Krojf írta:Ribéry szerintetek a Barca játékát milyen gyorsan tudná adaptálni?
Mennyire lenne képes beépülni ebbe a művészi felfogású csapatba?
Mert azért a hosszú Bundesliga-szereplés után nem lenne kicsi váltás
a Primera Division "Scarface" számára...
K.
Én amikor csak tehettem, néztem a Bundás ligáz, és hát előszeretettel adták a Bayern meccseit. Így egy szubjektív véleményt tudok adni Ribery játékáról.
A Barcában azért elsősorban jó barátságba kell lenni a golyóval.. Ribery, ha nem is egy Joga Bonit-s playa, de azt hiszem, lasztival az egyik - ha nem - a leggyorsabb játékos. Robbanékony, agilis, kreatív.. És még sorolhatnám...
Az én szubjektív véleményem alapján nagyon gyorsan adaptálódna a 'Barca-filozófiához'. Nem utolsó sorban, van két gall a csapatban, tehát a beilleszkedése is egyszerűbbé válna ezáltal. Én nagyon szívesen látnám a csapatba.
Abba, hogy kit/kiket igazolunk le, nem szeretnék belefolyni, mert annyi apró részlettől függ minden. Ha Eto'o távozik, ha Hleb távozik... Ezek mind csak elméleti síkon vannak.
Viszont, a bal szárnyat mindenképpen meg kell erősíteni, ez szerintem evidens. Egy baloldali védő elengedhetetlen, és egy minőségi bal oldali támadó(Ribery

)... Jobb oldalra megvan ugye az elméleti megoldás.
Kíváncsian várom ez elkövetkező szűk egy hónapot. Biztosan a lehető legjobb megoldást fogják meghozni Txiki-ék