kabekabe írta:fcbarca0827 írta:
Hát én is álmodtam egyet... Még 2 hónappal ezelőtt! De a baj csak most jön: Megálmodtam, akkor, hogy Barcelona - Manchester döntő lesz... bejöttt
A meccs alakulása: 0:1 oda, aztán 2:1 ide, végén lőnek egyet, rendes játékidő: 2:2...
A hosszabbításban nincsenek gólok... 11-esekkel a végeredmény: 4:11 oda... (ekkor még álom közben megnyugodtam, hiszen ez az a végeredmény ami l
ehetetlen...

)
Én elődöntő előtt álmodtam. Az ellenfélre már nem emlékszem, de azt tom, h olyan volt, mint Belletti gólja az Arsenal ellen, csak Hlebbel. Ez azóta bennem van és amikor láttam, hogy Pep beküldte a Chelsea elleni első meccs végére és kihagyta a helyzetét, örjöngtem és mondtam, h majd a döntőben berugja.
"Álmodtam egy világot magamnak, itt állok a kapui előtt..."
Ha télleg megnyerjük, akkor sztem minden álom teljesül. Nekem már most teljesült. Bajnokság, kupa és BL döntő. Én azt mondom h nem baj ha nem nyerjük meg! Nem akarok telhetetlen lenni, mert emlékszem h tavaly ilyenkor totális volt az elkeseredettségem és kétségeim voltak mindenkivel kapcsolatban. Megkérdeztem, hogy hogy tudott ez a csapat ilyen mélyre süllyedni? Mert 2006 május után sajnos a pokolra kerültünk... A szurkolók elfordultak a csapattól, oké volt néha pár jó meccs, de összességében katasztrófa! Roni szereplése fájt a legjobban. Azaz h nem szerepel, pedig sztem nem volt sérült, csak nem akart játszani h el tudja magát adni nyáron... Mivel annyira borzalmasan játszott önmagához képest előtte. Most meg mienk a világ legjobb csapata! Ha kikapunk a döntőben, akkor is mi játsszuk a legszebb focit! A döntő lutri, sajnos a védelmünk lyukas lesz, és elöl is Ini és Henry épphogy csak felépülnek (ha felépülnek). Legrosszabb esetben 4 alapember nem játszik. Jó esetben csak 2 de Henry és Ini lehet h nem lesz formában...

Szóval az MU nem a legjobb csapatunkkal fog találkozni sajnos. Ettől mondjuk még megverhetjük őket, és bízom benne h mi jobban akarjuk majd a sikert! Mert sztem ez nem is kérdés elvileg, mivel ők tavaly már megnyerték.