2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Majd linkeljétek be az egészet, sajna nem tudom nézni, elég lassú a netemRobcsyy írta:Ment egy pü!sasi1 írta:Ha adtok egy linket valami feltöltős oldalra, holnap felrakom......
Ment egy pü!sasi1 írta:Ha adtok egy linket valami feltöltős oldalra, holnap felrakom......
Respect, én is évekig a teletexten "néztem" a meccseket, zsír volt nagyonKoeman írta:B*sszus, még netem sem volt, amikor elkezdtem a Barcának szurkolni. Meccseket is csak a teletext-en követtem, mert máshol nem adták. Most meg premier plane-ban... Hihetetlen!
Ha adtok egy linket valami feltöltős oldalra, holnap felrakom......Robcsyy írta:ez nekem is kéne, csak nem akartam magam nevetség tárgyává kitenni.11messi87 írta:Off: segítsetek lécci, honnan tudom ezeket a jó sletölteni? kellenének nagyon... pl: (ne nevessetek ki) la la la la u ma tu barcelonaaaaaaaaaaaaa la la la la .......stb. kösziiiiiiiiiiiiiiiii
Kösszi
Nem csak te én is...gekkodan írta:Kövezzetek meg, ha gáz, de én sírok annyira megható....![]()
ez nekem is kéne, csak nem akartam magam nevetség tárgyává kitenni.11messi87 írta:Off: segítsetek lécci, honnan tudom ezeket a jó sletölteni? kellenének nagyon... pl: (ne nevessetek ki) la la la la u ma tu barcelonaaaaaaaaaaaaa la la la la .......stb. kösziiiiiiiiiiiiiiiii