Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem Victor Sánchez lesz az új Oleguer.menczel írta:Pedrot hoznám csak fel a nyáron. Jeffren pedig mehetne kölcsönbe. A nagy kérdés hogy hogyan tudnának feltünés nélkül megszabadulni Victor Sancheztől mert ha meglátom azt a tunya képét sirva tudnék fakadni.
Az viszont nagyon nem mindegy hogy Pedro ballal adja be a szögletet arról az oldalról!
Így van. Szóról-szóra igazad van.Mikaos írta:Nekem nagyon bejött Muniesa játéka.
Ahogy beállt, egyből magabiztos volt. És ez nagyon fontos egy védőnél.
A becsúszása nem ért pirosat, másrészt ilyet csinál bármelyik védő. Utálom, mikor egy bíró elszúrja az ünneplést, és egyben elszúrja egy fiatal gyerek lelkesedését.
Ilyenkor mindig az jut eszembe, amikor a (nagyon) fiatal Messit kiállították ellenünk. Szégyen, gyalázat. Bírók rá vannak állva a fiatalokra.
Én észre sem vettem, de mindjárt rálesek, mert ezen igencsak nagyot mosolyogtam örömömben, mennyire komolypalesz77 írta:amúgy feltűnt valakinek, hogy jobbról a szögletet balla, míg balról jobb lábbal végezte el?picit kétlábas
Akkor tanulj még spanyol és ne kötekedjElBartimaeus írta:
Ja, lol!![]()
![]()
Bocsi akkor, ilyen hibákat néha vétek! Csak sokan azt hiszik, hogy Caseresnek, vagy vmi hasonlónak kell írni, azt hittem erre gondolt!
Akkor bocsi!
én is azt javaslom, csekkold le, h írtad le Cáceres nevétElBartimaeus írta:Nem akarok nagyon kötekedni, de ha azt hiszed, hogy rosszul írtam le, akkor csekkold le!Sanama írta:Akkor előbb a nevét tudd már leírni,ha figyeled és reméled,hogy BL döntőn játszani fog.
Amúgy meg nála eléggé látszik a meccshiány és az óvatosság.
Kell majd játszania,vagy kölcsönbe mennie,mert ez nem jó neki egyértelmű.Spanyolt tanulok, így a kiejtésnek megfelelően le tudom írni.
A meccs hiányt én nem láttam rajta, de a kölcsönadás tényleg jó ötlet lenne. Valahol beérne rendesen és utána már teljes értékű profi védőt kapnánk vissza!
ElBartimaeus írta:
Egyetértek veled!Annyit még hozzátennék, hogy Cáceser is jól játszott!
Nem akarok nagyon kötekedni, de ha azt hiszed, hogy rosszul írtam le, akkor csekkold le!Sanama írta:Akkor előbb a nevét tudd már leírni,ha figyeled és reméled,hogy BL döntőn játszani fog.
Amúgy meg nála eléggé látszik a meccshiány és az óvatosság.
Kell majd játszania,vagy kölcsönbe mennie,mert ez nem jó neki egyértelmű.
Akkor előbb a nevét tudd már leírni,ha figyeled és reméled,hogy BL döntőn játszani fog.ElBartimaeus írta:Egyetértek veled!noname írta:Pedro és Jeffren jöhet fel jövőre az első csapathoz. Oieren látszik a rutintalanság, de elég jó volt, egy kölcsönadás jó ötlet lenne.
Xavi Torres ellenben inkább a lassúságával és a rossz szerelési kísérleteivel tűnt fel.
Thiago sokat már nemtudott csinálni, róla inkább nem írok még semmit. Következő mecssen viszont remélem ő kezd és nem Hleb.Annyit még hozzátennék, hogy Cáceser is jól játszott! Őt szinte külön figyeltem, mert lehet játszik majd a bl döntőn ( remélem ) és igazából csak jó szerelést láttam tőle, elég gyors volt, odaért az emberekhez, talán egy picit rosszul helyezkedett, de több nem volt.
Összességében elég jól játszottak a fiatalok, az zavar, hogy a végére elfáradtak, vagy csak kifújtak, de nem játszottak már jól a vége felé.
Egyetértek veled!noname írta:Pedro és Jeffren jöhet fel jövőre az első csapathoz. Oieren látszik a rutintalanság, de elég jó volt, egy kölcsönadás jó ötlet lenne.
Xavi Torres ellenben inkább a lassúságával és a rossz szerelési kísérleteivel tűnt fel.
Thiago sokat már nemtudott csinálni, róla inkább nem írok még semmit. Következő mecssen viszont remélem ő kezd és nem Hleb.
Egyetértek, nekem is nagyon tetszett a játéka.Cooltiszo írta:Gratulálok Thiago! Negyed óra alatt többet mutatott mint Hleb és Guddy együtt![]()
Amint beállt kérte a labdát és osztogatott szépen. Talán pár éven belül saját nevelés veszi át az irányítóposztot Xavitól ?![]()
Ami nagyon tetszett benne, hogy zsigerből amint átvette a labdát próbált az ellen kapuja felé fordulni (Keitában, Guddyban és néha Busquetsben ez idegesít: csak a visszapassz).