Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
arról nem beszélve, h a állítólagos maradona-utódok már sehol sincsenek. (ramon diaz, ortega, stb..., de még a tevez sem vmi nagy zsuga)Taibi írta:"Picike, mint Diego. Friss, mint Diego. És balkezes, mint Diego"
Húha! Ez aztán a komoly összehasonlítási alap.....ez alapján elég sok Maradona szaladgál a világban.
Amúgysem tartom jó ötletnek ezt a hasonlítgatást. Maradona csak 1 van.(ugyanúgy Peléből is csak 1 van, Eusebioból is, stb.) Minek kell hasonlítani valakihez?
Ő Messi. Ismerje meg így a világ, ne úgy, mint egy újabb Maradona klónt........
tetsziik ez a cikk nagyonAz argentin sajtó szerint Lionel Messi lesz Diego Maradona tökéletes utódja: a 18 esztendős gólzsák vezérletével a dél-amerikai együttes nyerte az U20-as korosztály Hollandiában rendezett labdarúgó-világbajnokságát.
"Picike, mint Diego. Friss, mint Diego. És balkezes, mint Diego" - lelkendezett a Clarín. A napilap emlékeztetett arra, hogy a legendás Maradona az 1979-es Japánban rendezett U20-as világbajnokságon kápráztatta el először a rajongókat, amelyen ugyancsak az argentinok diadalmaskodtak. A csodagyerek az FC Barcelonában játszik és júniusban kötöttek vele több évre szóló szerződést. (MTI)
Messit fokozatosan be kell építeni. Kezdetben 10-15perceket kellene játszaniaés lassan felemelni 30-35percre. Jövőre, vagy tavasszal már kezdőként is lehetne vele számolni. Ha nincs játéklehetőség, akkor kölcsön kell adni, de neki az elsőosztályban a helye, mert csak ott tud fejlődni, - szerintem.Subinho írta:én meg örülnék anrinak, de nagyon. messi jó játékos, de még fiatal és nem hinném, h már most be kéne építeni a felnőtt csapatba. majd 1-2 év múlva, ha akkor is ilyen jó teljesítményt nyújt. addigra larsson úgyis nyugdíjba megy...
a többiek nagyon erősítenek. komoly gond lehet jövőre a deporral és a valenciával és akárhogy is, de a real mindíg komoly veszély. szóval nem lesz jövőre olyan sétagalopp, mint idén, mert a fent említett csapatok nem lesznek ilyen sz*rok megint. sokkal inkább anri kell, mint hogy messit építsük be a csapatba. BL döntőt akarunk játszani olyan csapatok ellen, mint pl. a milan, juve, cselszkíj, vagy épp a real margit!!!
Már most Maradonához hasonlítják, remélem még jobb lesz nála.barcafan írta:Sergio Garciát is istenitették 2-3 éve. aztán most meg elakarják adni.Boixos írta:fázok a kölcsönadásától. bár ő azért más kategória, mint a nyúl v a riquelme. ezt a gyereket a barca nevelte, szal nem gondolnám, h el hagynák veszni, ettől függetlenül szívesebben látnám ha a csapatnál maradna.
MESSI MARADJON!!!
Boixos írta:maradonát kihagytad '79ből. jah, és mindhárom a barcáé volt ugyi.mrmonster írta:2001-es U21-es vb: Saviola: világbajnok+gólkirály+legjobb játékos
2005-ös U20-as vb: Messi: világbajnok+gólkirály+legjobb játékos
Micsoda hasonlóság![/b]
maradonát kihagytad '79ből. jah, és mindhárom a barcáé volt ugyi.mrmonster írta:2001-es U21-es vb: Saviola: világbajnok+gólkirály+legjobb játékos
Micsoda hasonlóság![/b]
hát ha egy ilyen vébé után nem lesz neki helye,akkor nem tudom hogy mit kell még neki viríta.LG írta:Csak hát a kozéppályára ott van: Deco, Xavi, Ronaldinho, Giuly, Ezquerro, Van Bommel, Iniesta, és Messi, elég nehéz neki nehéz még a padra is helyet szorítani neki
Csak ne legyen az a sorsa mint Saviolának...mrmonster írta:2001-es U21-es vb: Saviola: világbajnok+gólkirály+legjobb játékos
Micsoda hasonlóság![/b]
Lehet h van előszerződése... nem tomMaxi írta:Én úgy olvastam hgy a FIFA-hoz fordul h felbontsák az Mu -val való szerződését!de mindegy haggyuk...Morminho írta:John Obi MikelMaxi írta:
Ez az a nigériai gyerek amelyik verseng a man untd-vel hogy engedjék el mert a cselsziben akar játszani?Ja az, de nem a MU játékosa, hanem asszem az Osloé
És más a történet
Az MU akarta, de Ő nem akar Manchasterbe menni hanem inkább cselszkijbe
Én úgy olvastam hgy a FIFA-hoz fordul h felbontsák az Mu -val való szerződését!de mindegy haggyuk...Morminho írta:John Obi MikelMaxi írta:
Ez az a nigériai gyerek amelyik verseng a man untd-vel hogy engedjék el mert a cselsziben akar játszani?Ja az, de nem a MU játékosa, hanem asszem az Osloé
És más a történet
Az MU akarta, de Ő nem akar Manchasterbe menni hanem inkább cselszkijbe