La Masia - Barça fiatalok

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Adam Philip
Barça B

2009.05.28. 11:37:33

menczel írta:Pedrot hoznám csak fel a nyáron. Jeffren pedig mehetne kölcsönbe. A nagy kérdés hogy hogyan tudnának feltünés nélkül megszabadulni Victor Sancheztől mert ha meglátom azt a tunya képét sirva tudnék fakadni.
Az viszont nagyon nem mindegy hogy Pedro ballal adja be a szögletet arról az oldalról!
Szerintem Victor Sánchez lesz az új Oleguer. :roll:
Fernando
Llegenda del Barça

2009.05.28. 11:35:50

Marc Muniesa nyakában is ott lógott tegnap az aranyérem. Kicsit erős :D
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
menczel
Entrenador del Barça

2009.05.24. 23:26:57

Pedrot hoznám csak fel a nyáron. Jeffren pedig mehetne kölcsönbe. A nagy kérdés hogy hogyan tudnának feltünés nélkül megszabadulni Victor Sancheztől mert ha meglátom azt a tunya képét sirva tudnék fakadni.
Az viszont nagyon nem mindegy hogy Pedro ballal adja be a szögletet arról az oldalról!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.05.24. 21:21:15

Pedro nagyon jól játszott, talán jobban mint Bojan, aki már régebb óta a nagy csapatban játszik. pontosan passzolt, jó beadásai voltak és még jól is cselezett. Ez volt az elején, de aztán szerintem elfáradt. Ez a legnagyobb baja a fiataloknak a sérülékenységük után, hogy könnyen elfáradnak, egészen addig nagyon gyorsak, talán lendületesebbek, mint a nagyok. Jeffren játszhatna a kezdőben, egyszer megnézném kicsit tovább is. Muniesa meg sztem szenzációs volt! Ilyen fiatalon egyetlen egy rossz megoldása volt, az a becsúszás, ami simán sárga lapos megmozdulás, de igazából semmi más. És erre kiállítja az a nem is mondom ki milyen bíró! :x Nagyon sajnáltam szegényt! Velem egy idős, így meg tudom érteni, ha engem küldtek volna el zuhanyozni úgy, hogy meg se tudtam izzadni egy ilyen ( számomra ) fontos meccsen, akkor vagy szétütöm a bírót, vagy úgy reagálom le, mint ő: el kezdek sírni. Nagyon sajnáltam, de az biztos jól esett neki, hogy mindenki kiállt mellette! Ez egy hatalmas jó pont a csapat részéről! =D>
House
Entrenador del Barça

2009.05.24. 10:41:17

Tegnapi meccsről 3 nevet emelnék ki: Pedro, Jeffren, Muniesa.
Pedro: Az első percekben nagyon hatékony volt, jól mozgott, jók voltak a passzai, aztán később beleszürkült a csapatba, de addig nagyon jó volt.
Jeffren: Rögtön, amikor beállt, jó passzokat adott, kiscsit felpörgette a játékot, nem csak úgy beadogatta a labdákat, hátha lesz valami alapon, bejátszotta középre.
Végül pedig Muniesa: Míg a pályán volt, megelőzte a támadókat, okos passzokat adott, és nem bikázta csak úgy előre a labdát. Aztán jött egy kicsit elkésett becsúszás, és egy gyógyszerét elvesztett bíró, és a piros lap.
Mindhárman jó eséllyel pályáznak a kezdő 11-re, bár Jeffrent talán kicsit későn "találtuk meg", de sebaj, ő is jó lesz. Jövőre, a 09/10-es idényre őket hármukat, és Busquets örömmel látnám a nagy csapatban végig. 8)
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.24. 00:27:38

Mikaos írta:Nekem nagyon bejött Muniesa játéka.
Ahogy beállt, egyből magabiztos volt. És ez nagyon fontos egy védőnél.
A becsúszása nem ért pirosat, másrészt ilyet csinál bármelyik védő. Utálom, mikor egy bíró elszúrja az ünneplést, és egyben elszúrja egy fiatal gyerek lelkesedését.

