Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
xbalix
Jugador d'estrella

2009.06.04. 14:30:13

Ilyen horvát, szerb, román szemetek nem kellenek a Barcába!

Suárez jó lenne, de lehet nincs képbe a neve. Viszont lehet h igen, ezt csak a vezetők tudják. :)
Itt egy kis ízelítő: http://www.youtube.com/watch?v=U4Y-Xyfuvos

Érdemes megnézni, bárki ilyeneket nem tud. Van közte pár csodagól! :)
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
noname
Llegenda del Barça

2009.06.04. 14:29:20

Nemtom miért olyan nagy szám ez az Afrika kupa. Elmegy Toure, ott van Busquets, aki idén azért 4-5 meccsnél többen helyettesítette. Elmegy Keita, kp úgyis jön, legfeljebb vmivel támadó felfogásúbb lesz a kp.Elmegy Etoo. Nagyon úgy néz ki h úgyis jön egy másik középcsatár, itt se lesz gond.
Ugyanúgy más csapatoknak is elmegy néhány játékosuk, mindenki gyengül. Nehogymár egy 1 hónapos esemény döntse el h kit igazolunk!
Taiwo remek megoldás lenne, csak épp nem került még szóba, de én már régebben is örültem volna neki, hátha szóba kerül.

A Riise hír pedig egyértelműen hülyeség! Ha veszünk balhátvédet, olyat veszünk, aki legalább olyan jó mint Abidal, hiszen a francia a leggyengébb láncszem a csapatban(ezalatt nem azt értem h rossz lenne), de tudnánk venni jobbat.
A Fifa egy szégyen
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2009.06.04. 14:24:53

Nekem két személyes kedvencem lenne a két szélsővédő posztra. Bár, ha jól emlékszem, akkor a személyes kívánságoknak nincs helye ebben a topikban. :)

Srna a jobb, Capdevila a bal oldalra. Utóbbi ráadásul katalán is. :wink: Ketten összevissza max 25 gurigába kerülnének. Évekre meg lenne oldva a probléma.
Léfe
Entrenador del Barça

2009.06.04. 14:13:26

Ha valaki ir egy ötletet másik ráirja, hogy " elég nagy marhaságot irtál".
A legtöbbször olyan indokok röpködnek amik nem bizonyithatóak. Nekem is van egy ötletem le lehet ökrözni az embert. Robinhora gondoltam, sokat fut, jól cselezés el akar jönni Angliából. Bal oldalt jó lenne. Máshol olvastam,hogy Militót áruljuk.Ki fogja igy játék nélkül megvenni. Ibrát emberileg kritizálják, hát Etoo ugye sokszor kevert kakit, szerintem most is erre készül.
Fecó
Titinho
Director del Fútbol

2009.06.04. 14:01:38

Balhátvédbe jó lenne F. Navarro például a padra.
Fernando Navarro a Barca saját nevelésű játékosa volt, de előbb kölcsön, majd végleg eladtuk a Mallorcának a tulajdonjogának a 70%-áért! Megmaradt a Barcának a 30%. Tavaly amikor tárgyaltunk Dani Alvesért, akkor a Sevillának volt egy olyan kitétele, hogy a Barca mondjon le a Navarro 30%-áról a Sevilla javára, mivel ugye le akarták igazolni, és nem akarták a vételár (5 millió euró) 30%-át még a Barcának kifizetni, ezért pont jókor jött az Alvesért való tárgyalássorozat. Így jött ki, hogy Alves 29+6+Navarro 30%-a. Lemondtunk róla, majd a Sevilla megvette. Kész...Ő már nem fog visszajönni!

Taiwo nem kell. Minek még egy afrikai? Nem értem...
Azok is jók lennének a baloldali védelembe akik már szóba kerültek pl. Ashley Cole,Sebastian Pocognoli,Urby Emanuelson stb...
+Clichy, Taiwo, meg mittomén még ki.
Megint szép kis nevek merültek fel ma is itt a fórumon...de az állítólagos tényleges kiszemeltről (Filipe) egy büdös szót nem olvastam. :wink:

SZERK:
Írjatok 4 db hsz-t, hogy manuel hosszú hsz-e átmenjen a másik oldalra és ne húzza szét a fórumot. :) :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2009.06.04. 14:21:39-kor.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2009.06.04. 13:39:36

[/quote]Na és akkor mi van, ha afrika kupára megy/menne. Sztem max 1 hónapig akárki tudja helyettesíteni a csapatban, főleg, ha jön Henrique...Én ezt így gondolom, hogy azért mert afrikai simán meg lehetne venni.[/quote]

Aha mert Henrique balhátvéd... :D biztos... Nem az a baj h afrika kupára megy, hanem az h akkor már 4en mennének! Ebből kettő tuti kezdő, egy meg hol játszik hol nem. A probléma az, h 4 emberrel lennénk már kevesebben, és ha visszajönnek, kifacsarva jönnek általában vissza. (sok meccs és a feszített tempó miatt) És utána hol van még a bajnokság vége? Ezért lenne jó egy olyan csere balhátvéd, aki nem megy afrika kupára, és lehet rá számítani a szezon során BÁRMIKOR.[/quote]

Miért Puyol jobb hátvéd? Aztán nem hiszem, hogy mind a 3-an, 4-en a döntőig jutnának. Aztán azért vannak 2-en, hogy tudjanak piheni is. De, ha ez sem elég ott van még Henrique, Marquez (bár lehet, hogy ő védekezőközéppályás lesz/lenne abban az időtájban), Muniesa és Botia is. Sztem ennyi ember arra az 1 hónapra bőven elég, főleg, ha jön csere jobbhátvéd is.
Cáceres14
Jugador del Barça

2009.06.04. 13:19:45

Azok is jók lennének a baloldali védelembe akik már szóba kerültek pl. Ashley Cole,Sebastian Pocognoli,Urby Emanuelson stb...
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2009.06.04. 13:16:52

xbalix írta:
djtrack írta:Marseille-ből a Taye Taiwo gyereket.betonkemény bekk Abidal helyére.felváltva tolhatnák.mellesleg gyors támadásban és védekezésben is sok haszna van.magas nagyon jó fizikumú és bődületesen nagy gólokat vág szabadrúgásból.
Hahóóó! :lol: Afrika kupaaa! Afrikaiak sztem kilőve igazolás szintjén. Taiwo jó játékos, nagy bombái vannak. De nekünk épp elegen fognak kiesni az Afrika kupa miatt így is! (Samu, Yaya, Keita)
Na és akkor mi van, ha afrika kupára megy/menne. Sztem max 1 hónapig akárki tudja helyettesíteni a csapatban, főleg, ha jön Henrique...Én ezt így gondolom, hogy azért mert afrikai simán meg lehetne venni.
Skeraj
Jugador del Barça

2009.06.04. 13:13:37

És mit szóltok mondjuk Clichy-hez az Arsenalból.Elég jól nyomja előre és hátra fele is.Persze Lahm lenne az igazi de Clichy is beférne szerintem.
Kép

"Ahhoz hogy alkoss hogy ne keljen szenvedned
Úgy feküdj le, hogy legyen miért felkelned" by Anomim Mc
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.04. 12:51:53

Ez az első pletyka-hír, amin szörnyülködök: Riise. Való igaz, hogy támadó jellegű szélsővédő, de én sosem tartottam valami ásznak. Az is tény, hogy szép kis bikákat tud megereszteni 30 méterekről, de...nem tudom, mennyire való ide.

Eto'o-ügy domborodik :D Ha túl sokat kér, én azt mondom: menjen. A mi csapatunkban a legkönnyebben pótolható ember egy középcsatár, a temérdek helyzetbe csak bele kell tennie a lábát, illetve vissza kell (kéne) passzolni pontosan a labdákat kényszerítőre.
Azt hiszem, Eto'o még kevésbé lesz népszerű BCN-ben, ha fizuemelést akar. Pep kemény lesz, ebben biztosak lehetünk.
barca0417
Entrenador del Barça

2009.06.04. 12:50:47

Taiwo szerintem akkor is a legjobb választás lenne. Ne feledjétek, hogy Abidal maradna az elsőszámú balhátvéd, így Taiwo nem baj ha menne az Afrika kupára, azt az egy hónapot kibírnánk nélküle, Kb.5-6 meccs.
Viszont nagyon erős, gyors, jól segíti a támadást. Jól lő kapura. Abidallal küzdhetnének a kezdőért. Aztán ha Abidal távozik majd, addigra beleszokna a csapatba, és ő lehetne az elsőszámú balhátvéd.
Szóval szerintem Taiwo nagyon jó lenne nekünk.
Kép
xbalix
Jugador d'estrella

2009.06.04. 12:25:45

djtrack írta:Marseille-ből a Taye Taiwo gyereket.betonkemény bekk Abidal helyére.felváltva tolhatnák.mellesleg gyors támadásban és védekezésben is sok haszna van.magas nagyon jó fizikumú és bődületesen nagy gólokat vág szabadrúgásból.
Hahóóó! :lol: Afrika kupaaa! Afrikaiak sztem kilőve igazolás szintjén. Taiwo jó játékos, nagy bombái vannak. De nekünk épp elegen fognak kiesni az Afrika kupa miatt így is! (Samu, Yaya, Keita)
djtrack
Capitá del Barça

2009.06.04. 11:52:49

Marseille-ből a Taye Taiwo gyereket.betonkemény bekk Abidal helyére.felváltva tolhatnák.mellesleg gyors támadásban és védekezésben is sok haszna van.magas nagyon jó fizikumú és bődületesen nagy gólokat vág szabadrúgásból.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.04. 11:52:26

11messi87 írta:http://www.nemzetisport.hu/olaszfoci/mi ... 39491.html?

