Pontosan! Ráadásul szerintem Lahm bele illik a Barca stílusába...MichaaBee írta:Ha Lahm érkezik akkor nincs szükség csere jobbhátvédre. Ő tud mindkét szélen játszani, azért nem kell külön jhv cserét igazolni szvsz.
a goal.com tiltott oldal!manuel írta: Szerintem ez az üzlett akkor érné megigazán ha nem Samut ajánlanák fel, hanem Gudhjonsent vagy Hlebbett a pénz mellé.
Nem értek veled egyet mert, mint előttem is mondta már Michaa, lahm mindkét szélen jó. Tehát Bruno nem kell. Silva sztem is jöjjön, Henrique-stül, de kelllenek még emberek, mert ez sovány. Syl sztem 43 éves korába is birná ezt a szintet, jó példa erre a BL döntő, ahol végig futotta a meccset, egy alapvetően nagyon jó csapat ellen. Guddy meg sztem kell hajt, akar... Hlebet megtartanád és őket elküldenéd? Maradna 6 középsővédő? Nem értelek. És a fiataloknak is kell a lehetőség(Muniesa, Thiago, Gai, Xavi Torres, Jeffren, V. Vazquez, és Pedro idén keveset játszott. Persze nem az összes, de pár játszhatna). Ez az én véleményem.kurdt írta:Mindenképp kell erősíteni, de nem kell túlzásba vinni. Pl nem érdemes vkp-t igazolni azért, hogy egy hónapig második számú legyen, a szezon többi részében meg kb negyedik...
Össz-vissz három emberre van szükség: ez a Bruno, ez engem is meggyőzött, tökéletes tartalék jhv lenne; Lahm a baloldalra, szerintem működne, ha Abidallal felváltva játszanak. Egyértelmű, hogy Lahm sokkal hatékonyabb támadó, és így hát a két szélen Dani Alves és Lahm......no comment!
Harmadiknak pedig David Silva kellene. Vele (mjeg ezzel a három játékossal ámblokk) 100%-ig stabil csapatunk lenne. Ja, Henriquét meg el is felejtettem...ő is jöjjön csak vissza!
Az viszont elkerülhetetlen, hogy pár embertől megváljunk. Gudjohnsennek nincs maradása, Sylvinho pedig szerintem nem birna ezen a szinten még egy évet....
Azóta már meghosszabbították a szerződését.Ebdon Lake írta:Ezt most találtam. Nézzétek meg a szerződését, bár az lehet, hogy már meghosszabítottál és az oldal nem frissült, de ha nem...
http://borgatya.hu/index.php?option=com ... &Itemid=46
Persze,nem is arra írtam,hogy Kaká már holnap aláír. Hanem,ha a valamelyik arab bead érte 100-150milio eurot,a Milan el fogja fogadni,és nem tart ez a nagy hűség örökké.Bányász írta:
Csak egy név:Leonardo
Sztem Kaká marad Milanóban és ez így van jól.Mellesleg nem is olvastam,h felmerült volna a neve a Barcával kapcsolatban.Ennek a hírnek csak a Realra nézve vannak következményei...
Csak egy név:LeonardoSanama írta:Hosszú még az átigazoláso időszak,változhat a véleménye,főleg,hogy Ancelottit elküldték Milanóból.lui1698 írta:Kaká: "Utoljára mondom el: nem akarom elhagyni a Milant. sak annyit akarok üzenni a milliónyi Milan szurkolónak, hogy meghoztam a döntésem. Maradni akarok! Kérem most már mindenki hagyja, hogy pihenhessek."
Ki fogtok nevetni,de én a mostani nagy repkedő nevekből neki örülnék a legjobban,ha jönne,nem pedig Riberynek.
Na mind1
Augszutus 31.-én,vagy Szeptember 1.-én kiderül minden
Hosszú még az átigazoláso időszak,változhat a véleménye,főleg,hogy Ancelottit elküldték Milanóból.lui1698 írta:Kaká: "Utoljára mondom el: nem akarom elhagyni a Milant. sak annyit akarok üzenni a milliónyi Milan szurkolónak, hogy meghoztam a döntésem. Maradni akarok! Kérem most már mindenki hagyja, hogy pihenhessek."
Silva és Ribery közt??!!menczel írta:Érdekes,hogy míg a téli szezonban sőt nyáron is sok híve volt Kun Agüeronak, eddig senki nem említette meg. Pedig ő tud szélsőt és centert is játszani.
Messivel is jóban van. CSak hát ő is drága lenne valahol Silva és Ribery között