Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
gergo9
Director del Fútbol

2009.05.20. 14:59:37

recrea írta:
gergo9 írta:Nah Rio Ferdinand játéka kétségessé vált a döntőben......
:shock: Ezt honnan is tudjuk?
manutd.com
recrea
Llegenda del Barça

2009.05.20. 14:57:11

gergo9 írta:Nah Rio Ferdinand játéka kétségessé vált a döntőben......
:shock: Ezt honnan is tudjuk?
gergo9
Director del Fútbol

2009.05.20. 14:15:01

Nah Rio Ferdinand játéka kétségessé vált a döntőben...... Azért az ő hiánya kellemes lehet számunkra . Remélem mihamarabb felépül de a döntőn nem igazán lennék szomorú ha nem játszana. Vidics meg remélem kifog egy olyan napot mint a Pool ellen :twisted: :twisted: mikor gyakorlatilag 3öngólt lőtt aztán nagy baj nem lehet. Evra-t viszont eléggé szhétszopatta tavaly is Messi. Ráadásul idén nincs olyan nagy formában a francia sőt kifejezetten gyengén teljesít.
Könnyebb dolgunk lesz sztem mint az oroszok ellen a Mu nincs olyan nagy fizikai fölényben plusz visszajön Henry a támadósorba Ini középre és remélem nem olyan felforgatott csapattal állunk ki mint Londonban.
A szélsőhátvédek kérdése érdekes viszont én Ronaldo mezőnyjátékától vhogy egyáltalán nem tartok. Szabadrugásoknál,szögleteknél viszont igen mert jobbal ballal is jól tüzel plusz a fejjátéka is igazán kiváló. De tavaly a digó is leszedte ugy hogy momentuma sem volt a 180 perc alatt meglesz ez most is.
Vhogy neki nem igazán megy az ilyen csapatok ellen az inter ellen láttam vmit tőle de az sem volt sok de tavaly előtt a milan ellen oda-vissza 0 a villareal ellen 0 meg ellenünk tavaly 0. Tavaly is a döntőn oké fejelt egy szép gólt azon kívül semmi a második félidőtől fel sem lehetett lelni a pályán fejben talán nincs annyira ott lásd két nagyon fontos 11-est rontott. A szélső bunkó sebbeségbe tudja venni fel vele a versenyt és akkor nagy baj talán nem lehet.
Viszont ami a probléma hogy a MU-t elég nehéz lesz földön megverni ha nem fog menni akkor muszáj lesz átlövésekkel is sokkal gyakrabban próbálkozni nem gólvonalig kipasszolni. Akik idén megverték a MU-t azok is inkább pontrugásokból átlövéssekkel tették vagy bemakkoltak egy olyan meccset mint a pool hogy az elmult 5 év leggyengébb meccsét játszotta ellenük a mu.
Remélem nem mi kapjuk az első gólt mert az végzetes lehet a mu sokkal gyorsabb ellenfél mint a cselzi és már ott problémák akadtak a kontrákkal itt meg ez hatványozottan igaz lehet.
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.05.19. 20:08:21

amúgy lehet ezekbe az álmokba valami mert pl. én a 6-2es El Clasico előtt azt álmodtam hogy mi nyerünk 7-0ra és mikor felkeltem kicsit szomorú voltam mert tudtam h ennyi folt úgyse rungunk erre meg nem sokat tévedtem :D
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
gianni
Entrenador del Barça

2009.05.19. 20:00:21

Leirtam már 1-2 alkalommal,hogy január környékén megálmodtam a döntőn Busqets gólt fog szerezni,fontos gól lehet mert mosolygott a gól után :)
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.05.19. 19:58:04

House írta:
Auron írta:Akkor, ha elveszítenénk a döntöt, akkor a csapból is a BL címvédés folyna
Ez biztos
Nem is véletlenül. Ha megnyerné a Man Utd a BL döntőt, egyrészt köv hétre szomorúság és düh gyötörne másrészt, tapsolnám a Manchestert. Mert NEM könnyű a címvédés sehol, semmilyen bajnokságban sem.
Teljesen egyet értek.Ha a MU nyer és ezzel megvédi címét akkor nekünk nncs más dolgunk mint elismerni és megtapsolni győzelmüket.Persze ez csak "B terv" mivel mi nyerünk :D
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
House
Entrenador del Barça

