2009.05.19. 16:34:25
bali 15 írta:recrea írta:Gyerekek, rémálmok gyötörnek két napja, azt hiszem végleg eljutottam arra a pontra, h fanatikus lettem. Tegnapelőtt este azt álmodtam, h a mu szögletből vezetést szerez ellenünk, tegnap meg, hogy 3-2 re vezet 10 perccel a vége előtt. Még arra is emlékszem, h a mu egyik védőjének elrontott keresztpasszára csapott le Messi és verte be a ziccert, ezzel vezettünk 1-0-ra, aztán fordítottak. Senkinek sem kívánom. Minden reggel úgy ébredek, h egy óriási kő esik le a szívemről. És még van egy hét, kikészülök. Állítólag, ha elmondod az álmod, akkor nem történhet meg...no comment.

Megnyugtatlak nemvagy egyedül. Az én álmom nem ennyire reális.Az egész stadion kék-vörösben mindenki nekünk szurkol. És onnantól szünet.........
Sötétség. Aztán felvillanó kép, CR7 puszit küld felém mint a nike reklámban és látom hogy a vörösök egy kupacban a pálya szélén. A mieink meg csak állnak. Eredményjelző tábla 5:0 nekik

.
Mondom hogy nem reális

.
Örülök hogy Henry elkezdett edzeni nagyon kell az ő rutinja.

Hát én is álmodtam egyet... Még 2 hónappal ezelőtt! De a baj csak most jön: Megálmodtam, akkor, hogy Barcelona - Manchester döntő lesz... bejöttt
A meccs alakulása: 0:1 oda, aztán 2:1 ide, végén lőnek egyet, rendes játékidő: 2:2...
A hosszabbításban nincsenek gólok... 11-esekkel a végeredmény: 4:11 oda... (ekkor még álom közben megnyugodtam, hiszen ez az a végeredmény ami l
ehetetlen...

)
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt