Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.05. 14:41:25

Én se szeretem annyira Ibrát, de fhúú ezt a gólját sose feledem
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
kovacsmisn
Barça B

2009.06.05. 14:41:13

Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.06.05. 14:40:02

albicelesteX írta:Hát "sajnos" nem a te ízlésed fogja ezt befolyásolni! :D
Ha jön akkor jön és akkor már veszem is meg a mezt a nevével a hátulján!!!
Az a baj,hogy rajtad kívül még sokan így vannak,s ez elszomorít. :?
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Andris
Adminisztrátor

2009.06.05. 14:37:46

albicelesteX írta:
Enrique írta:Köszönöm, nem kérem.
Hát "sajnos" nem a te ízlésed fogja ezt befolyásolni! :D
Na ez viszont az, amire tuti sose vetemednék. Amíg nincs meg mindenki a csapatból rajta kívül. Márpedig azért még akad egypár.

Egyébként még1szer hangsúlyoznám: Az Eto'oval való elcserélés az év újságírói kamuja eddig, szvsz, persze majd lesz még nagyobb is ebben az idényben. Egyszerűen csak Ibra igazolásáról van szó, és szerintem maximum egy B tervet jelenthet, ha Riberyt nem sikerül megszerezni.
Arról nem is beszélve, hogy Laportának ott kell lenni a nagy nevek piacán, követni amit Perez csinál. Veszélyes ellenfél is lehet.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
albicelesteX
A Vadász

2009.06.05. 14:33:14

Enrique írta:Köszönöm, nem kérem.
Hát "sajnos" nem a te ízlésed fogja ezt befolyásolni! :D
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.06.05. 14:32:54

Enrique írta:Ibrahimovics remek képességű, iszonyatosan erős fizikailag, emelett baromi technikás.

De egyszerűen utálom.

Köszönöm, nem kérem.
Itt a pont.Ha ez megvalósul,mérges leszek a vezetőségre,mert az az ember egy hányinger,s nem kell ide.

Bomlasztaná a csapategységet,a csapattársak sem szeretnék.

Nézzétek meg az idei gólörömöket,amikor mindenki egymás nyakába borul,s látszik,hogy ez egy nagy család.Az a fallosz nem borulna sose.A gólörömei is undorítóak meg ő is.NEM KELL IDE :!:

Emellett elismerem,hogy elképesztően jó csatár,minden megvan benne,ami egy középcsatárnak kellhet,de a fentiek miatt ez háttérbe szorul,főleg itt,Barcelonában.Az Interben még csak csak,mert ott vannak hozzá hasonló parasztok (Materazzi),de itt nem.

Ezt a Pep majd beállítja a csatasorba című dumát felejtsük már el.Akit egy Mourinho nem tudott beállítani és minimális tiszteletre nevelni,azt egy Pep sem fog,szerintem.Ibra az életben nem lesz akkora alázattal a csapatért,mint Eto'o.Soha.

S ezért szeretném,hogy Eto'o maradjon.Megemberelte magát,remek játékos,s a Barcáért és a társaiért is játszik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saviola 2009.06.05. 14:36:07-kor.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
skadi
Capitá del Barça

2009.06.05. 14:32:07

Enrique írta:Ibrahimovics remek képességű, iszonyatosan erős fizikailag, emelett baromi technikás.

De egyszerűen utálom.

Köszönöm, nem kérem.
1:még az se biztos hogy idejön
2:majd megszereted/itek/jük ha lö 30-40 golt egy szezonban

amúgy én sem eröltetném a cserét

písz
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2009.06.05. 14:28:00

Ibrahimovics remek képességű, iszonyatosan erős fizikailag, emelett baromi technikás.

De egyszerűen utálom.

Köszönöm, nem kérem.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.06.05. 14:25:01

Háát nagyon remélem, ez az Ibra nevű egyén nem fog jövőre nálunk játszani. Most kiváló a csapathangulat, a csapatszellem, nem kéne ilyenekkel tönkretenni.. Amúgy is számomra nem lehet kérdés, hogy Eto'o marad-e. EGYÉRTELMŰ!

Szerk.: Koncentráljunk inkább Riberyre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho&Barca 2009.06.05. 14:33:12-kor.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.06.05. 14:20:17

Mikaos írta:
Bányász írta: Nem így értettem a biztosat természetesen.Egy sokat bizonyított játékosról van szó aki láthatóan remekül illik a csapat játékába és ami a legfontosabb szeretik a társak és a szurkolók.