2009.05.19. 19:53:38

Auron írta:Akkor, ha elveszítenénk a döntöt, akkor a csapból is a BL címvédés folyna
Ez biztos
Nem is véletlenül. Ha megnyerné a Man Utd a BL döntőt, egyrészt köv hétre szomorúság és düh gyötörne másrészt, tapsolnám a Manchestert. Mert NEM könnyű a címvédés sehol, semmilyen bajnokságban sem.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Auron
Jugador d'estrella

2009.05.19. 19:51:22

Akkor, ha elveszítenénk a döntöt, akkor a csapból is a BL címvédés folyna
Ez biztos
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.05.19. 18:19:49

Ez az év nekünk két néven vonulhat be a történelmünkbe:
-Tökéletes idény.
-Majdnem tökéletes idény.
Ez már csak a BL-en múlik. A média pedig felkavarná, ha nem nyernénk, h hajszálra voltunk a történelmi triplázástól, meg minden.
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.05.19. 18:15:12

és megmondom őszintén nem álmottam a meccsről még soha :oops: nem azért mert nem szeretem a barcát annyira mint mások csak csupán félek bele gondolni hogy esetleg nem mi nyerjük meg a döntőt, hisz mint mindenki tudja másodiknak lenni a legeslegrosszabb utána pedig 2 héten át a net tele lenne a MU ünepplésével és persze sokan azt mondják hogy még a sajtó sem fogja felemlegetni h nem tripláztunk de ez szerintem badarság... és igen, tényleg hihetetlenre sikerült ez az év de azért hogy mondjam ott lenne hogy a BL döntőben kikaptunk. :/ de ne legyen így!! (: bizakodjunk hisz ugyan annyi esélyünk van mint a MUnak... FORZA BARCA FOREVER :)
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
Léfe
Entrenador del Barça

2009.05.19. 18:09:14

Keita védőnek lassu.
Fecó
xbalix
Jugador d'estrella

2009.05.19. 18:07:59

kabekabe írta:
fcbarca0827 írta: Hát én is álmodtam egyet... Még 2 hónappal ezelőtt! De a baj csak most jön: Megálmodtam, akkor, hogy Barcelona - Manchester döntő lesz... bejöttt :shock:
A meccs alakulása: 0:1 oda, aztán 2:1 ide, végén lőnek egyet, rendes játékidő: 2:2...
A hosszabbításban nincsenek gólok... 11-esekkel a végeredmény: 4:11 oda... (ekkor még álom közben megnyugodtam, hiszen ez az a végeredmény ami lehetetlen... :D :D :D )
Én elődöntő előtt álmodtam. Az ellenfélre már nem emlékszem, de azt tom, h olyan volt, mint Belletti gólja az Arsenal ellen, csak Hlebbel. Ez azóta bennem van és amikor láttam, hogy Pep beküldte a Chelsea elleni első meccs végére és kihagyta a helyzetét, örjöngtem és mondtam, h majd a döntőben berugja.
"Álmodtam egy világot magamnak, itt állok a kapui előtt..." :)
Ha télleg megnyerjük, akkor sztem minden álom teljesül. Nekem már most teljesült. Bajnokság, kupa és BL döntő. Én azt mondom h nem baj ha nem nyerjük meg! Nem akarok telhetetlen lenni, mert emlékszem h tavaly ilyenkor totális volt az elkeseredettségem és kétségeim voltak mindenkivel kapcsolatban. Megkérdeztem, hogy hogy tudott ez a csapat ilyen mélyre süllyedni? Mert 2006 május után sajnos a pokolra kerültünk... A szurkolók elfordultak a csapattól, oké volt néha pár jó meccs, de összességében katasztrófa! Roni szereplése fájt a legjobban. Azaz h nem szerepel, pedig sztem nem volt sérült, csak nem akart játszani h el tudja magát adni nyáron... Mivel annyira borzalmasan játszott önmagához képest előtte. Most meg mienk a világ legjobb csapata! Ha kikapunk a döntőben, akkor is mi játsszuk a legszebb focit! A döntő lutri, sajnos a védelmünk lyukas lesz, és elöl is Ini és Henry épphogy csak felépülnek (ha felépülnek). Legrosszabb esetben 4 alapember nem játszik. Jó esetben csak 2 de Henry és Ini lehet h nem lesz formában... :? Szóval az MU nem a legjobb csapatunkkal fog találkozni sajnos. Ettől mondjuk még megverhetjük őket, és bízom benne h mi jobban akarjuk majd a sikert! Mert sztem ez nem is kérdés elvileg, mivel ők tavaly már megnyerték.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xbalix 2009.05.19. 18:10:17-kor.
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.05.19. 17:45:14