Ilyenkor mindig az jut eszembe, amikor a (nagyon) fiatal Messit kiállították ellenünk. Szégyen, gyalázat. Bírók rá vannak állva a fiatalokra.
Így van. Szóról-szóra igazad van.
Nekem is nagyon tetszett a játéka, már amennyit ez a fekete rigó engedélyezett a számára. Nagyon jól mozgott, látszott: van érzéke a poszthoz, a játékhoz. Amikor megkapta a labdát, nem előre bikázta, hanem pontosan megjátszotta. Picit megilletődött volt, de mégis határozott. Nagyon jó benyomást tett rám!

http://www.lamalla.cat/media/0000000000 ... 151755.jpg

sok sikert a továbbiakban! Remélhetőleg, nagyon sok örömet fog nekünk szerezni! A feketével meg ne foglalkozzon, nem volt neki gyerekszobája...
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.05.24. 00:21:44

Nekem nagyon bejött Muniesa játéka.
Ahogy beállt, egyből magabiztos volt. És ez nagyon fontos egy védőnél.
A becsúszása nem ért pirosat, másrészt ilyet csinál bármelyik védő. Utálom, mikor egy bíró elszúrja az ünneplést, és egyben elszúrja egy fiatal gyerek lelkesedését.

Ilyenkor mindig az jut eszembe, amikor a (nagyon) fiatal Messit kiállították ellenünk. Szégyen, gyalázat. Bírók rá vannak állva a fiatalokra.
Rumig
Entrenador del Barça

2009.05.24. 00:08:58

Ügyes gyerek ez a Muniesa, kiváncsi vagyok, h be fog-e futni valamikor, ha nem is nálunk. Amúgy érdekes, h az Atléticben alapember Botia is ott ült a padon, mégse őt küldte be Pep. Szóval tényleg nagy tehetség lehet.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
kudu
Entrenador del Barça

2009.05.23. 22:06:34

Majd akkor bejön meccs végén Anakin,h: Marc, én vagyok az apád :lol: :lol:
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Deus
Boixos Nois

2009.05.23. 22:04:30

mi a neve a 46 -os számú játékosnak? tisztára mint anakin skywalker az új starwars filmekben :shock: :shock: nagyon hasonlít rá...

SZERK: Marc Munisea
:wink:
KépKép
Auron
Jugador d'estrella

2009.05.23. 10:05:58

Cáceresnél nekem csak 1 hiba tünt fel, amikor labdafelhozatalra került sor, felvezette a középpálya környékéig, és onnan sok pontatlan, eladott labdája volt, ahogy észrevettem legalább a passzainak a fele az ellenfélnél kötött ki
barca99
Llegenda del Barça

2009.05.22. 22:00:07

Ismét fiatalokkal teli a keret, remélem Assulin is bemutatkozik a bajnokságban. 8)

Plusz ott van Marc Muniesa, akiről kevesebbet lehetett eddig hallani. Állítólag nagyon tehetséges védő, igazi Puyol utód lehet. A mostani U17-es EB után az UEFA beválasztotta a 10 legígéretesebb tehetség közzé. Itt pedig egy szokásos youtube összeállítás róla.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.05.20. 14:05:03

Jövőre Jeffrent és Thiagot fel az A keretbe!

Jeffrennek már szinte 'kötelező' ottlenni, a felkészülési meccseken szerintem nagyon jól játszott még idény előtt, Thiago pedig óriási tehetségnek van kikiáltva, viszonylag ügyesen mozgott azalatt a 20 perc alatt. Kicsit -ahogy lentebb is írták, talán Fernando- izgult.

Assulinnal mi van? :roll:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.05.18. 15:56:12

Picit én is beszélnék(írnék) az ifikről:

Pedro:
Engem mindig meggyőz a srác. Gyors, technikás, van benne fantázia, ötletes. Fiatal még sokat tanulhat, csapatunk egyik legnagyobb tehetsége.

Xavi Torres:
Nekem nem tetszett. Időnként csak kóricált, nem volt elég tudatos. Picit a támadásokban lehetett volna látványosabb(tom Yaya se feltünő, de azért inkább, mint ő)

Oier:
Nagyon tetszett a játéka, magabiztos volt, jól jött ki, egyszer hibázott(amikor egy lövés kipattant róla), de utána mentett. Az első gólt Valdes se védte volna, de Casillas talán igen, de ő még rengeteget fejlődhet.

Jeffren:
Jó volt, hajtott, gyors, ötletes. Ő már 21 éves, talán tudatosabb is, mint Pedro. Picit meg vagyunk csúszva vele(már idős), de lehet belőle még jó játékos.