Ha ez igaz, akkor le kéne igazolnunk...szerintem.
már ne is haragudj, de ritkán olvasható "butaságot" írtál...
Ez nem a FM!Majd igazolnak Txikiék 1 vagy 2 hátvédet (értelemszerűen bal és jobb oldalra...), egy kp-t és egy bal szélsőt, másra nincs is szükség... posztra kell igazolni, nem névre!!!!

Navarro úgy került a Sevillába, h amikor Dani Alves idekerült, a csapatunk beszállt Navarro árába is...(ha jól emléxem...)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.06.04. 11:54:19-kor.
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.06.04. 11:33:28

Jobbra Alves mögé visszahozzuk Damiat és akkor márcsak bal védő kell. :)
A srác cserének tökéletes. Védekezni és támadni is tud, ha kell.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
xbalix
Jugador d'estrella

2009.06.04. 11:28:07

11messi87 írta:http://www.nemzetisport.hu/olaszfoci/mi ... 39491.html?

Aha és ki helyett játszana? :D LOL Csak azért nem fognak igazolni h igazoljanak... Ezt anno megmondta Laporta bácsi. Ez még mindig tartja magát, arról nem beszélve h Kaká ára kb 60 milla...
11messi87
Barça B
Kapcsolat:

2009.06.04. 11:25:04

http://www.nemzetisport.hu/olaszfoci/mi ... 39491.html?

xbalix
Jugador d'estrella

2009.06.04. 11:22:42

barca99 írta:Riise egy nehéz kérdés... tényleg minden rossz indulat nélkül rá lehet mondani, egy egy PL-favágó volt. Az utolsó 'Pool-os éve pedig rémgyenge volt. Nem tudom, hogy idén a Romában hogyan nyomta, de az rémlik, hogy az elején iszonyat tré volt. Félek, hogy a spanyol bajnokság nagyon nem ízlene neki.

Ami viszont nálam nagy előny, hogy Abidálnál lényegesebben jobban ad be, és fizikialag nagy jó. Lahm-mal pl. annyi lenne a bajom, hogy nagyon alacsony, emlékszem idén sem egy meccs volt, ahol Alves mellől fejelt az ember. Most ha hagyunk még egy ilyen lehetőséget, akkor még valószínűbb, hogy pontrúgások kivédekezésénél gyengék leszünk.

Tehát nekem mindenképpen elvárás lenne, hogy előrejátékban hozzon egy Sylvinho szintet (ami valljunk be nem lehetetlen, manapság egy szélső bekknek ennyit hozzá kell tudni tenni a játékhoz), a védekezéskor ne legyen zavarban, és legyen azért 180 centi közelében.

Tehát nálam ebből a szempontból vagy Navarro lenne a befutó, vagy Filipe, ha már szóba került. Így lenne brazil a keretben, U20-as korosztályban 23/7 a mutatója, és mivel van olasz útleve is, így EU-n kívüli helyet sem foglalna. Navarro talán nem ilyen gólerős, de csak spanyol felnőtt válogatott. :)

A spanyol sajtó szerint Filipe lehet a befutó, mivel érdeklődnek Xavi Torres, Pedro, és Abraham után is, ami lejjebb vinné az árát. Továbbá szóba került Jeffren és Victor Sanchez kölcsönbe adása is.
Úgy látszik ilyen téren jó kapcsolatunk van a Deporral, pár éve Cristian és Verdú is oda távozott a B-csapattól. :)
Mellesleg F. Navarro saját nevelésünk ha jól emléxem, de hogy volt már nálunk az egészen biztos. Ja és úgy rémlik h pont azért ment el a Mallorcába, mert nem akart padozni. Mielőtt valaki elkezdene ugatni, leírom h tudom h már a Sevillába játszik... :twisted:
barca99
Llegenda del Barça

2009.06.04. 10:57:02

Riise egy nehéz kérdés... tényleg minden rossz indulat nélkül rá lehet mondani, egy egy PL-favágó volt. Az utolsó 'Pool-os éve pedig rémgyenge volt. Nem tudom, hogy idén a Romában hogyan nyomta, de az rémlik, hogy az elején iszonyat tré volt. Félek, hogy a spanyol bajnokság nagyon nem ízlene neki.

