Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fecooo írta:egyrészt drágább is lenne Samunál, másrészt nem dolgozná halálra magát minden meccsen... Ibra nem "áll be a sorba"... elvárná, h ő legyen mindig a középpontban, h minden labdával őt kelljen megjátszani... mint ahogy az egyik inter meccsen... az egyik fiatal játékos ziccerben volt, ibra követelte tőle a labdát, erre nem passzolta le, hanem inkább befejezte, erre ibra "bevágta a dúrcit", nah meg a péniszmutogatásról nem is beszélve... ezekről te nem tudsz baas11?baas11 írta:Én nem igazán értem Zlatan ilyen szintű negatív megítélését ...(csapatszellem romlasztó,emberileg 0 ,nagyképű ,stb...????) pláne nem Eto'o -hoz viszonyítva ! De lehet h én nem ismerem olyan jól mint itt egy páran....
Cooltiszo írta:Én örülnék Ibrahimovicnak is. Emberileg nem egy nagy király, viszont mint játékos annál inkább, és a kedvenc csapata régen a Barca volt. Sok szempontból ideális csatár lenne a rendszerünkbe: erős, magas, jól fejelerőcsatár. A világ jelenlegi legtechnikásabb csatára, nagyon jól lő távolról is, előkészítései páratlanok
ezek azok az értékek ami miatt ő sokkal több mint egy Adebayor. Ha a két csoportot összeadjuk akkor elénk tárul egy olyan csatár képe, aki tökéletes középcsatár lehetne. Én látom benne a reményt, hogy itt visszavegyen sok megnyilvánulásából, ez azért bőven más környezet mint a Mourinho féle Inter.
Ribery másrészről szerintem nagyon gyorsan beilleszkedne, és olyat adna a csapatnak ami most nincs: klasszikus balszélső játékot.
Én amikor csak tehettem, néztem a Bundás ligáz, és hát előszeretettel adták a Bayern meccseit. Így egy szubjektív véleményt tudok adni Ribery játékáról.Krojf írta:Ribéry szerintetek a Barca játékát milyen gyorsan tudná adaptálni?
Mennyire lenne képes beépülni ebbe a művészi felfogású csapatba?
Mert azért a hosszú Bundesliga-szereplés után nem lenne kicsi váltás
a Primera Division "Scarface" számára...
K.
egyrészt drágább is lenne Samunál, másrészt nem dolgozná halálra magát minden meccsen... Ibra nem "áll be a sorba"... elvárná, h ő legyen mindig a középpontban, h minden labdával őt kelljen megjátszani... mint ahogy az egyik inter meccsen... az egyik fiatal játékos ziccerben volt, ibra követelte tőle a labdát, erre nem passzolta le, hanem inkább befejezte, erre ibra "bevágta a dúrcit", nah meg a péniszmutogatásról nem is beszélve... ezekről te nem tudsz baas11?baas11 írta:Én nem igazán értem Zlatan ilyen szintű negatív megítélését ...(csapatszellem romlasztó,emberileg 0 ,nagyképű ,stb...????) pláne nem Eto'o -hoz viszonyítva ! De lehet h én nem ismerem olyan jól mint itt egy páran....
Nah igen, de ebben biztos vagyok hogy egy ideig biztosan nem látjuk őt Barca mezben, mert te sem vennéd vissza azt a házat amit x év alatt felépítettél, de eladtad olcsón(szinte ingyen ebben az esetben), mert nem tudtad, hogy 5 év múlva megsokszorozódik az értékerobag írta:
Van egy alternatíva amiről kevesen beszélnek: Ha el tudnánk hozni Cesc-t, hogy visszatérne az egyik legnagyobb nevelésünk.
Szerintem számára nem jelentene sok gondot.Krojf írta:Ribéry szerintetek a Barca játékát milyen gyorsan tudná adaptálni?
K.
Szerintem olyan képességekkel van megáldva, amivel nem gond beilleszkedni, ráadásul jól viseli a nyomást ( lásd fr. válogatott, Bayern ), ráadásul azért is szimpi a leigazolása mert egy kicsit más stílus mint a mi fiaink ( többet lő távolról, és aggressziv a pályán ), nagyon kellene bal oldalra.Krojf írta:Ribéry szerintetek a Barca játékát milyen gyorsan tudná adaptálni?
K.