Az utolsóban biztos vagy? Mert én nem annyira. A jelenlegi szavazáson (sport.es) Ibra-ra 69% az IGEN-ek száma... És szerintem a sport.es-t főként katalánok olvassák. A szurkolók amúgy nem felejtenek, ő is egy volt a fekete bárányok közül, de végül sikerült beilleszkednie, Pep megemberelte. Azt mondod, nem tudod elképzelni Ibráról, hogy beáll a csatasorba. Nos,Eto'o-ról sem volt könnyű elképzelni a tavalyi szezon után: mégis sikerült neki. Egy ember képes változni, csak megfelelő ember kell hozzá (Pep).
Nem az utolsóban nem vagyok biztos.De a fontosabb az,h a társak elfogadják...

Egyébként lentebb ezt írtam arra amit most felhoztál:
Egy esetben sülne el jól ez a dolog szvsz.Már ha létrejön egyáltalán az üzlet.Ha Guardiola valahogy beállítja a sorba Ibrát.Ha elmagyarázza neki,h ami sehol se sikerült az itt összejöhet ha alázatos lesz és nem sz*rja le a társait.

Okozott már meglepetést Pep de ez sztem nagyon nehéz feladat lenne.
Természetesen jól is elsülhet a dolog de mindentől függetlenül ugyan úgy mint tavaly idén is azt mondom Eto'onak maradnia kell! :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
barca1615
Jugador d'estrella

2009.06.05. 14:14:36

Azért ez érdekes ifi csapatba 8-at lő mikor 14-évesen lehet ifibe játszani:D Serdülő az inkább szerintem:)

De ha nagy szinten is lő 8-at akkor az már valami lesz:D
kovacsmisn
Barça B

2009.06.05. 14:12:55

Legnagyobb meccse: 10 évesen az Ifi csapatában, a Balkanba. Félidőben 0-4-nél becserélték, és megfordította a meccset 8-4-re. Mind a 8 gólt ő lőtte.

Ez ibra :wink: fantasztikus a srác tényleg,de inkább etoo!!!Most találtam gondoltam meggyőz mindenkit :D :D :D
LM10
Director del Fútbol

2009.06.05. 14:10:20

Tegnap nem volt netem, ezért csak most olvasom a híreket amik pöppet lehengerlők. Ibra-Eto'o csere. Sokan biztosan azt mondjátok, hogy semmise lesz, hisz ha tavaly sem, akkor az idén miért menne Eto'o a 30 góljával. Csakhogy akkor max a Kuruvcsi tárgyalt a Barcával. Most pedig személyesen Laporta és Moretti. Eto'o is kijelentette, hogy szeretne maradni, de csak akkor, ha a követeléseit teljesítik. Amit lehet, hogy a Barca már inkább nem teljesít, és megszerzik Ibrát. Sokan szidják itt Ibrát, bár szvsz felesleges. Ráadásul nem csak nagy góljai vannak, de még jól is játszik...ennek ellenére remélem marad Samu.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.05. 14:09:27

Bányász írta: Nem így értettem a biztosat természetesen.Egy sokat bizonyított játékosról van szó aki láthatóan remekül illik a csapat játékába és ami a legfontosabb szeretik a társak és a szurkolók.

Az utolsóban biztos vagy? Mert én nem annyira. A jelenlegi szavazáson (sport.es) Ibra-ra 69% az IGEN-ek száma... És szerintem a sport.es-t főként katalánok olvassák. A szurkolók amúgy nem felejtenek, ő is egy volt a fekete bárányok közül, de végül sikerült beilleszkednie, Pep megemberelte. Azt mondod, nem tudod elképzelni Ibráról, hogy beáll a csatasorba. Nos,Eto'o-ról sem volt könnyű elképzelni a tavalyi szezon után: mégis sikerült neki. Egy ember képes változni, csak megfelelő ember kell hozzá (Pep).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mikaos 2009.06.05. 14:10:52-kor.
barca1615
Jugador d'estrella

2009.06.05. 14:08:40

Ibra szerintem jó játékos, de fölöslegesnek tartom az igazolását! Én Eto'ot kedvelem, mivel mindig odateszi magát ha játszik, lehet nem rúg be mindent de szerintem, kivételesen jó csatár! Rybéri igazolását sokkal jobbnak tartanám ,mivel egy balszélső nagyon kell és mivel, Henry világ életébe szinte középcsatár volt ezáltal játszhatna ,régi helyén ha Eto'o menne az Afrika Nemzetek kupájára!

Ibráról röviden csak annyit, hogy nagyon jó játékos technikás jól fejel és jól lát a pályán annak a statisztikának meg nem nagyon hiszek:) De az Interbe kb olyan most Ibra ahogy nézem! Mint mikor Henry volt az Arsenalba csak rá játszanak így nem kell sok gólpaszt kiosztania! De Henrynak sikerült úgyis szétosztani!

Ha Ibra jönne biztosan másképp lenne minden!

