Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A sportszár eszembe sem jutott....rszergej írta:Nem tudom, hogy ehhez a mezhez milyen sportszár jár, de ha az is rózsaszín + még van ugye a nike-nak egy rózsaszín stoplis cipellője is, ezek egyszerre Dani, vagy Yayan... TE ATYA ÉGTZS írta:
Pláne ha még fel is veszi a mezhez a rózsaszín csuklószorítót mindkét karjára, amiket előszeretettel hord!![]()
Nem tudom, hogy ehhez a mezhez milyen sportszár jár, de ha az is rózsaszín + még van ugye a nike-nak egy rózsaszín stoplis cipellője is, ezek egyszerre Dani, vagy Yayan... TE ATYA ÉGTZS írta:
Pláne ha még fel is veszi a mezhez a rózsaszín csuklószorítót mindkét karjára, amiket előszeretettel hord!![]()
Pláne ha még fel is veszi a mezhez a rózsaszín csuklószorítót mindkét karjára, amiket előszeretettel hord!Titinho írta:De azért egy Dani Alves, Puyol, Keita is szépen fog mutatni benne.Gyurinho írta:t;]Eto,Yaya hát érdekes jelenségek lesznek ebben az egyszer tuti.Pláne Alves aki ráadásul mindig morcosan is néz. Kis gyalogkakukk...
Ezzel én is így vagyok. Bár belegondolva, így a csapatnak sokkal több női szurkoló fogja megvenni ezt a mezt, mint mondjuk a gránátvörös-kéket, a férfiak meg gondolom inkább a gránátvörös-kéket fogják jobban kapkodni. Lehet, hogy a Nike ezzel a női rajongóknak is akart kedveskedni...majd egy őszi meccsen meglátjuk mennyire megy.Gyurinho írta:Ez az a mez amit szerintem sose vennék meg bár lehet előbb-utóbb megszokja a szemem de most eléggé taszítja.
De azért egy Dani Alves, Puyol, Keita is szépen fog mutatni benne.Gyurinho írta:Eto,Yaya hát érdekes jelenségek lesznek ebben az egyszer tuti.
Elvileg 'lazac rózsaszín'TZS írta:Szerintem a hazai mez egész jól nézi ki, viszont az idegenbelivel vannak problémák.Nem igazán nyerte el tetszésemet elsőre. De élőben lehet jobb lesz.
Meg az milyen színű akar lenni? Valami szakértő megírhatná!
Hazai mez elég jól néz ki, viszont idegenbelit meg lehetett volna hagyni sztem az idei sárgát, nekem bejött.
Hát igen, csak a mezeket nem azért cserélik minden évben mert szebbet akarnak, hanem mert senki nem veszi meg kétszer ugyanazt a mezt. Jelentős összegtől esne el a csapat. Venni meg veszi majd rendesen a sok birka ezt a rózsaszint is, mert hogy mekkora divat a szin.Miért nem lehet megmaradni az idei mezeknél?
A hazai mez engem a 2005/2006-os BL gyöztes csapatéra emlékeztet, bár nekem anyira nemjön be ez a sürü csikozás, de attól még nemrosz.Titinho írta:[/img]