Egykori és jelenlegi magyar játékosok
- Fernando
- Llegenda del Barça
Dzsudzsi gól a Brondby ellen
Ha valakinek lesz videója róla, megoszthatná

Ha valakinek lesz videója róla, megoszthatná

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- geridoss
- Director del Fútbol
A Bari még meglepetést is szerezhet (lásd: hoffenheimi "csoda"), és akár a samp előtt is végezhet. Talán még EL-ben is indulhat... Mondjuk nem kell még erről álmodozni, de miért is ne?:P Amúgy sok sikert Komannak!
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Na Koman Valdimir egy évre kölcsönbe a Barié.És ami még jó,h a Samp is meghosszabbította a szerződését 2013ig.
Szurkolok neki,h nyomja végig ezt a szezont a Bariba aztán jövőre már rendeljék szépen vissza Genovába.Na meg lassan irány a felnőtt válogatott...
Szurkolok neki,h nyomja végig ezt a szezont a Bariba aztán jövőre már rendeljék szépen vissza Genovába.Na meg lassan irány a felnőtt válogatott...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Németh és Gulácsi a Pool nagy csapatával kezdi az előszezont, remélem sikerül bizonyítaniuk és ott is maradnak egész idényben, viszonylag sok játéklehetőséggel. Hajrá!
-
- Barça C
Ha annyira fontos akkor üsd be a googleba,h Koman Vladimir.
B.
Kösz
B.
Kösz
Barca the best. Tre Campeons! Retee!
- lui1698
- Llegenda del Barça
a játékosoknak és az edzőknek nyilván jót tesz, de az amúgy sem valami fényes hazai bajnokságnak nem hiszem.Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/magyarbajnok ... 45107.html?
nem tudom, h ennek örüljünk, vagy ne örüljünk...

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
http://www.nemzetisport.hu/magyarbajnok ... 45107.html?
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Hogy az internet mi mindenre képes... Ezt írtam a Google-be: Zenit Anderlecht...Barcaman14 írta:A zenit az Anderlechtel játszott edzőmeccset nem rég.Valaki nem tudná megmondani hogy a mieink (Juhász és Huszti) hogy szerepeltek,ha egyáltalán játszottak

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- Barcaman14
- Director del Fútbol
A zenit az Anderlechtel játszott edzőmeccset nem rég.Valaki nem tudná megmondani hogy a mieink (Juhász és Huszti) hogy szerepeltek,ha egyáltalán játszottak 

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- bati1989
- Jugador del Barça
Tudom, hogy edző és nem játékos, de nem találtam jobb topicot!
Érdekes interjú:
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20 ... ganda.html
Érdekes interjú:
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20 ... ganda.html

A korábbi válogatott Király Gábor a német másodosztályú 1860 München csapatához szerződik, Fehér Csaba viszont hosszabbított a NAC Bredával.
http://www.fn.hu/foci/20090603/kiraly_g ... e_igazolt/
Remélem itt már tényleg ő lesz az első számú kapus, és újra láthatjuk védeni Királyt
http://www.fn.hu/foci/20090603/kiraly_g ... e_igazolt/
Remélem itt már tényleg ő lesz az első számú kapus, és újra láthatjuk védeni Királyt

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- Fernando
- Llegenda del Barça
A Dortmund középpályását öt klub is akarja.
Hajnal Tamás 2008-ban igazolt a Karlsruher SC-től a Borussia Dortmund-hoz, és a sárga-feketéknél is nagyszerű formában futballozik, nem rajta múlott, hogy végül nem jött össze az Európa Ligás hely.
A footballpress.net értesülései szerint a Bayer Leverkusen, a Hamburger SV, a Hertha Berlin, a Schalke 04 és a TSG Hoffenheim is kinézte magának a ferencvárosi nevelésű játékost, akinek szerződése a 2011/2012-es szezon végéig szól.
Árát 6 millió euróra taksálja a transfermarkt.de, de ennyiért nem valószínű, hogy megválna tőle a BVB.
Hát ha ő is menni szeretne akkor már inkább a Hamburg. De szerintem előrébb nem lenne, és nem lenne biztos helye.
Hajnal Tamás 2008-ban igazolt a Karlsruher SC-től a Borussia Dortmund-hoz, és a sárga-feketéknél is nagyszerű formában futballozik, nem rajta múlott, hogy végül nem jött össze az Európa Ligás hely.
A footballpress.net értesülései szerint a Bayer Leverkusen, a Hamburger SV, a Hertha Berlin, a Schalke 04 és a TSG Hoffenheim is kinézte magának a ferencvárosi nevelésű játékost, akinek szerződése a 2011/2012-es szezon végéig szól.
Árát 6 millió euróra taksálja a transfermarkt.de, de ennyiért nem valószínű, hogy megválna tőle a BVB.
Hát ha ő is menni szeretne akkor már inkább a Hamburg. De szerintem előrébb nem lenne, és nem lenne biztos helye.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Jugador del Barça
sztem rossz oldalt linkeltél be,mert ha rámegyek a linkedre,az új lapon szintén ez a topic jelenik meg!noname írta:a holland bajnokság legjobb tizenegye
figyelmetekbe ajánlom az Honourable mentions részt, ahol az utolsó név elég ismerős lehet.![]()

Hattrick-->Gyulafirátót
R.I.P Cozma
- noname
- Llegenda del Barça
a holland bajnokság legjobb tizenegye
figyelmetekbe ajánlom az Honourable mentions részt, ahol az utolsó név elég ismerős lehet.

figyelmetekbe ajánlom az Honourable mentions részt, ahol az utolsó név elég ismerős lehet.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noname 2009.05.23. 13:59:52-kor.
A Fifa egy szégyen
- Fernando
- Llegenda del Barça
Bodor rúgott egy gólt és kiállíttatta magát, remélem elég lesz azért a Roda-nak és kihúzzák.
Hajnal nem játszott nagyot ma a Dortumundba. Remélem Dzsudzsák remekel este
Hajnal nem játszott nagyot ma a Dortumundba. Remélem Dzsudzsák remekel este

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Imádkozom az Úrhoz, a Teremtőhöz, hogy segítse meg, és tartsa meg még az élők sorában!
Oly kevesen vannak már, oly kevesen, akikre felnézhetünk, és akikre büszkék lehetünk!
Grosics Gyula nemcsak zseniális futballista volt, hanem egyenes, karakán és gerinces EMBER - EMBER, csupa nagybetűvel! Igazi példakép!
A Teremtő legyen Hozzá kegyes, és álljon mellette!
Mi mellette vagyunk!
Gyula bácsi!
SZÜKSÉGÜNK VAN ÖNRE! MARADJON MÉG VELÜNK!

-
- Entrenador del Barça
Jobbulást, Gyulá bácsi!!gekkodan írta:Az a szomorú, hogy már csak páran élnek azok közül, akiket tényleg fel tudunk mutatni, mint a labdarúgás magyar világklasszisait.
Azóta csak egy Nyilasival, Détárival, Bognár Gyurival tudunk előjönni. Nagyok voltak ők is, de az aranycsapathoz nem hasonlítható egyikük sem.
Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy szomorú látni ezeket az évtizedeket érdemi magyar foci nélkül

Egyébként ehhez: Elhaladt a kor a fejünk felett, persze foci szempontjából. Mondjuk azért ebben az is benne van, hogy a színvonal is csökkent, ráadásul ma már nincsen annyi magyar, aki él hal a fociért.

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

-
- Director del Fútbol
Az a szomorú, hogy már csak páran élnek azok közül, akiket tényleg fel tudunk mutatni, mint a labdarúgás magyar világklasszisait.
Azóta csak egy Nyilasival, Détárival, Bognár Gyurival tudunk előjönni. Nagyok voltak ők is, de az aranycsapathoz nem hasonlítható egyikük sem.
Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy szomorú látni ezeket az évtizedeket érdemi magyar foci nélkül

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- van Bommel
- Capitá del Barça
Akkor megragadnám az alkalmat, és Boldog Születésnapot kívánnék a valaha volt legismertebb magyarnak, Puskás Ferencnek. Noha a lexiokonok másodikát jelzik, valójában az évszázad magyar futballistája elsején született! Isten éltessen Öcsi bácsi, és Nyugodj Békében!
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Én sem örültem Huszti döntésének, de havi 37 milla igen erőteljes érv volt a Zenit mellett...
Pedig szerintem épp Huszti az egyik olyan játékosunk, aki topligákban is simán megállná a helyét. Sevilla ideális lett volna neki, előbb utóbb helye lett volna a kezdőben.
Pedig szerintem épp Huszti az egyik olyan játékosunk, aki topligákban is simán megállná a helyét. Sevilla ideális lett volna neki, előbb utóbb helye lett volna a kezdőben.
Rivaldo-A Legnagyobb.