Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szenzáció kell a népnek mert azt többen olvassák, te is ezt tetted, hiába lököd oda minden NSO-s cikk után, hogy milyen szánalmasak mert csak röhögnek rajtad, mert legközelebb is elolvasod a cikket és a témához is hozzászólsz, ami nekik jó mert abból élnek.Az NSO újra és újra bizonyítja, h tovább tud süllyedni...
Nem hülyeség, de Guardiola úgy is a földön tartaná, attól nem hiszem h tartanunk kéne.M.I.P.A.X. írta:Én nem feltétlenül Leonak adnám (akrmennyire is bírom) de mostanában nem játszik úgy mint ősszel! Én Xavinak adnám azért mert sokkal kiegyensúlyozotabb! (Mellesleg meg nem biztos hogy Messi helyén tudná kezelni az Aranylabdát lehet hogy elszállna tőle de sztem Xavinak van akkora rutinja hogy a Földön maradna ha megkapná)Marci írta:egyébként ha megnyeri a barca a bl-t, akkor kb borítékolható hogy messi kapja meg az aranylabdát, főleg hogy nincs különösebb válogatott esemény idén.
Hangsúlyoznám hogy egyéni vélemény
Én nem feltétlenül Leonak adnám (akrmennyire is bírom) de mostanában nem játszik úgy mint ősszel! Én Xavinak adnám azért mert sokkal kiegyensúlyozotabb! (Mellesleg meg nem biztos hogy Messi helyén tudná kezelni az Aranylabdát lehet hogy elszállna tőle de sztem Xavinak van akkora rutinja hogy a Földön maradna ha megkapná)Marci írta:egyébként ha megnyeri a barca a bl-t, akkor kb borítékolható hogy messi kapja meg az aranylabdát, főleg hogy nincs különösebb válogatott esemény idén.
ElBartimaeus írta:Engem kicsit zavar, hogy a csapat sikere ennyire beleszámít. Messi megérdemli, akármi történik az elkövetkező időben...
Engem kicsit zavar, hogy a csapat sikere ennyire beleszámít. Messi megérdemli, akármi történik az elkövetkező időben...Marci írta:egyébként ha megnyeri a barca a bl-t, akkor kb borítékolható hogy messi kapja meg az aranylabdát, főleg hogy nincs különösebb válogatott esemény idén.
Szerintem nagyjából minden focista 24-25 évesen van karrierje csúcsán.vkinga írta:LG-T kérdezem. Már miért lenne Messi 24 évesen kiégett sztár? Mikor annyi minden van még benne. 23-24 évesen lesz igazi érett focista. Sokat kell még tanulnia, de annyi idősen lesz a legjobb.
Miért ne?vkinga írta:LG-T kérdezem. Már miért lenne Messi 24 évesen kiégett sztár? Mikor annyi minden van még benne. 23-24 évesen lesz igazi érett focista. Sokat kell még tanulnia, de annyi idősen lesz a legjobb.