2009.05.22. 13:36:02
Chino
A tények tudatában és a hsz-ed többszöri olvasása arra késztetett, hogy írjak. TZS-nek teljes mértékben igazat adok.
A szezon elején Hleb valóban játszott, DE főleg nem rosszul! A sérülése előtt igencsak jól játszott, azóta esett vissza a teljesítménye! Már csak a sérülés miatt sem helytálló azaz állításod, hogy sokat játszott volna. A játszott perceket tekintve, pedig a statisztika magáért beszél. Ezek tények, csakúgy mint az is, hogy felesleges védeni a gyenge teljesítménye miatt, pláne Sergivel szemben, akinek jól sült el a szezonja, eddig. A Henry-s példa jó, de akkor meg kell említeni Hleb-bel kapcsolatban, hogy első évében sehol sem volt meggyőző a teljesítménye.
Én így gondolom, de a véleményemet továbbra is tartom: nem baj, ha elmegy, mert el akar, vagy mert nem tud beilleszkedni (kétlem, hogy ne lenne jó a barca játékstílusába), mert, akkor lesz játéklehetősége a saját nevelésű fiataloknak.
Sztem teljesen felesleges ezen vitázni, mert mindenki tudja, hogy Hleb jó játékos, más kérdés, hogy mi miért nem azt látjuk és megint más kérdés, hogy miért nincs türelem hozzá. Sztem kimondottan jó kiegészítő ember lehetne, csak játszatni kellene, és nem a "B" csapattal, hanem az "A"-val, talán ott jobban kijönnének az erényei, vagy eltűnne.
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."