Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Szerintem Hajnal helyezésével nincs különösebb gond. Nagyobb nevek szerepelnek mögötte is, s nyilván van olyan játékos is előtte, akit nem vártunk volna oda.Barcaforever írta:Hajnal 76.Elég fura.![]()
Egy olyan játékos a legjobb, aki fél évet nem játszik?Szép lista...

30. DiegoKatalán88 írta:És Diego hol van?

Vagy Arshavin is már 27 éves és nagyjából a tavalyi szezon során tűnt fel mindenki számára igazán.Barcaádám írta:hát vannak későn érő futballisták.mint pl Toni is csak az utóbbi pár évben lett nagyon híres

Ja, ilyen sarkazásos befejezést tétmeccsen nem sokan mernek meghúzni...parádés gól. Viszont amikor előkrülnek ilyen a 30 éves kiváló focisták, fölmerül bennem a kérdés, h hol voltak ezek eddig?Barcaádám írta:Fecooo írta:
szerk: itt az év gólja a gólkirálytól...
http://www.youtube.com/watch?v=pO9_YRwYEQc
ez az év egyik legnagyobb gólja szvsz
Nekem meg az amikor Grafite bealázta a Bayern védelmet...Primitive írta:Ha már itt tartunk, nekem ez a legszebb gól a Farkasoktól
Dzeko első gólja a Hannover ellen 0-5

Azért nem...Lampiao írta:
Pont ezt mondom... Minden bajnokság nagyon le van maradva, de a német még a többihez képest is... Nem hiába hoztam párhuzamba a Wolfsburgot a Betis-szel... Nm levonni akarok az érdemükből, de egyesek nagyon felmagasztalják őket (ÁLTALÁBAN CSAK A BAYERN UTÁLAT HAJTJA ILYENKOR EZEKET...). Jó csapat a Wolfsburg, de mondom a német bajnokság a többi gyenge ligától is nagyon elmarad... Pedig valaha milyen jó volt... Valaha még izgulni lehetett egy Bayern-Barcán, vagy egy Real-Bayern-en vagy Milan-Bayern-en... Most..... Kész tény a győztes kiléte... Pedig az olasz bajnokság is gyatra, meg sajna a PD is....
peace
Fecooo írta:tudod Lampiao, ennyi erővel a "mi" bajnoki címünk se ér semmit, mert a te logikád alapján a spanyol liga is gyenge...
sztem gondolkodj egy azon, amit írtál...
tény, h gyengült a Bundesliga, de a PD is... nem szabad egy csapattól se elvenni az érdemeit, legyen akármilyen mezőny legjobbja is...
szerk: nah Miki megelőztél
A kommentátor mikor megkérdezi a gól után a bambán néző Klinsit: Did you enjoy?