2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kb én is hasonlóan gondolom. Ha a szezon utolsó pár meccsén is hasonló teljesítményt nyújt akkor meg kell köszönni neki hogy itt "dolgozott" és nyugodt szívvel elengedni. Az a nyilatkozata szezon közepén eléggé vérlázító volt. A kiegyensúlyozottsággal tényleg nagy problémák vannak okés hogy 2-3 meccses gyengébb sorozat becsúszik de ez bőven nem annyi meg ugye ilyen ajtó-ablak helyzeteket akármilyen formán kívül van be kéne vágnia. A 29 góljától meg vhogy nem tudok hasra esni ilyen kiszolgálószemélyzettel amilyen nekünk van van Euróban nem egy csatár aki több gólt rugott volna mint Eto'o. Azért remélem nagyon csúnyán rám cáfol a maradék 3 meccsen.mindorokke_barca írta: Szerintem jelenleg Európában van legalább 10 játékos aki több gólt rúgott volna ebben az idei szezonban, ebben az idei csapatban, mint ő. Ma igazán elfelejthette volna azt a korábban tett- ("Mallorcáé a szívem, a Barcában csak dolgozom") nyilatkozatát.
Ahogyan tavaly nyáron, én most is elengedném. Nem a mai teljesítményéért, nem azért mert csak 29 gólt lőtt, hanem valami nagyon nincs rendben nála. Fejben nem bír ki egy idényt. Nah meg persze azért is mert itt csak dolgozik
Engem speciel rohadtul hidegen hagy hogy hány gólt lőtt egész ezezonban, hogy ha a Király Kupa meg a BL döntőben mondjuk 0-0- vagy 0-1-es állásnál 11-est vagy ziccert hibázna....tegyük fel a bajnokság se ilyen sima...mondjuk utolsó előtti vagy az utolsó fordulóban dőlne el a bajnoki cím és szoros állásnál kihagyna 4 ajtó ablak ziccert....kit érdekel hogy hány gólt lőtt az egész szezonban, hogy ha elbukjuk a döntőket meg a bajnokságot azért, mert a temérdek zicceréből nem bír berúgni egyet se? Ronaldo fénykorában a kapu előtt kíméletlen végrehajtó volt...egy az egyben a kapussal alig volt verhető...rúgott is 34 gólt egy szezonban...Ha csak azt nézzük hogy Eto'o-nak egy meccsen hány olyan ziccere van, amit egy Samuel Eto'o szintű csatárnak BE KELLENE RÚGNI, akkor valahogy szerintem nem 29 gólnál kellene járnia, hanem 40 környékén.Varga Tamás írta:Lassan 2 órája folyik a végbéltermék szekérrel való hordása Samura.
Érdekes, Hlebet alig 1-2 emberke illeti negatív véleménnyel.
Érdekesek az itteni emberkék vélemény-megoszlásai.
Súlyos értékelési zavarok vannak itt. Valahogy nincsenek helyükön kezelve a dolgok. A góllövőlista vezetőjére szekérnyi szemetet szórunk.
Emberek! Gondolkozzatok!
Én büszke vagyok a teljesítményére, és örülök, hogy itt van! Neki is köszönhetjük az idei sikereket!
HAGYJUK MÁR BÉKÉN!
![]()
![]()
Ha gondolod, van egy fogadásom, hogy el fogja veszíteni a küzdelmet a gólkirályi címért. Remélem te nyersz, mert nem ezt kivánom, csak így gondolom. Ezt senki másnak, csak és kizárólag magának köszönheti mert az utóbbi időben siralmas a teljesítményt mutat.Volt olyan, hogy közel 10 góllal vezette a listát. Jelen pillanatban rúgott góljait tekintve közelebb kéne álljon a 40hez mint a 30hoz. Szerintem jelenleg Európában van legalább 10 játékos aki több gólt rúgott volna ebben az idei szezonban, ebben az idei csapatban, mint ő. Ma igazán elfelejthette volna azt a korábban tett- ("Mallorcáé a szívem, a Barcában csak dolgozom") nyilatkozatát.Varga Tamás...
ez csak ott bukik meg, h nem csak ma ,amikor őt tömték lasztival,és rá ment az egész, hagyott ki ziccereket. hanem egy ideje. de bízni kell benne,abban egyetértek, nem első ilyen periódusa, és jönni fog eredményesebb időszak is megint tőle, remélem nem csak ősztől. nagy szükség van a góljaira.cps46 írta:....
