Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
gergo9 írta:Nah Rio Ferdinand játéka kétségessé vált a döntőben......
Teljesen egyet értek.Ha a MU nyer és ezzel megvédi címét akkor nekünk nncs más dolgunk mint elismerni és megtapsolni győzelmüket.Persze ez csak "B terv" mivel mi nyerünkHouse írta:Nem is véletlenül. Ha megnyerné a Man Utd a BL döntőt, egyrészt köv hétre szomorúság és düh gyötörne másrészt, tapsolnám a Manchestert. Mert NEM könnyű a címvédés sehol, semmilyen bajnokságban sem.Auron írta:Akkor, ha elveszítenénk a döntöt, akkor a csapból is a BL címvédés folyna
Ez biztos
Nem is véletlenül. Ha megnyerné a Man Utd a BL döntőt, egyrészt köv hétre szomorúság és düh gyötörne másrészt, tapsolnám a Manchestert. Mert NEM könnyű a címvédés sehol, semmilyen bajnokságban sem.Auron írta:Akkor, ha elveszítenénk a döntöt, akkor a csapból is a BL címvédés folyna
Ez biztos
"Álmodtam egy világot magamnak, itt állok a kapui előtt..."kabekabe írta:Én elődöntő előtt álmodtam. Az ellenfélre már nem emlékszem, de azt tom, h olyan volt, mint Belletti gólja az Arsenal ellen, csak Hlebbel. Ez azóta bennem van és amikor láttam, hogy Pep beküldte a Chelsea elleni első meccs végére és kihagyta a helyzetét, örjöngtem és mondtam, h majd a döntőben berugja.fcbarca0827 írta: Hát én is álmodtam egyet... Még 2 hónappal ezelőtt! De a baj csak most jön: Megálmodtam, akkor, hogy Barcelona - Manchester döntő lesz... bejöttt![]()
A meccs alakulása: 0:1 oda, aztán 2:1 ide, végén lőnek egyet, rendes játékidő: 2:2...
A hosszabbításban nincsenek gólok... 11-esekkel a végeredmény: 4:11 oda... (ekkor még álom közben megnyugodtam, hiszen ez az a végeredmény ami lehetetlen...![]()
![]()
)
Én elődöntő előtt álmodtam. Az ellenfélre már nem emlékszem, de azt tom, h olyan volt, mint Belletti gólja az Arsenal ellen, csak Hlebbel. Ez azóta bennem van és amikor láttam, hogy Pep beküldte a Chelsea elleni első meccs végére és kihagyta a helyzetét, örjöngtem és mondtam, h majd a döntőben berugja.fcbarca0827 írta: Hát én is álmodtam egyet... Még 2 hónappal ezelőtt! De a baj csak most jön: Megálmodtam, akkor, hogy Barcelona - Manchester döntő lesz... bejöttt![]()
A meccs alakulása: 0:1 oda, aztán 2:1 ide, végén lőnek egyet, rendes játékidő: 2:2...
A hosszabbításban nincsenek gólok... 11-esekkel a végeredmény: 4:11 oda... (ekkor még álom közben megnyugodtam, hiszen ez az a végeredmény ami lehetetlen...![]()
![]()
)
Igen, szerintem lesz, legalábbis engem már hívtak oda ismerősökbali 15 írta: Na azt szeretném tudni hogy a Margitszigeten lesz-e?
Lehet hogy már mondtátok de lusta vagyok visszanézni.
Tutkó hogy a M.U. Nem áll meg 1 találatnál! De hogy ne vesszünk össze, a gólkülönbség szerintem is 2, de én 4-2-ide eredményt gondolokKamarilla írta:Én azt mondom, hogy 3:1 hozzuk a meccset, nehéz lesz, de megnyerjük!
Én mondjuk a Lyon elleni meccsen álmodtam azt, h a Lyon nyer 9:7-re, a félidőben 5:4-re mentünk!recrea írta:Gyerekek, rémálmok gyötörnek két napja, azt hiszem végleg eljutottam arra a pontra, h fanatikus lettem. Tegnapelőtt este azt álmodtam, h a mu szögletből vezetést szerez ellenünk, tegnap meg, hogy 3-2 re vezet 10 perccel a vége előtt. Még arra is emlékszem, h a mu egyik védőjének elrontott keresztpasszára csapott le Messi és verte be a ziccert, ezzel vezettünk 1-0-ra, aztán fordítottak. Senkinek sem kívánom. Minden reggel úgy ébredek, h egy óriási kő esik le a szívemről. És még van egy hét, kikészülök. Állítólag, ha elmondod az álmod, akkor nem történhet meg...no comment.![]()
![]()
Hát én is álmodtam egyet... Még 2 hónappal ezelőtt! De a baj csak most jön: Megálmodtam, akkor, hogy Barcelona - Manchester döntő lesz... bejötttbali 15 írta:Megnyugtatlak nemvagy egyedül. Az én álmom nem ennyire reális.Az egész stadion kék-vörösben mindenki nekünk szurkol. És onnantól szünet.........recrea írta:Gyerekek, rémálmok gyötörnek két napja, azt hiszem végleg eljutottam arra a pontra, h fanatikus lettem. Tegnapelőtt este azt álmodtam, h a mu szögletből vezetést szerez ellenünk, tegnap meg, hogy 3-2 re vezet 10 perccel a vége előtt. Még arra is emlékszem, h a mu egyik védőjének elrontott keresztpasszára csapott le Messi és verte be a ziccert, ezzel vezettünk 1-0-ra, aztán fordítottak. Senkinek sem kívánom. Minden reggel úgy ébredek, h egy óriási kő esik le a szívemről. És még van egy hét, kikészülök. Állítólag, ha elmondod az álmod, akkor nem történhet meg...no comment.![]()
![]()
Sötétség. Aztán felvillanó kép, CR7 puszit küld felém mint a nike reklámban és látom hogy a vörösök egy kupacban a pálya szélén. A mieink meg csak állnak. Eredményjelző tábla 5:0 nekik.
Mondom hogy nem reális.
Örülök hogy Henry elkezdett edzeni nagyon kell az ő rutinja.
Úgy legyen!3-1,csak kinek ?!...VargaAron írta:Szerintem az lesz a döntő, hogy a MU-nál a belső védők (Rio és Vidic) mind a ketten viszonlyg magasak, nem nagyon tudják megfogni az alacsony Barca játékosokat (Messi-Iniesta-Xavi trióra gondolok). Ha közülük bárki remek napot fog ki, akkor zsebben a győzelem. De azt Megjósolom h Ronaldo és Messi is vállal majd egy-egy gólt. 3-1 lesz a végeredmény