Thiago Álcantara:
Technikás, jól lát a pályán, jól mozog üres területre. Ő lehet Xavi utóda akár. Bár ez elég merész kijelentés, mivel csak 15-20 percet játszott.
marci6p
Jugador del Barça

2009.05.18. 15:51:02

palesz77 írta:amúgy feltűnt valakinek, hogy jobbról a szögletet balla, míg balról jobb lábbal végezte el? :shock: picit kétlábas :D
Én észre sem vettem, de mindjárt rálesek, mert ezen igencsak nagyot mosolyogtam örömömben, mennyire komoly :lol: :lol: :lol: Tisztára mint a Gool-ban(mekkora kamu :oops: )

Thiago játéka, nekem nagyon tetszett, csak engem az zavart, hogy mindenkit ő akart indítani, de többnyire sikerült neki. Remélem a következő meccsen kezd majd és a cselei is jobban bejönnek.
(azért ne feedjük, hogy csak kéne játszani egy élesebb edző meccse[bajnokit] az alap csapatnak is, hogy ne legyen gond a Bl döntőben.)
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.05.18. 15:42:39

kicsi vélemény az ifikről:

Pedro:
hát őt nem kell bemutatni, megint benne volt a lendület, a végére talán elfáradt egy kicsit, mert nem mutatott túl sokat akkor. amúgy feltűnt valakinek, hogy jobbról a szögletet ballal, míg balról jobb lábbal végezte el? :shock: picit kétlábas :D

Xavi Torres:
Busquets sokkal jobb szerintem. Busi jól helyezkedik, nem csak az erejére hagyatkozik, míg ő szerintem igen, de majd meglátjuk :D

Oier:
semmi extrát nem láttam benne, nem rossz kapus, de nem is egy klasszis :D reméljük ez változni fog(bár kétlem :? )

Jeffren:
hát engem még nem győzött meg, és most ez a húsz perc sem változtatott ezen :D nem volt rossz, de szerintem Pedrito jobb nála. még csiszolni kéne sokat :wink:

Thiago Alcantára:
nekem pozitív élmény volt a fiú, van önbizalma, és technikailag is jónak tűnik. remélem hamarosan majd láthatjuk a nagyok közt is játszani, de inkább normális vélemény egy egész meccs után fogok alkotni róla :D maradjunk abba, hogy lehetőség van benne bőven :D :D :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2009.05.18. 15:54:49-kor.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.05.18. 08:36:22

Fernando
Llegenda del Barça

2009.05.17. 21:52:16

Pár szót énis írnék az "újakról".

Pedro:
Róla már több mindent tudtunk. Többször is játszott idén ennél fontosabb meccseken is. Ha nem tisztelte volna ennyire Eto'o-t 2 gólt simán rúghatott volna. Voltak szép labdái, de a védekezésben azért inkább látszott a hiányossága.

Xavi Torres:
Nem játszott annyira rosszul, de azért látni azt, hogy miért Busquets és nem ő került föl a nagycsapathoz idén. Akart bizonyítani voltak szép szerelései, de nekem túl erőszakos és töredezett volt a játéka. Nem érezte azt a könnyű barcelonai stílust.

Oier:
Az első félidőben magabiztos volt. Határozott kijövetelek stb.. Sok dolga nem volt igazán. Annyira engem nem győzött meg, mint amennyire megkellett volna. Nemhiszem, hogy valaha is ő lesz a csapat elsőszámú kapusa.

Jeffren:
Kevés játékidőt kapott, de nem játszott rosszul. Voltak szép megmozdulásai. Technikailag és fizikailag is jo játékos lehet belőle. Jövőre szívesen látnám a nagycsaoatnál.

Thiago Alcantára:
Ő is eléggé elizgulta azt a kis időt amit kapott (asszem 20 perc). Voltak eladott labdái, de könnyeddén játszott, benne látok valamit, remélem még az utolsó 2 meccsen látom játszani, nagyon nemtudok véleményt alkotni róla.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Sanama
Llegenda del Barça

2009.05.17. 21:50:23

ElBartimaeus írta:
Ja, lol! :lol: :lol: :lol: Bocsi akkor, ilyen hibákat néha vétek! Csak sokan azt hiszik, hogy Caseresnek, vagy vmi hasonlónak kell írni, azt hittem erre gondolt! :D Akkor bocsi! ;)
Akkor tanulj még spanyol és ne kötekedj :D :D :lol:

Jólvan,persze előfordul az ilyen :)

NA de szerintem a leggyengébb védőnk jelenleg ha Milito-t nem vesszük figyelembe,nagyon sokszor bizonytalan és hibázik. Néha pedig remek.
Ez pedig nem jó,ha ilyen ingadozás van a játékában.. :S
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.17. 21:40:43

