Ha épp a pályán leszek, akkor annak, hogy begyötörjünk elől egy gólt, ha pedig kispadon, akkor annak, hogy nehogy gólt kapjunk!!

Viccet félretéve most már van olyan erős a kispadunk, hogy ha nem játszom, akkor sem kell aggódnom (nagyon

Nyugi Bercykém már lég levettük a műsorróla sorsolást, egyébként nem is volt vele semmi gond! Szerintem minden csapat úgy véli, ha meg akarja nyerni a tornát, akkor tök mindegy, hogy ki a csoport ellenfél, GYŐZNI KELL!!! Ennyi az egész...Bercy írta:Szasztok!
Sztem ezt a sorsolás dolgot most már le kéne venni a műsorról, nehogy később rosszul üssön vissza...
És kedves csapattársak kezdjétek el gyűjtögetni a pénzeket szombatra. ( már be kell fizetnem a Kanári szigeteki nyaralásomat)
Holnapi napon felteszem, hogy kinek mennyi pénzt kell még adnia.
Remélem nem lesz fennakadás!!!
Jó pihenést, és természetesen mindenképpen számítunk a TE támogatásodra, szurkolásodra is.... ha tudsz majd gyere el!Bal-Age írta:Sorry, hogy kicsit megtöröm a témát!![]()
Szóval csak bejelentem, hogy elmegyek nyaralni végre.. Balaton és ha minden jól megy jó sokáig ott is maradok, így sajna a focikat viszont kihagyni kényszerülök szombatonkéntA Tornára igyexem kimenni szurkolni Nektek! (bár erre nem teszem le most a nagyesküt)
Szóval hajrá-hajrá!!
És mégegyszer köszi, hogy játszhattam veletek, mindenkinek további jó mindenfélét
Balázs
Tulajdonképpen kár belemenni ebbe az egészbe, ha jobban belegondolok nekem olyan mindegy...z9 írta:és mi van akkor,ha később, a kieséses fázisban vagy épp a döntőben találkozik a 2 csapat? az már bundamentes? az egyik ugyebár győz,tehát akkor a másik mindenképpen "lefekszik"? elég kényes kérdés ez és bevallom nem szívesen olvasgatnék majd a későbbiekben vádaskodásokat egy esetleges A vs. B párosítás miatt...
Koszi szepen a cimet en is arra a boltra gondoltam, de a neve nem jutott az eszembe.Vito írta:Szevasz földim!kobold írta:Valaki meg tudna mondani, hogy hol tudok a Rakoczi ut kornyeken eredeti barca mezt venni.
Elore is koszi!!!!
A Lionsportot megtalálod a Rákóczi út 64. alatt.
ott minden van!
Szevasz földim!kobold írta:Valaki meg tudna mondani, hogy hol tudok a Rakoczi ut kornyeken eredeti barca mezt venni.
Elore is koszi!!!!
Persze-persze, lehet hogy félre értettél - a szavazás KELL, az én véleményem az, amit szavaztam, ennyi! Csak kifejtettem...z9 írta:Silvanus: érkeztek ellentétes vélemények is "A" és "B" csapatok közös csoportban történő szerepeltetésével kapcsolatban, tehát ezért került szavazásra a dolog. tény,h felmerülhet "bundagyanú" amit valóban jobb lenne elkerülni, de szerintem lehetőséget kell adni arra,h mások is hangot adjanak a véleményüknek,például egy ilyen szavazás keretében. ahogy elnézem elég szoros az állás, de nincsenek kétségeim a végeredményt illetően...
amúgy ha van ötletetek "szavaztatnivalóra",akkor örömmel veszem a tippeket
ja,és köszi a névmódosításról szóló hírt!
Köszi Z9!z9 írta:tiszteletem Urak!
felvetnék egy lehetséges időpontot és helyszínt sorsolás szempontjából: július 8, péntek 18 óra,arany ászok futballaréna,fehérvári út 120 (ahol a torna is lesz). Norbit külön is értesítem a dologról,hisz mégiscsak ő a CSK, de természetesen az esemény teljesen publikus, úgyhogy bárki eljöhet, illetve igazából bármelyik csapattag képviselheti a Barcát.
a sorsolás a múltkori torna végeredménye alapján történik majd, vagyis elsőként a Róma képviselője húz, aztán a Barca,Milan,stb... A szurkolói foci honlapon van egy szavazás,ami arról hivatott dönteni,hogy szerepelhessenek e azonos csoportban A és B csapatok. csütörtökig várok és az ottani eredmény lesz mérvadó ebben a kérdésben.
Sajna nem!mucs1 írta:bercy, mivel az öcsém kapus, igy egyértelmű, hogy van kapusgatyája! csak érdeklődtem, hátha adnak azt is a mezhez, bár igazábol én se tartottam valószínűnek.
Akkor nemzetisport.hu vagy nb1.hu vagy playboy.hu, csak ne ronts itt a levegőt a hülyeségeiddel, kistáska!Ez az igazi Ungarische Fc Eurobarca - Barcelona kezdeményezés, többnyire a szombati fociainkról, az azzal kapcsolatos dolgokról és a tornáról cseverészünk, és nem a nagy csapatról! azzal kapcsolatban is van egy csomo fórum!Kitfisto írta:Engem az Igazi Barca érdekel.Az igazi BarcelonánakBercy írta:Szia z9!
Mikor lesz a sorsolás?
És mikor lesz nyilvánosságra hozva?
Kitfistot nagyon érdekelné a csoportbeosztás!
a La liga sorsolása kéne!