Sajnálom Samut,úgy néz ki tényleg ismét lecsúszik az egyéni címekről

Ennek több összetevője is van.Egyrészt önmagának köszönheti,mert megvoltak a helyzetei,de pontatlan volt mostanában.Másrészt,mivel idejekorán behúztuk a bajnokságot,így a BL döntőre lett tartalékolva a SHOW TIME BARCA

Tehát minőségükben picit gyengébb társak "álltak rendelkezésére".Míg Forlánnak teljes csapat tolta a szekerét.Bár nem láttam az ATMA meccsét,gondolom eléggé rá játszhattak,és Diego tudott élni a lehetőségeivel.Én nem bánom,ha Ő nyeri a gólkirályi és Aranycipő díjat,mert nekem nagy kedvencem Diego Forlán,már a MU óta.Szerintem óriási playa,imádom.Bár természetesen sokkal jobban örültem volna,ha ETO'O nyeri meg,mivel a szezon alapján simán megérdemelte volna.Még egy kicsi esélye van az utolsó fordulóban,még talán meg lehet csípni.Egy esetben el tudom képzelni,h összejön.Ha az utsó fordulóban egy BL győzelemtől ittas Top kezdő meghajtja a Deport és Samunk meg beütögeti a végét

Még fogható a gólkirályi cím is,de jelen pillanatban inkább foglalkozzunk a Finálé megnyerésével,utána ezzel.És A Döntőben sem lenne rossz,ha bekopogtatna a kameruni egyet-kettőt
Szal első körben nyerje meg Eto'o egyénileg,amit lehet.
De ha nem Ő,akkor én nem bánom,ha Forlán nyeri,mert kiváló csatár.
De mindez előtt prioritást élvez a MU elleni meccs.Be kell húzni,nincs mese
VISCA EL BARCA!VISCA CATALUNYA!
(Bocsi,ha esetleg OFF-os volt,ITT be is fejeztem a témát

)