- igen, igazad van........., sőt teljesen a mai meccset és az elmúlt bő 1 hónapot tekintve, DE! egészében nézd a szezont!bojanfan írta:forlán belőtte a 11-esét most. még egy gól kell neki, és behozza. egyértelmű, hogy az uruguay-i jobban megérdemli.
az a bajom, hogy ma az egész taktika arra épült, hogy eto'o lőjön gólt. tehát nem az volt az első szempont, hogy eredményesek legyünk, vagy szép focit játszunk, hanem az hogy samu gólt lőjön, és a társak mindent megtettek érte, ő meg nem teljesítette.
haze pedig tökéletesen leírta. ha valdés nyújtana ilyen teljesítményt, akkor már mindenki kumma anyázna, és petíciót írna laportáéknak, hogy küldjék el.
persze a góljai száma is minősíti,de ne magyarázza már be nekem senki,ha mondjuk két kulcsfontosságú meccsen elszórakozna 5ziccert,és veszítenénk emiatt címeket (erről még szó sincs),akkor annyira érdekelne bárkit is,h előtte megszórt pár csapatot...azért nem CSAK a lőtt gólok száma a fontos, azért mert egy sorozat közepén szerzett kismilliót,még nem elégedhet meg vele,és nem tekintheti lefutottnak az egészet.westerngom írta:Én is Eto'o "fan" vagyok, de nem a góljai miatt (csak)..........haze71 írta:Katasztrófa... Ajánlom ezt a vereséget azon Eto'o rajongónak, akik nem látják a fától az erdőt. Ha Valdes ennyit hibázna sajátposztján, mint Eto'o, már rég Oleger után küldenétek. Nem tudom, rendkívüli teljesítmény-e 100x gólból huszon valahány gólt lőni... Ettől még agyatlan a játéka számomra... Remélem a BL döntőn bizonyít.
Egy csatárt a góljai és azok száma minősítenek egy bajnokság folyamán!
Ezek után szerintem nincs miről beszélni! DE! csak ismétlem magam, hogy ma bűn gyengén játszott "önmagához képest"! (: pedig robotolt, volt 1 gólja is és jó pár szép megmozdulása)
A bizonyítás szót meg hagyjuk már végre Samuval kapcsolatban!
Szerintem senki nem szidná őt,ha csak ezen a meccsen hagyott volna ki 3-4 hatalmas nagy ziccert.ElBartimaeus írta:Nem játszott ma jól, kihagyott több ( 4-5 ) helyzetet. De kérdem én, ki nem hagy ki meccseken ennyi helyzetből mondjuk 2-t? Akkor vagyunk 3-nál, amiből egyet berúgott és lőtt 2 kapufát. Akkor meg igazából csak pechje volt, nem is játszott gyengén...
Ezt nem gondolom teljesen komolyan, mert tényleg nem volt olyan jó, de nem kell a vérét szívni! Fáradt, és mégis játszani akart, remélem Pep keményebben fog vele bánni és pihenteti őt, mert látszik rajta a fáradtság mind fizikálisan ( lassú labdával ), mind mentálisan ( rossz megoldást választ )
Én is Eto'o "fan" vagyok, de nem a góljai miatt (csak)..........haze71 írta:Katasztrófa... Ajánlom ezt a vereséget azon Eto'o rajongónak, akik nem látják a fától az erdőt. Ha Valdes ennyit hibázna sajátposztján, mint Eto'o, már rég Oleger után küldenétek. Nem tudom, rendkívüli teljesítmény-e 100x gólból huszon valahány gólt lőni... Ettől még agyatlan a játéka számomra... Remélem a BL döntőn bizonyít.
Remélem én is hogy a BL döntőre tartogatja a góljait, de nálam akkor se lesz nagyobb játékos. Nagyon-nagyon sok helyzetet kihagy.haze71 írta:Katasztrófa... Ajánlom ezt a vereséget azon Eto'o rajongónak, akik nem látják a fától az erdőt. Ha Valdes ennyit hibázna sajátposztján, mint Eto'o, már rég Oleger után küldenétek. Nem tudom, rendkívüli teljesítmény-e 100x gólból huszon valahány gólt lőni... Ettől még agyatlan a játéka számomra... Remélem a BL döntőn bizonyít.