Én a kis brazilnak kifejezetten örülnék,kiváló balhátvéd,aki nagyon nagy közönségkedvenc lehetne,akárcsak Sylvinho.Ribérynek meg nem is kérdés,hogy itt a helye!salas9 írta:
Már az elmundo is lehozta a hirt.(Ha jól lett forditva, akkor Maxwellről is szóltak benne. Ha rossz a forditás akkro bocs)
Egyáltalán nem birom az Ibra féle taplókat de azért nem kéne lejátszani előre a meccseket. Közel sem biztos, hogy ilyen körülmények között, ilyen támogatásban kevesebb gólt lőne. Főleg, hogy a következő mondatodban teljesen ellentmondasz magadnak. Benzema szerinted túl van értékelve de inkább ő mert fiatalabb? Amúgy 17 gólt lőtt a nem túl acélos francia bajnokságban. Különben is télen megmondta, hogy a világbajnkoságig biztos a Lyonnál marad, mert szerinte nem elég érett/képzett még egy nagy klubhoz.Ibrahimovic felőlem jöhet ha Etoval nem tudnak megegyezni, de h Eto + 20-30millio egy fél évvel fiatalabb, sokkal kevesebb gólt jegyző csatárért az már nem kicsit luxus lenne... Akkor már inkább az általam kicsit túlsztároltnak tartott Benzema, de legalább nem csak 3-4év lehet benne (fizuról nem is beszélve...)
Remélem tényleg Maxwellről tárgyaltak, mert ez az Eto'o + 30 milla zlatanért..., nem is tudok mit mondani rá. Inkább az internek kéne még ibra mellé pénzt adnia, de mindegy ez az én személyes véleményem.salas9 írta:A Barcelona és az Internazionale elnöke, Joan Laporta és Massimo Moratti csütörtök este együtt vacsorázott a Majestic de Barcelone hotelben a francia L’Equipe szerint.
Ez megerősíti azokat az értesüléseket, amelyek szerint a két klub komolyan gondolkodik Samuel Eto’o és Zlatan Ibrahimovic cseréjén. Az olasz lapok információja szerint a Barca 30 millió eurót is adna Eto’o mellett az Internek a svéd csatárért.
(NSO)
Már az elmundo is lehozta a hirt.(Ha jól lett forditva, akkor Maxwellről is szóltak benne. Ha rossz a forditás akkro bocs)
Mindig van hiányzó láncszem...és ezt nem én mondtam.ElBartimaeus írta:Előröl meg tényleg nem mondható el, hogy lenne hiányzó láncszem!Egy ilyen idény után, amikor mindenki nagyot nyújtott ÖSSZHANGBAN egymással, akkor nincs hiányzó láncszem, így is nagyon erősek a támadásaink. Talán picit többet lenne játékban a bal szél Ribery által, lévén fiatalabb, többet tudna ott mozogni, de Henry játéka teljes mértékben elfogadható, sőt kiváló, az adatok is mellette szólnak!
Attól még ugyan úgy színfolt maradna.Meglenne az az emberünk aki betöltené azt a szerepet amit annó Larsson.Ráadásul kicsit hosszabb lenne a padunk mert azt azért nem mondanám,h kétségbe esnék ha mondjuk Eto'o-t váltaná Henry vagy Riberyt vagy bárkit.Mikaos írta: Szerintem Ribéry elfér nálunk, bár én nagyon sajnálnám, ha Henry padozna, ő egy igazi színfolt.
Attól, hogy egy az egyben sokkal jobb mint Henry.BlauGranaGroc írta:19g/8a, ez Henry statja idén. Bármibe lemerem fogadni, hogy ennél jobbat Ribery nem produkál. Akkor mégis mitől lenne erősebb vele a csapat?Bányász írta:.De a csapat egyértelműen erősebb lenne sztem Riberyvel mint Henryvel.
Attól,h napjainkban már jobb játékos Ribery mint Henry szvsz.Ennyi.Statisztika ide statisztika oda.BlauGranaGroc írta:19g/8a, ez Henry statja idén. Bármibe lemerem fogadni, hogy ennél jobbat Ribery nem produkál. Akkor mégis mitől lenne erősebb vele a csapat?Bányász írta:.De a csapat egyértelműen erősebb lenne sztem Riberyvel mint Henryvel.
Szerintem hamar összerázódna a srácokkal.Azért Ribery eléggé játszó focista.Kicsit talán Iniestás a stílusa.Krojf írta:Ribéry szerintetek a Barca játékát milyen gyorsan tudná adaptálni?