Hiába egyezkednek a klubok esetleg, ha a játékos nem akar menni. A játékos nem szólalt meg ?
Igen. Ahhoz képest, hogy Kaká januárban kiállt a háza ablakába egy Milan mezzel, és a szívére mutogatott...Fecooo írta:nah, a madridista.hu vmit sejt, és ez már sztem nem kamu, sajnos
Kaka-t 65 milkáért eladták ezek a pénzéhesek....
És akkor mi van? Egyik vesztes brigádból egy másikba igazolt. Ennyi.Fecooo írta:nah, a madridista.hu vmit sejt, és ez már sztem nem kamu, sajnos
Kaka-t 65 milkáért eladták ezek a pénzéhesek....
Na kezdődik a második évad, már alig várom.Etooka írta:Idézet a MARCA mai, 19:06-kor feltett cikkéből, amelyben Adriano Galliani, a Milan elnöke nyilatkozott telefonon a La Gazetta Dello Sportnak azzal kapcsolatosan, hogy már tényleg folynak-e a tárgyalások:
"Ki van Madridban? Mert én a tengeren vagyok..."
Nem kis sztori lesz még ebből a nyári herce-hurcából
ez jóEtooka írta:Idézet a MARCA mai, 19:06-kor feltett cikkéből, amelyben Adriano Galliani, a Milan elnöke nyilatkozott telefonon a La Gazetta Dello Sportnak azzal kapcsolatosan, hogy már tényleg folynak-e a tárgyalások:
állítólag vmi olyasmi volt, h mondta, ha Madrid Romagna tartományban van, akkor igen itt vagyokEtooka írta:Idézet a MARCA mai, 19:06-kor feltett cikkéből, amelyben Adriano Galliani, a Milan elnöke nyilatkozott telefonon a La Gazetta Dello Sportnak azzal kapcsolatosan, hogy már tényleg folynak-e a tárgyalások:
Azért orvosi stábot nem egy nagy kunszt lecserélni. Minden második edző megteszi egy új klubnál.bali 15 írta:Volt még egy ok amiért elmenne onnan és erről már volt szó régebben.
Nem volt megelégedve az ottani orvosokkal, valami térdsérülése volt és azt mondta hogy a Brazil válogatott orvosai többre jutottak a fájdalmak elmulasztásában 1 hét alatt mint a Milan orvosai hónapok alatt.
inkább az van benne ebben a bugiban, h a gyerek akaratától függetlenül elpasszolják, úgy, mint anno a Romából ancelottit a milannak.... akkor ő is tiltakozott, mint állat, mégis költöznie kellett.Fecooo írta:....sajnos bennevan, h Kaka megutálja a Milan vezérkarát, és dacból fogja elfogadni a Real ajánlatát ....![]()
amit sajnos az ő helyzetében megértenék...de ez a Real aggressziója miatt lehetséges csak, nem szabad akaratából...
A madridisták sztem folyton a végletek közt csaponganak. Visszahívták ezt a megalománt, akivel már egyszer befuccsoltak, olyan ember nem lehet vezető, aki azt hiszi magáról, h. tökéletes. Még ha az elején működni is fog (ezt is kétlem), később biztosan lesznek, akik újra beszólnak neki, onnantól meg tudjuk mi jön. Azt állította, tanult a hibáiból, de az ő hibája maga a jelleme. Ez az elmúlt Calderonos korszakuk meg a másik véglet. Közepesen gyenge igazolások néhány kivétellel, és akkor jön a csodálkozás. Az utánpótlás teljes elhanyagolása már hosszú ideje. Így nem lehet... Állandóan azonnali eredmények hajkurászása és sorolhatnám. Amíg nem változtatnak a hozzáálláson, addig nehéz lesz.Rivaldo11 írta:A gőg, az az átkozott gőg...currahee írta:te jó ég.... átnéztem a madridista oldalra és áhh.... ezek el vannak szállva egy ilyen lebőgött szezon után is....
na meg ez h 5-6 olyan játékost le fognak igazolni akik ára 30 milliót egytől egyig meghaladja.... széép!!!
"Úgyis a miénk lesz!" Ne törődjetek vele mit nyilatkozik, azt veszünk meg, akit akarunk"
"Már aláírt, a miénk!"
Ezeket lehet olvasni, ezektől pedig hányok. Ez a hangulat mostanság odaát. Egyszerre undorító, és nevetséges. Már csak ezért is szeretném, hogy a vén megalomániás jól pofára essen néhányszor a nyáron.
Az meg egyenesen szánalom, amikor valaki kijelenti, hogy marad, de egyszerűen nem fogja fel az öreg. Szenilis egy picit.
A gőg, az az átkozott gőg...currahee írta:te jó ég.... átnéztem a madridista oldalra és áhh.... ezek el vannak szállva egy ilyen lebőgött szezon után is....
na meg ez h 5-6 olyan játékost le fognak igazolni akik ára 30 milliót egytől egyig meghaladja.... széép!!!
én értem, de eddig is valami egészen irreálisan horribilis összeget keresett. szóval ez olyan, mintha te keresnél havi 10 millát egy jó helyen, és elmennél egy szarabb helyre, hogy havi 11 millát keress. persze, nem rossz az a millió plusz, de neked akkor már tök mindegy hogy ennyivel többet kereshetsz szerintem. remélem világosan fogalmazok, Kaká a szememben nem ezért nagy ember, hanem mert szerény, mégis vérprofi!socio66 írta:palesz:
úgy emlékszem,hogy a City valami egészen irreálisan horribilis összeget ajánlott neki, tehát helytálló volt a megállapítás,szerintem.
tuti biztos,hogy Perez is rátett volna még egy lapáttal a milanos gázsijára.