Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Korrekt, csak 25 góllal. Amugy meg nem kell siránkozni a vesztett meccsek és a sivár ünneplés miatt..Most nincs is idő az ünneplésre, hiszen most jön az év legnagyobb erőpróbája. Ráérünk majd ünnepelni a BL után, persze, csak ha megnyerjük. Ha nem, akkor ugy sem lesz kedve senkinek ünnepelni.currahee írta:az korrekt akkor, mert nem tudom h volt-e olyan akinek kétszer sikerült már aranycipőt nyerni; mert valszeg lássuk be most idén forláné lesz ismét...Alberto10 írta:2005-ben spanyol gólkirály és társ-Aranycipős volt (Henry-val) asszem 27 góllal!
az korrekt akkor, mert nem tudom h volt-e olyan akinek kétszer sikerült már aranycipőt nyerni; mert valszeg lássuk be most idén forláné lesz ismét...Alberto10 írta:2005-ben spanyol gólkirály és társ-Aranycipős volt (Henry-val) asszem 27 góllal!
igen ezt kicsit én is így érzem. mert ez igazából akkor az igazi amikor megtudják h megnyerték a bajnokságot v az adott vmit és rögtön lehet ünnepelni mert ez már kicsit nem az igazi...danko94 írta:Hát ez az ünneplés olyan volt mint a meccs...Lehet h sablon szöveg, de a spontán buli a legjobb, emlékszem 2005 ben amikor hazaértek a srácok Tarragonábol, mekkora bulit csaptak teltház előtt most meg ott sétálgatnak a kupával 2 vagy 3 vesztes meccs után(a vilalrealt is vesztesnek veszem)...Meg lehet nézni a Wolsburg v a Manchester ünneplését, azért van kis különbség...
2005-ben spanyol gólkirály és társ-Aranycipős volt (Henry-val) asszem 27 góllal!Slither írta:Csak egyszer volt, akkor is a végén előzte be Eto'ot.currahee írta:kérdés:
nem tudja vki h forlán hányszor volt spanyol gólkirály?? "csak" egyszer v már többször?
(gondolom még aranycipős nem volt... v igen? mondjuk most az lesz...)
igen arra emléxem sajna... csak nem tudtam biztosra h "csak" az az egy volt neki. mind1 mert itt a második...Slither írta:Csak egyszer volt, akkor is a végén előzte be Eto'ot.currahee írta:kérdés:
nem tudja vki h forlán hányszor volt spanyol gólkirály?? "csak" egyszer v már többször?
Hát ez az ünneplés olyan volt mint a meccs...Lehet h sablon szöveg, de a spontán buli a legjobb, emlékszem 2005 ben amikor hazaértek a srácok Tarragonábol, mekkora bulit csaptak teltház előtt most meg ott sétálgatnak a kupával 2 vagy 3 vesztes meccs után(a vilalrealt is vesztesnek veszem)...Meg lehet nézni a Wolsburg v a Manchester ünneplését, azért van kis különbség...pety27 írta:nem igaz már hogy sosem bírja végig mutatni a sport tv az ünneplést![]()
![]()
![]()
Csak egyszer volt, akkor is a végén előzte be Eto'ot.currahee írta:kérdés:
és ugyancsak az utolsó fordulókban,pont a villareal ellen,lőtt egy tizit,ami szintén kapufa lettLG írta:Nem mondom, h ellene szurkolok, nekem mind1, mi lesz. Csak azt mondom, nem érdemli meg.gianni írta:.........
Amugy 2005-ben ezt már eljátszotta, ugyancsak Forlán ellen.
Nem mondom, h ellene szurkolok, nekem mind1, mi lesz. Csak azt mondom, nem érdemli meg.gianni írta:Csak annyit,hogy én nemértem azokat akik Samu ellen szúrkolnak..........
Ne siránkozzatok Etooért, nem érdemli meg! Megérdemli, h ne legyen gólkirály, aki ennyi helyzettel nem képes élni. Forlán mögött azért nincs olyan kiszolgálás, kevesebb helyzete is adódik, és igy is csak 1-el van lemaradva, én azt mondom, ő jobban megérdemli!Mikaos írta:Forlan belőtte a tizit, 28 gólos. Eto'o, eto'o, eto'o...
Ráadásul Atlético M. kénytelen harcolni a BL-be jutásért, így Forlannak nem is lehet annyi helyzete, mint Eto'o-nak.
Épeszű magyarázat tényleg nincs, viszont mindenhol vannak akik a balhét keresik, plusz az alkohol is érdekes dolgokat vált ki az emberből...Varga Tamás írta:Én ezt sosem bírtam felfogni...![]()
Ha én ünneplek valamit, valakit, akkor nem kukákat döntögetek, kirakatokat zúzok be, rendőrökre támadok. Ezt vandalizmusnak nevezik, nem ünneplésnek. Miért kell szétszedni fél várost, vagy egy utcát, üzletet, ha ünneplek?
Ha ezt nekem megmagyarázná valaki, örülnék.
De erre nincs épeszű magyarázat!
BL döntő után akár győzelem, akár vereség lesz, Barcelona népe alaposan meg fog csappanni.Capon írta:Az elmúlt pár napban szép számban tartóztattak le Barca szurkolókat. Először a Real meccs után, aztán a kupa győzelem, most meg a bajnoki cím után. Nem unatkoznak a fiuk.