De Eto'o csak maradjon és Rybéri jöjjön!
recrea
Llegenda del Barça

2009.06.05. 14:03:13

lionelmessi19 írta:
Fernando írta:Ibrahmivoc elmondta: nem szeretne elmenni Milánóból, Eto'o elmondta nem szeretne elmenni Barcelonából. Az, hogy Laporta és Moratti találkozott nem biztos, hogy erről szólt. Lehetnek barátok. Vagy esetleg lehet, hogy épp Maxwell-ről volt szó, senki se tudja. Találgatások. Ahogyan ezis :lol:
http://calcio.hu/index.php?menu=hirolvaso&hir_id=2293

Ibrahimovictól ez az utsó, amire emlékszem...
Ez közel sem olyan egyértelmű, mint Eto'o maradási szándéka.

Ugyanakkor isten ments hogy ez az ember nálunk játsszon. Még ha jó is lenne. Van már talán két csatárunk is, aki ugyanilyen gólérzékeny, és van két nála jobb, ügyesebb, technikásabb támadónk. És vehetünk harmadikat, aki nem Ibra.
Ha Ibra azt mondta volna h biztosan játszik együtt Militóval, nem sokat tévedett volna. Csak az a kérdés h az öcsivel vagy a bratyóval. :D
Azért az kicsit erős, h Ibránál két technikásabb csatárunk van, sztem pl. egy sem.
tudomka958
Jugador d'estrella

2009.06.05. 14:02:34

na! néhányan már megint kezditek hergelni egymást ibra ügyben...
és ahogy a neveket nézem főleg azok akik tavaly henryt akarták máglyára küldeni ...
gondoljatok arra,hogy idén meg mindenkit meggyőzött a teljesítményével az öreg!
talán várjuk ki mit mutat (ha egyáltalán jön) aztán lehet minősíteni!
emberileg meg eto'o sem egy matyóhímzés...
szerintem igenis kellene előre egy erőcsatár aki még technikás is-ebben pedig ibrának maximum torres lehetne párja...
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.06.05. 14:00:43

Mikaos írta:
Bányász írta: De miért érné meg a biztosat(Eto'o) elcserélni a bizonytalanra?Bármilyen összegért is?
Miért biztos Neked Eto'o? Ha túl nagyok a fizetési igényei (esetleg Messi fölé akar menni?!), akkor én nem nevezném biztosnak. Jelenleg az a helyzet, hogyha nincs szerződéshosszabbítás, akkor Eto'o ingyen távozik 2010-ben! Gondolj bele, hogy most ez egy cserével megoldható, és legalább annyira biztos, mint a szerződéshosszabbítás! Ibra ráadásul biztosra szerződne 3-4 évre, Eto'oval pedig állítólag még nem sikerült megegyezni. No, melyik a biztos akkor? :)
Nem így értettem a biztosat természetesen.Egy sokat bizonyított játékosról van szó aki láthatóan remekül illik a csapat játékába és ami a legfontosabb szeretik a társak és a szurkolók.Tudjuk mire képes nálunk.

Én ezt Ibrahimovicról nem tudom elképzelni.Azt,h bratyizik Messivel meg Alvessl pl.Valahogy nem tudom elképzelni,h Ő gond nélkül a csapat tagja lesz.

Persze lehet én vagyok túl idealista de szeretem tudni,h a kedvenc csapatom játékosai bírják egymást.

Egyszer ha jól emlékszem Ibrahimovic mondott valami olyasmit,h neki a csapatban nincsenek barátai csak munkatársai.(persze nem pont ez hangzott el de ha jól emlékszem a lényeg ez volt).Na most lehet bármennyire jó de én ebből nem kérek.

És ez a dolog nem hasonlítható össze Eto'o munkahelyes megnyílvánulásával mert bármit is mondott Eto'o rajta látszik,h szereti a csapatot.Meg Alves bármekkora p*raszt(volt) élt halt a csapatáért és szerették a társak mindenhol.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Andris
Adminisztrátor

2009.06.05. 13:59:25

Fernando írta:Ibrahmivoc elmondta: nem szeretne elmenni Milánóból, Eto'o elmondta nem szeretne elmenni Barcelonából. Az, hogy Laporta és Moratti találkozott nem biztos, hogy erről szólt. Lehetnek barátok. Vagy esetleg lehet, hogy épp Maxwell-ről volt szó, senki se tudja. Találgatások. Ahogyan ezis :lol:
http://calcio.hu/index.php?menu=hirolvaso&hir_id=2293

Ibrahimovictól ez az utsó, amire emlékszem...
Ez közel sem olyan egyértelmű, mint Eto'o maradási szándéka.

