Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Megpróbálom.MR. TROMORT777 írta:Hali mki! én szeretnék kérni egy olyan siget, amin Henry fogja a BL serleget, és jó volna ha a képre oda lenne írva, hogy: Més que un club
Melyikemre gondolsz?Barcagirl24 írta:hát megpróbáltam nem tudom, hogy tetszeni fog-e. am sajna nem tom milyen betűtípust használt House ezért csináltam egy olyan képet ahol nincs felirat ha esetleg nem tetszene a betütipus vagy bármi
messi4ever írta:Valaki készítene nekem egy Messis avatart meg egy aláírás képet.
Örök hála
hát megpróbáltam nem tudom, hogy tetszeni fog-e. am sajna nem tom milyen betűtípust használt House ezért csináltam egy olyan képet ahol nincs felirat ha esetleg nem tetszene a betütipus vagy bármiG-Jay írta: Szia!
Nekem ez a siged hihetetlenül tetszik, de lenne egy kérésem!
Meg tudnád csinálni ugyanezt a siget, csak annyi módosítással, hogy közelebb vannak a játékosok?
Itt van a konkrét kép, hogy mire gondolok:
Ugyanolyan kinézettel, stílussal, színekkel mint a fentebbi műved, csak a srácok nagyobbak rajta!
Másik még, hogy egy felirat is legyen rajta, olyan betűtípussal és mérettel mint House mostani sigében van, a következő felirat: ensueño...
Ha megcsinálnád nagyon megköszönném, és kb örökös sig-gé nyílvánítanám ki
Jók,főleg a Xavis,de felirat nélkül jobban néznének ki. Vagy más fajta felirattal.darmian írta:Szentem is nagyon jól néz ki a fejléced Michaa, mostmár személyszerint erre cserélném le legszívesebben a mostanit. Grat![]()
![]()
Vélemények erről a kettőről?
Rohadt jó, de tényleg. Csak egy valami szúrja ki a szemem, hogy mindig ua a betűtípusod. A Messi text jó, de a többire szerintem valami másik betűtípust használhattál volna. De mondom, így is überfa**a.Barcagirl24 írta:
vélemények?
És itt van hozzá az avám amin módosítottam hogy illjenek egymáshozkudu írta:Ez a kép Messifan-nak készült, nem kéretik ellopni![]()