, persze, akkor az elmúlt hónapban csak régi csapataival játszott gondolom...

bízok benne,h kap egy kis pihenőt a döntő előtt,és ott jobban koncentrál,mert ezek fejben dőlnek el, folyamatosan rossz megoldást választ...
Kép
piton
Capitá del Barça

2009.05.17. 21:34:45

ElBartimaeus írta:Nem játszott ma jól, kihagyott több ( 4-5 ) helyzetet. De kérdem én, ki nem hagy ki meccseken ennyi helyzetből mondjuk 2-t? Akkor vagyunk 3-nál, amiből egyet berúgott és lőtt 2 kapufát. Akkor meg igazából csak pechje volt, nem is játszott gyengén...

Ezt nem gondolom teljesen komolyan, mert tényleg nem volt olyan jó, de nem kell a vérét szívni! Fáradt, és mégis játszani akart, remélem Pep keményebben fog vele bánni és pihenteti őt, mert látszik rajta a fáradtság mind fizikálisan ( lassú labdával ), mind mentálisan ( rossz megoldást választ )
Szerintem senki nem szidná őt,ha csak ezen a meccsen hagyott volna ki 3-4 hatalmas nagy ziccert. :wink: :roll:
bojanfan
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.17. 21:33:20

forlán belőtte a 11-esét most. még egy gól kell neki, és behozza. egyértelmű, hogy az uruguay-i jobban megérdemli.

az a bajom, hogy ma az egész taktika arra épült, hogy eto'o lőjön gólt. tehát nem az volt az első szempont, hogy eredményesek legyünk, vagy szép focit játszunk, hanem az hogy samu gólt lőjön, és a társak mindent megtettek érte, ő meg nem teljesítette.

haze pedig tökéletesen leírta. ha valdés nyújtana ilyen teljesítményt, akkor már mindenki kumma anyázna, és petíciót írna laportáéknak, hogy küldjék el.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára bojanfan 2009.05.17. 21:36:28-kor.
♥fcbarca.♥
westerngom
Entrenador del Barça

2009.05.17. 21:31:49

haze71 írta:Katasztrófa... Ajánlom ezt a vereséget azon Eto'o rajongónak, akik nem látják a fától az erdőt. Ha Valdes ennyit hibázna sajátposztján, mint Eto'o, már rég Oleger után küldenétek. Nem tudom, rendkívüli teljesítmény-e 100x gólból huszon valahány gólt lőni... Ettől még agyatlan a játéka számomra... Remélem a BL döntőn bizonyít.
Én is Eto'o "fan" vagyok, de nem a góljai miatt (csak)..........
Egy csatárt a góljai és azok száma minősítenek egy bajnokság folyamán!
Ezek után szerintem nincs miről beszélni! DE! csak ismétlem magam, hogy ma bűn gyengén játszott "önmagához képest"! (: pedig robotolt, volt 1 gólja is és jó pár szép megmozdulása)
A bizonyítás szót meg hagyjuk már végre Samuval kapcsolatban!
piton
Capitá del Barça

2009.05.17. 21:28:24

Remélem én is hogy a BL döntőre tartogatja a góljait, de nálam akkor se lesz nagyobb játékos. Nagyon-nagyon sok helyzetet kihagy. :?
Rómába minden helyzetünket be kell majd rúgni, ott nem lehet elszórakozni a helyzeteket.
Lezárt