Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Marokkónál a 86. percben volt egy piros lap......Chris írta:u20 vb a harmadik helyért:
brazilia-marokkó 2-1
a brazilok a 87. és a 90. percben lötték a góljaikat.
Akkor tehát Ronaldinho mez.Cooltiszo írta:OFF
Ronaldinho
ON
De csak az egyiket tudom felvenni.Na melyiket?Cooltiszo írta:Mindkettőt.Kitfisto írta:Megteszem neked barátom.De cserébe adj tanácsot hogy a Ronaldinhos mezemet vagy a Larsonnos mezemet vegyem fel ma szerencsének.Cooltiszo írta:Vki nem tudna oylan Z.Ivános stílusban közvetíteni a meccset akinek van dsf-e? Ha vki megteszi nekem( bár ztem többen leszünk itt), annak nagyon megköszönném.
Mindkettőt.Kitfisto írta:Megteszem neked barátom.De cserébe adj tanácsot hogy a Ronaldinhos mezemet vagy a Larsonnos mezemet vegyem fel ma szerencsének.Cooltiszo írta:Vki nem tudna oylan Z.Ivános stílusban közvetíteni a meccset akinek van dsf-e? Ha vki megteszi nekem( bár ztem többen leszünk itt), annak nagyon megköszönném.
Megteszem neked barátom.De cserébe adj tanácsot hogy a Ronaldinhos mezemet vagy a Larsonnos mezemet vegyem fel ma szerencsének.Cooltiszo írta:Vki nem tudna oylan Z.Ivános stílusban közvetíteni a meccset akinek van dsf-e? Ha vki megteszi nekem( bár ztem többen leszünk itt), annak nagyon megköszönném.
Olyat sajnos nem tudokChris írta:ezeket tudom kösz, meg a www.fifa.com is jó, de olyanKitfisto írta:www.livescore.comChris írta: én is csatlakoznék az előttem szólóhoz, valaki segítsen nekünk![]()
köszi előre is.![]()
![]()
www.eurosport.com
kellene, ahol kép is van.
az as.com-on vannak képek, de nem hiszem h ezt is közvetítikChris írta:ezeket tudom kösz, meg a www.fifa.com is jó, de olyan kellene, ahol kép is van.Kitfisto írta:www.livescore.comChris írta: én is csatlakoznék az előttem szólóhoz, valaki segítsen nekünk![]()
köszi előre is.![]()
![]()
www.eurosport.com
ezeket tudom kösz, meg a www.fifa.com is jó, de olyan kellene, ahol kép is van.Kitfisto írta:www.livescore.comChris írta:én is csatlakoznék az előttem szólóhoz, valaki segítsen nekünkMorminho írta:Neten lehet valaholkövetniPont DSF-em nincs
![]()
köszi előre is.![]()
![]()
www.eurosport.com
www.livescore.comChris írta:én is csatlakoznék az előttem szólóhoz, valaki segítsen nekünkMorminho írta:Neten lehet valaholkövetniPont DSF-em nincs
![]()
köszi előre is.![]()
![]()
18-as mezben keress az Argentinokknál!Én vagyok Messi csak tudod ez titok!HAnonymus írta:Hányas számmal láthatunk, kedves Kitfisto?Kitfisto írta:Azt hiszem én is felveszem a mezem a döntöben!HAnonymus írta:Jaja, este nyolcra mindenki a DSF elé! Anyámmal nem hagytam kimosatni a mezemet, amiben a győztes elődöntőt néztem.![]()
Remélem szerencsét hoz!
![]()
![]()
![]()
Hányas számmal láthatunk, kedves Kitfisto?Kitfisto írta:Azt hiszem én is felveszem a mezem a döntöben!HAnonymus írta:Jaja, este nyolcra mindenki a DSF elé! Anyámmal nem hagytam kimosatni a mezemet, amiben a győztes elődöntőt néztem.![]()
Remélem szerencsét hoz!
![]()