Ugyanakkor isten ments hogy ez az ember nálunk játsszon. Még ha jó is lenne. Van már talán két csatárunk is, aki ugyanilyen gólérzékeny, és van két nála jobb, ügyesebb, technikásabb támadónk. És vehetünk harmadikat, aki nem Ibra.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
recrea
Llegenda del Barça

2009.06.05. 13:58:59

Az én anyukám azt mondta 10 évig, h a jézuska hozza az ajándékot. Hazudott, pedig ő elvileg szeret is :D
Deus
Boixos Nois

2009.06.05. 13:57:16

Rumig írta: Nyilván enyhülnek az ilyen érzések, de én pl most se bírom, amikor nekiáll fetrengeni. :evil: Persze más bajom nincs vele.

Detto. Aki egyszer utálja az ilyen viselkedést, az utálja. L.
Detto itt is. Amikor idejött Alvés, teljesen közömbös voltam vele szemben (Se szeretet, se utálat). Anno mondtam magamban, hogy végezze el a feladatot megfelelően. Sőt azt hiszem, ha jól emlékszem, örültem is neki, hogy valami jó védőt szereztünk meg.

De, Alvés nem tartozik a top kedvenceim között, s azért mert sokszor játssza el a nagy hattyúk halálát... De ettől függetlenül, rendben van a srác.
KépKép
kovacsmisn
Barça B

2009.06.05. 13:57:01

nagyonnagy játékos ibra...kétségtelen...magasan a legjobb az interből!!! DE etoo sokkal alázatosabb,olyan lett mint rooney a man utd-ben,alárendeli magát a csapat érdekeinek...nemrég nyilatkozta h manapság a csatároknak nehezebb dolguk van mint a régebbi időkben,mert ők az első "védők"!!!Namármost samu tökéletesen odateszi magát,kihajtja a lelkét is a pályán,hasznos,nagyon nagy a munkabírása,eszméletlen a csapatösszhang,gondolok itt a fő tengelyre...és hát európa egyik leggólérzékenyebb támadója!!!Ien mutatóttak senki sem rendelkezik mint ő...ha megy és tényleg elmegy...akkor talán agüero lehetne a legjobb megoldás,messivel simán menne minden,tapasztalt fiatal kora ellenére a ligában és nemzetközi téren is,fiatal,és hatalmasat fejlődhet még,nemmintha már nem lenne az egyik legjobb la ligás csatár...ibra meg menjen a chelsea-be,erőfoci éljen nekik ott és lehetnek boldogak...ott passzolnia sem kell majd...bocs ha hosszúra sikeredett de 3 napja lesem mi folyik itt és már kikivánkozott
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.05. 13:54:04

Ibrahmivoc elmondta: nem szeretne elmenni Milánóból, Eto'o elmondta nem szeretne elmenni Barcelonából. Az, hogy Laporta és Moratti találkozott nem biztos, hogy erről szólt. Lehetnek barátok. Vagy esetleg lehet, hogy épp Maxwell-ről volt szó, senki se tudja. Találgatások. Ahogyan ezis :lol:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.05. 13:52:33

Bányász írta: De miért érné meg a biztosat(Eto'o) elcserélni a bizonytalanra?Bármilyen összegért is?
Miért biztos Neked Eto'o? Ha túl nagyok a fizetési igényei (esetleg Messi fölé akar menni?!), akkor én nem nevezném biztosnak. Jelenleg az a helyzet, hogyha nincs szerződéshosszabbítás, akkor Eto'o ingyen távozik 2010-ben! Gondolj bele, hogy most ez egy cserével megoldható, és legalább annyira biztos, mint a szerződéshosszabbítás! Ibra ráadásul biztosra szerződne 3-4 évre, Eto'oval pedig állítólag még nem sikerült megegyezni. No, melyik a biztos akkor? :)
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.06.05. 13:52:24

Ilúvatar írta: Nem kell ide új dimenzió :!: Nem jó neked a három kupás dimenzió mi? :lol: (lol)
Igenis, Ibra egy megtestült ördög. Nem kell.
Nem a három kupáról van szó, hanem a betömörülő védelemről például. Idén se igazán tudtunk mit kezdeni ezzel, egy fél percen múlott a cselzi ellen is. Ibra hihetetlen erős fizikailag, lövésileg, mindenhogy. Ez egy olyan dimenzió ami Messiék gyorsaságával párosulva tökéletes is lehet, és be is fuccsolhat. De amennyiben Eto'o marad, lehet hogy a betömörülő védelmek jövőre megfognak majd minden sorozatban. 11 emberrel védekezni minden csapat tud, nem kell feltalálniuk a spanyol viaszt,hogy ezt elkezdjék esetlegesen tömegesen alkalmazni. Ne gondolkodjunk szélsőségekben, nem elegáns, és csak baromságokhoz vezet.
Lezárt