z9 írta:tiszteletem Urak!
felvetnék egy lehetséges időpontot és helyszínt sorsolás szempontjából: július 8, péntek 18 óra,arany ászok futballaréna,fehérvári út 120 (ahol a torna is lesz). Norbit külön is értesítem a dologról,hisz mégiscsak ő a CSK, de természetesen az esemény teljesen publikus, úgyhogy bárki eljöhet, illetve igazából bármelyik csapattag képviselheti a Barcát.
a sorsolás a múltkori torna végeredménye alapján történik majd, vagyis elsőként a Róma képviselője húz, aztán a Barca,Milan,stb... A szurkolói foci honlapon van egy szavazás,ami arról hivatott dönteni,hogy szerepelhessenek e azonos csoportban A és B csapatok. csütörtökig várok és az ottani eredmény lesz mérvadó ebben a kérdésben.
Köszi Z9!
A szavazással kapcsolatban meg csak annyi (természetesen szavazok majd, de azért a véleményem elmondom...), hogy szerintem ez felesleges, mert természetesnek kellene lennie, hogy NE SZEREPELHESSEN A és B csapat egy csoportban, hiszen gondolj csak bele, ha ne adj ég olyan eredmény alakulna ki a csoportmeccsek végére, hogy egy esetleges utolsó meccsen egymás ellen játszana a két csapat, és az egyik esetleges győzelmével kiüthetné a másikat, akkor ki garantálná azt, hogy nem fekszik le neki, TUDOM-TUDOM még ha ez fel sem merülhet, de azért mégis gondolj bele, necces lenne az ügy nem??? Ezt jobb elkerülni!!!
SŐT! Ha belegondolsz ez így még jobb is lenne, hiszen így nagyobb az esély, hogy mindkét csapat továbbjut, más-más csoportból, nem?!...