Ami viszont nálam nagy előny, hogy Abidálnál lényegesebben jobban ad be, és fizikialag nagy jó. Lahm-mal pl. annyi lenne a bajom, hogy nagyon alacsony, emlékszem idén sem egy meccs volt, ahol Alves mellől fejelt az ember. Most ha hagyunk még egy ilyen lehetőséget, akkor még valószínűbb, hogy pontrúgások kivédekezésénél gyengék leszünk.

Tehát nekem mindenképpen elvárás lenne, hogy előrejátékban hozzon egy Sylvinho szintet (ami valljunk be nem lehetetlen, manapság egy szélső bekknek ennyit hozzá kell tudni tenni a játékhoz), a védekezéskor ne legyen zavarban, és legyen azért 180 centi közelében.

Tehát nálam ebből a szempontból vagy Navarro lenne a befutó, vagy Filipe, ha már szóba került. Így lenne brazil a keretben, U20-as korosztályban 23/7 a mutatója, és mivel van olasz útleve is, így EU-n kívüli helyet sem foglalna. Navarro talán nem ilyen gólerős, de csak spanyol felnőtt válogatott. :)

A spanyol sajtó szerint Filipe lehet a befutó, mivel érdeklődnek Xavi Torres, Pedro, és Abraham után is, ami lejjebb vinné az árát. Továbbá szóba került Jeffren és Victor Sanchez kölcsönbe adása is.
Úgy látszik ilyen téren jó kapcsolatunk van a Deporral, pár éve Cristian és Verdú is oda távozott a B-csapattól. :)
xbalix
Jugador d'estrella

2009.06.04. 10:23:16

CFirpo3 írta:
Saviola írta:Minek vegyünk kapust?Ne idegesítsetek már.Valdes tökéletes,másodiknak meg ott van Pinto,aki szintén tökéletes.Hagyjuk már a kapus kérdést.
Ez így igaz.
Viszont Asenjo akkora tehetség, hogy nem lenne jó elszalasztani, hogyha most még ilyen olcsón meg lehet szerezni(5 milla). Persze itt van Pinto, de neki lejár a szerződése 2010-ben, addig pedig vissza lehetne adni kölcsönbe Asenjot.

Nem mondom azt, hogy meg kell venni, de ez egy nagy lehetőség.
5 milla egy kapusért az már elég sok pénz. Ja és max a padra jönne... Tehát ez nem valószínű.
Asys
Entrenador del Barça

2009.06.04. 10:09:20

albicelesteX írta:LG-vel értek egyet!Szerintem esetleg a régi Liverpooli Riese még elfogadható lenne!De ez a mostani!Hibát hibára halmoz remélem ez csak megint valamelyik szakértő agyréme!
Egyetértek, nem ok nélkül engedte el anno Benitez a Pool-ból... Én továbbra is Fernando Navarro mellett török lándzsát! :idea: De majd úgyis kiderül, bizalmam Pepben :D

Ami Zlatan-t illeti, ha Eto'o megy jöhet nyugodtan, nem leszünk vele gyengébbek, hatalmas játékos, a magatartásával nem vagyok kibékülve, de a gránátvörös-kék szerelés megszépíti a dolgokat, a klub filozófiája és hagyományai pedig még rá is jó hatással lehetnek... :wink:

Viva! :twisted:

Ui: úgynézki át/megtérítettem egy United felé kacsingató focirajongót a Barcához/nak! :D 8)
albicelesteX
A Vadász

2009.06.04. 10:00:03

LG-vel értek egyet!Szerintem esetleg a régi Liverpooli Riese még elfogadható lenne!De ez a mostani!Hibát hibára halmoz remélem ez csak megint valamelyik szakértő agyréme!
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.06.04. 09:54:37

Sztem meg nagyon rossz választás lenne. Riiese egy favágó. Nekünk egy technikás ember kéne.
Skeraj
Jugador del Barça

2009.06.04. 09:51:29

manuel írta:http://translate.google.hu/translate?hl ... u%26sa%3DG
Ennyit a balhátvéd kérdésről????
Azért Riise se lenne rossz választás.Előre és Hátra fele is kiváló.Jó ötlet.Szerintem.
Kép

"Ahhoz hogy alkoss hogy ne keljen szenvedned
Úgy feküdj le, hogy legyen miért felkelned" by Anomim Mc
manuel
Jugador d'estrella

2009.06.04. 08:25:12

http://translate.google.hu/translate?hl ... u%26sa%3DG
Ennyit a balhátvéd kérdésről????
Lezárt