ElBartimaeus írta:
Sanama írta:Akkor előbb a nevét tudd már leírni,ha figyeled és reméled,hogy BL döntőn játszani fog.
Amúgy meg nála eléggé látszik a meccshiány és az óvatosság.
Kell majd játszania,vagy kölcsönbe mennie,mert ez nem jó neki egyértelmű.
Nem akarok nagyon kötekedni, de ha azt hiszed, hogy rosszul írtam le, akkor csekkold le! ;) Spanyolt tanulok, így a kiejtésnek megfelelően le tudom írni. :D A meccs hiányt én nem láttam rajta, de a kölcsönadás tényleg jó ötlet lenne. Valahol beérne rendesen és utána már teljes értékű profi védőt kapnánk vissza! :D
én is azt javaslom, csekkold le, h írtad le Cáceres nevét ;)
ElBartimaeus írta:
Egyetértek veled! :D Annyit még hozzátennék, hogy Cáceser is jól játszott!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.05.17. 21:37:34

Sanama írta:Akkor előbb a nevét tudd már leírni,ha figyeled és reméled,hogy BL döntőn játszani fog.
Nem akarok nagyon kötekedni, de ha azt hiszed, hogy rosszul írtam le, akkor csekkold le! ;) Spanyolt tanulok, így a kiejtésnek megfelelően le tudom írni. :D A meccs hiányt én nem láttam rajta, de a kölcsönadás tényleg jó ötlet lenne. Valahol beérne rendesen és utána már teljes értékű profi védőt kapnánk vissza! :D
Sanama
Llegenda del Barça

2009.05.17. 21:24:23

ElBartimaeus írta:
noname írta:Pedro és Jeffren jöhet fel jövőre az első csapathoz. Oieren látszik a rutintalanság, de elég jó volt, egy kölcsönadás jó ötlet lenne.
Xavi Torres ellenben inkább a lassúságával és a rossz szerelési kísérleteivel tűnt fel.
Thiago sokat már nemtudott csinálni, róla inkább nem írok még semmit. Következő mecssen viszont remélem ő kezd és nem Hleb.
Egyetértek veled! :D Annyit még hozzátennék, hogy Cáceser is jól játszott! Őt szinte külön figyeltem, mert lehet játszik majd a bl döntőn ( remélem ) és igazából csak jó szerelést láttam tőle, elég gyors volt, odaért az emberekhez, talán egy picit rosszul helyezkedett, de több nem volt.

Összességében elég jól játszottak a fiatalok, az zavar, hogy a végére elfáradtak, vagy csak kifújtak, de nem játszottak már jól a vége felé.
Akkor előbb a nevét tudd már leírni,ha figyeled és reméled,hogy BL döntőn játszani fog.
Dexter

2009.05.17. 21:23:08

Én is külön néztem Thiagot amikor beállt, mert többen írták, hogy nagy tehetség a srác. Az első passza rossz volt, de utána szinte csak jó megmozdulásai voltak, van penne potenciál :)
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.05.17. 21:19:09

noname írta:Pedro és Jeffren jöhet fel jövőre az első csapathoz. Oieren látszik a rutintalanság, de elég jó volt, egy kölcsönadás jó ötlet lenne.
Xavi Torres ellenben inkább a lassúságával és a rossz szerelési kísérleteivel tűnt fel.
Thiago sokat már nemtudott csinálni, róla inkább nem írok még semmit. Következő mecssen viszont remélem ő kezd és nem Hleb.
Egyetértek veled! :D Annyit még hozzátennék, hogy Cáceser is jól játszott! Őt szinte külön figyeltem, mert lehet játszik majd a bl döntőn ( remélem ) és igazából csak jó szerelést láttam tőle, elég gyors volt, odaért az emberekhez, talán egy picit rosszul helyezkedett, de több nem volt.

Összességében elég jól játszottak a fiatalok, az zavar, hogy a végére elfáradtak, vagy csak kifújtak, de nem játszottak már jól a vége felé.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.05.17. 21:17:33

Cooltiszo írta:Gratulálok Thiago! Negyed óra alatt többet mutatott mint Hleb és Guddy együtt :D
Amint beállt kérte a labdát és osztogatott szépen. Talán pár éven belül saját nevelés veszi át az irányítóposztot Xavitól ? :)
Ami nagyon tetszett benne, hogy zsigerből amint átvette a labdát próbált az ellen kapuja felé fordulni (Keitában, Guddyban és néha Busquetsben ez idegesít: csak a visszapassz).
Egyetértek, nekem is nagyon tetszett a játéka.
Technikailag abszolút képzett a srác, azt pedig e rövid idő alatt is meg lehetett állapítani, hogy oda rúgja a zsugát ahová akarja.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Válasz küldése