fcbarca0827 írta: Hát én is álmodtam egyet... Még 2 hónappal ezelőtt! De a baj csak most jön: Megálmodtam, akkor, hogy Barcelona - Manchester döntő lesz... bejöttt :shock:
A meccs alakulása: 0:1 oda, aztán 2:1 ide, végén lőnek egyet, rendes játékidő: 2:2...
A hosszabbításban nincsenek gólok... 11-esekkel a végeredmény: 4:11 oda... (ekkor még álom közben megnyugodtam, hiszen ez az a végeredmény ami lehetetlen... :D :D :D )
Én elődöntő előtt álmodtam. Az ellenfélre már nem emlékszem, de azt tom, h olyan volt, mint Belletti gólja az Arsenal ellen, csak Hlebbel. Ez azóta bennem van és amikor láttam, hogy Pep beküldte a Chelsea elleni első meccs végére és kihagyta a helyzetét, örjöngtem és mondtam, h majd a döntőben berugja.
Dexter

2009.05.19. 17:45:11

bali 15 írta: Na azt szeretném tudni hogy a Margitszigeten lesz-e?
Lehet hogy már mondtátok de lusta vagyok visszanézni. :)
Igen, szerintem lesz, legalábbis engem már hívtak oda ismerősök :)
barcapowa
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.05.19. 17:40:34

szereny velemenyem szerint nincs amiert tippelgetni hogy ki rugja a golokat es hogy mennyi lessz az eredmeny,nem mondom jo ha optimistak vagyunk mi szurkolok.de viszont nagyon komoly merkozes all elotunk,hianyzik par meghatarozo jatekos a vedelembol szoval nem nagyon bizok en azokban az olvasott tippekben amiket leirva lattam a forumban.az mas kerdes hogy ha szeretnem ha mi nyernenk:)
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.19. 17:26:28

Ugyanaz a helyzet srácok mint 2006-ban. A legjobb támadósor találkozik a legjobb védelemmel. A MU-nak nem is vannak bunkerfocira alkalmas játékosai. Illetve vannak de azok nem tudnak olyan jól sáncolni mint a 2méteres izomtömeg Chelsea játékosok. Más téma:
Mondtátok már az előbb hogy városszerte lesznek kivetítők. Csak nem vagyok benne biztos hogy hol. Lesz a Milenáris Parkban, a szoborparkban.
Na azt szeretném tudni hogy a Margitszigeten lesz-e?
Lehet hogy már mondtátok de lusta vagyok visszanézni. :)
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.05.19. 17:22:20

Kamarilla írta:Én azt mondom, hogy 3:1 hozzuk a meccset, nehéz lesz, de megnyerjük! :wink:
Tutkó hogy a M.U. Nem áll meg 1 találatnál! De hogy ne vesszünk össze, a gólkülönbség szerintem is 2, de én 4-2-ide eredményt gondolok :)
Kép
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.05.19. 16:54:59

En ma este azt almodtam,hogy a meccs elott elalszok(ez 100% nem fog bekovetkezni :lol: )Es reggel a neten azt latom hogy egymason fetrengve unnepli a MU a trofeat es CR7 pedig undorito mosllyal all a kep kozepen a Kupaval a kezeben.
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.05.19. 16:52:09

Én azt mondom, hogy 3:1 hozzuk a meccset, nehéz lesz, de megnyerjük! :wink:
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.05.19. 16:48:11

