Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fernando Navarro a Barca saját nevelésű játékosa volt, de előbb kölcsön, majd végleg eladtuk a Mallorcának a tulajdonjogának a 70%-áért! Megmaradt a Barcának a 30%. Tavaly amikor tárgyaltunk Dani Alvesért, akkor a Sevillának volt egy olyan kitétele, hogy a Barca mondjon le a Navarro 30%-áról a Sevilla javára, mivel ugye le akarták igazolni, és nem akarták a vételár (5 millió euró) 30%-át még a Barcának kifizetni, ezért pont jókor jött az Alvesért való tárgyalássorozat. Így jött ki, hogy Alves 29+6+Navarro 30%-a. Lemondtunk róla, majd a Sevilla megvette. Kész...Ő már nem fog visszajönni!Balhátvédbe jó lenne F. Navarro például a padra.
+Clichy, Taiwo, meg mittomén még ki.Azok is jók lennének a baloldali védelembe akik már szóba kerültek pl. Ashley Cole,Sebastian Pocognoli,Urby Emanuelson stb...
Na és akkor mi van, ha afrika kupára megy/menne. Sztem max 1 hónapig akárki tudja helyettesíteni a csapatban, főleg, ha jön Henrique...Én ezt így gondolom, hogy azért mert afrikai simán meg lehetne venni.xbalix írta:Hahóóó!djtrack írta:Marseille-ből a Taye Taiwo gyereket.betonkemény bekk Abidal helyére.felváltva tolhatnák.mellesleg gyors támadásban és védekezésben is sok haszna van.magas nagyon jó fizikumú és bődületesen nagy gólokat vág szabadrúgásból.Afrika kupaaa! Afrikaiak sztem kilőve igazolás szintjén. Taiwo jó játékos, nagy bombái vannak. De nekünk épp elegen fognak kiesni az Afrika kupa miatt így is! (Samu, Yaya, Keita)
Hahóóó!djtrack írta:Marseille-ből a Taye Taiwo gyereket.betonkemény bekk Abidal helyére.felváltva tolhatnák.mellesleg gyors támadásban és védekezésben is sok haszna van.magas nagyon jó fizikumú és bődületesen nagy gólokat vág szabadrúgásból.
már ne is haragudj, de ritkán olvasható "butaságot" írtál...11messi87 írta:http://www.nemzetisport.hu/olaszfoci/mi ... 39491.html?
Ha ez igaz, akkor le kéne igazolnunk...szerintem.
Aha és ki helyett játszana?11messi87 írta:http://www.nemzetisport.hu/olaszfoci/mi ... 39491.html?
Ha ez igaz, akkor le kéne igazolnunk...szerintem.
Mellesleg F. Navarro saját nevelésünk ha jól emléxem, de hogy volt már nálunk az egészen biztos. Ja és úgy rémlik h pont azért ment el a Mallorcába, mert nem akart padozni. Mielőtt valaki elkezdene ugatni, leírom h tudom h már a Sevillába játszik...barca99 írta:Riise egy nehéz kérdés... tényleg minden rossz indulat nélkül rá lehet mondani, egy egy PL-favágó volt. Az utolsó 'Pool-os éve pedig rémgyenge volt. Nem tudom, hogy idén a Romában hogyan nyomta, de az rémlik, hogy az elején iszonyat tré volt. Félek, hogy a spanyol bajnokság nagyon nem ízlene neki.
Ami viszont nálam nagy előny, hogy Abidálnál lényegesebben jobban ad be, és fizikialag nagy jó. Lahm-mal pl. annyi lenne a bajom, hogy nagyon alacsony, emlékszem idén sem egy meccs volt, ahol Alves mellől fejelt az ember. Most ha hagyunk még egy ilyen lehetőséget, akkor még valószínűbb, hogy pontrúgások kivédekezésénél gyengék leszünk.
Tehát nekem mindenképpen elvárás lenne, hogy előrejátékban hozzon egy Sylvinho szintet (ami valljunk be nem lehetetlen, manapság egy szélső bekknek ennyit hozzá kell tudni tenni a játékhoz), a védekezéskor ne legyen zavarban, és legyen azért 180 centi közelében.
Tehát nálam ebből a szempontból vagy Navarro lenne a befutó, vagy Filipe, ha már szóba került. Így lenne brazil a keretben, U20-as korosztályban 23/7 a mutatója, és mivel van olasz útleve is, így EU-n kívüli helyet sem foglalna. Navarro talán nem ilyen gólerős, de csak spanyol felnőtt válogatott.![]()
A spanyol sajtó szerint Filipe lehet a befutó, mivel érdeklődnek Xavi Torres, Pedro, és Abraham után is, ami lejjebb vinné az árát. Továbbá szóba került Jeffren és Victor Sanchez kölcsönbe adása is.
Úgy látszik ilyen téren jó kapcsolatunk van a Deporral, pár éve Cristian és Verdú is oda távozott a B-csapattól.
5 milla egy kapusért az már elég sok pénz. Ja és max a padra jönne... Tehát ez nem valószínű.CFirpo3 írta:Ez így igaz.Saviola írta:Minek vegyünk kapust?Ne idegesítsetek már.Valdes tökéletes,másodiknak meg ott van Pinto,aki szintén tökéletes.Hagyjuk már a kapus kérdést.
Viszont Asenjo akkora tehetség, hogy nem lenne jó elszalasztani, hogyha most még ilyen olcsón meg lehet szerezni(5 milla). Persze itt van Pinto, de neki lejár a szerződése 2010-ben, addig pedig vissza lehetne adni kölcsönbe Asenjot.
Nem mondom azt, hogy meg kell venni, de ez egy nagy lehetőség.
Egyetértek, nem ok nélkül engedte el anno Benitez a Pool-ból... Én továbbra is Fernando Navarro mellett török lándzsát!albicelesteX írta:LG-vel értek egyet!Szerintem esetleg a régi Liverpooli Riese még elfogadható lenne!De ez a mostani!Hibát hibára halmoz remélem ez csak megint valamelyik szakértő agyréme!
Azért Riise se lenne rossz választás.Előre és Hátra fele is kiváló.Jó ötlet.Szerintem.manuel írta:http://translate.google.hu/translate?hl ... u%26sa%3DG
Ennyit a balhátvéd kérdésről????