Az biztos hogy érdekesebb meccs lsz mint a tavalyi elődöntős párharc volt.Tény hogy a két szép focit játszó együttes lesz a pályán de gólzápor szerintem nem lesz.Mi a szokásos játékunkta fogjuk játszani labdatartással és törekedünk majd a szép játékra ezzel szemben a Mu játéka tömör taktika lesz.Nyilván könnyebb dolgunk lesz mint a Chelsea ellen hszen a Mu azért nem játszik soha bunker focit viszont a védelme valljuk be őszintén a legjobb.Én 2:1-et tippelek nekünk.Elhúzunk 2:0-ra Messi és Xavi góljaival a végén pedig Rooney szépít
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.05.19. 16:47:19

recrea írta:Gyerekek, rémálmok gyötörnek két napja, azt hiszem végleg eljutottam arra a pontra, h fanatikus lettem. Tegnapelőtt este azt álmodtam, h a mu szögletből vezetést szerez ellenünk, tegnap meg, hogy 3-2 re vezet 10 perccel a vége előtt. Még arra is emlékszem, h a mu egyik védőjének elrontott keresztpasszára csapott le Messi és verte be a ziccert, ezzel vezettünk 1-0-ra, aztán fordítottak. Senkinek sem kívánom. Minden reggel úgy ébredek, h egy óriási kő esik le a szívemről. És még van egy hét, kikészülök. Állítólag, ha elmondod az álmod, akkor nem történhet meg...no comment. :shock: :shock: :shock:
Én mondjuk a Lyon elleni meccsen álmodtam azt, h a Lyon nyer 9:7-re, a félidőben 5:4-re mentünk! :D Mondom reális... :lol: Ez volt az eddigi egyetlen álmom a Barcával, mondjuk annyira sokat nem jár a fejembe a csapat, inkább az irodalmon, törin és a matekon szoktam ennyit rágódni! :wink: :lol:
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.05.19. 16:34:25

bali 15 írta:
recrea írta:Gyerekek, rémálmok gyötörnek két napja, azt hiszem végleg eljutottam arra a pontra, h fanatikus lettem. Tegnapelőtt este azt álmodtam, h a mu szögletből vezetést szerez ellenünk, tegnap meg, hogy 3-2 re vezet 10 perccel a vége előtt. Még arra is emlékszem, h a mu egyik védőjének elrontott keresztpasszára csapott le Messi és verte be a ziccert, ezzel vezettünk 1-0-ra, aztán fordítottak. Senkinek sem kívánom. Minden reggel úgy ébredek, h egy óriási kő esik le a szívemről. És még van egy hét, kikészülök. Állítólag, ha elmondod az álmod, akkor nem történhet meg...no comment. :shock: :shock: :shock:
Megnyugtatlak nemvagy egyedül. Az én álmom nem ennyire reális.Az egész stadion kék-vörösben mindenki nekünk szurkol. És onnantól szünet.........
Sötétség. Aztán felvillanó kép, CR7 puszit küld felém mint a nike reklámban és látom hogy a vörösök egy kupacban a pálya szélén. A mieink meg csak állnak. Eredményjelző tábla 5:0 nekik :? .
Mondom hogy nem reális :D .
Örülök hogy Henry elkezdett edzeni nagyon kell az ő rutinja. :)
Hát én is álmodtam egyet... Még 2 hónappal ezelőtt! De a baj csak most jön: Megálmodtam, akkor, hogy Barcelona - Manchester döntő lesz... bejöttt :shock:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
csabooo
Capitá del Barça

2009.05.19. 16:33:15

VargaAron írta:Szerintem az lesz a döntő, hogy a MU-nál a belső védők (Rio és Vidic) mind a ketten viszonlyg magasak, nem nagyon tudják megfogni az alacsony Barca játékosokat (Messi-Iniesta-Xavi trióra gondolok). Ha közülük bárki remek napot fog ki, akkor zsebben a győzelem. De azt Megjósolom h Ronaldo és Messi is vállal majd egy-egy gólt. 3-1 lesz a végeredmény :D
Úgy legyen!3-1,csak kinek ?!...
VargaAron
Jugador d'estrella

2009.05.19. 16:06:00

Szerintem az lesz a döntő, hogy a MU-nál a belső védők (Rio és Vidic) mind a ketten viszonlyg magasak, nem nagyon tudják megfogni az alacsony Barca játékosokat (Messi-Iniesta-Xavi trióra gondolok). Ha közülük bárki remek napot fog ki, akkor zsebben a győzelem. De azt Megjósolom h Ronaldo és Messi is vállal majd egy-egy gólt. 3-1 lesz a végeredmény :D
baas11
Entrenador del Barça

2009.05.19. 15:32:28

Sylvinho a döntőn kb. akkora hiba(faktor) lenne mint G. Neville-t odadobni Henry-nak.....
Keita ? ,simán jó lehet !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Válasz küldése