Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a baj,hogy rajtad kívül még sokan így vannak,s ez elszomorít.albicelesteX írta:Hát "sajnos" nem a te ízlésed fogja ezt befolyásolni!![]()
Ha jön akkor jön és akkor már veszem is meg a mezt a nevével a hátulján!!!
Na ez viszont az, amire tuti sose vetemednék. Amíg nincs meg mindenki a csapatból rajta kívül. Márpedig azért még akad egypár.albicelesteX írta:Hát "sajnos" nem a te ízlésed fogja ezt befolyásolni!Enrique írta:Köszönöm, nem kérem.![]()
Ha jön akkor jön és akkor már veszem is meg a mezt a nevével a hátulján!!!
Hát "sajnos" nem a te ízlésed fogja ezt befolyásolni!Enrique írta:Köszönöm, nem kérem.
Itt a pont.Ha ez megvalósul,mérges leszek a vezetőségre,mert az az ember egy hányinger,s nem kell ide.Enrique írta:Ibrahimovics remek képességű, iszonyatosan erős fizikailag, emelett baromi technikás.
De egyszerűen utálom.
Köszönöm, nem kérem.
1:még az se biztos hogy idejönEnrique írta:Ibrahimovics remek képességű, iszonyatosan erős fizikailag, emelett baromi technikás.
De egyszerűen utálom.
Köszönöm, nem kérem.
Nem az utolsóban nem vagyok biztos.De a fontosabb az,h a társak elfogadják...Mikaos írta:Bányász írta: Nem így értettem a biztosat természetesen.Egy sokat bizonyított játékosról van szó aki láthatóan remekül illik a csapat játékába és ami a legfontosabb szeretik a társak és a szurkolók.
Az utolsóban biztos vagy? Mert én nem annyira. A jelenlegi szavazáson (sport.es) Ibra-ra 69% az IGEN-ek száma... És szerintem a sport.es-t főként katalánok olvassák. A szurkolók amúgy nem felejtenek, ő is egy volt a fekete bárányok közül, de végül sikerült beilleszkednie, Pep megemberelte. Azt mondod, nem tudod elképzelni Ibráról, hogy beáll a csatasorba. Nos,Eto'o-ról sem volt könnyű elképzelni a tavalyi szezon után: mégis sikerült neki. Egy ember képes változni, csak megfelelő ember kell hozzá (Pep).
Természetesen jól is elsülhet a dolog de mindentől függetlenül ugyan úgy mint tavaly idén is azt mondom Eto'onak maradnia kell!Egy esetben sülne el jól ez a dolog szvsz.Már ha létrejön egyáltalán az üzlet.Ha Guardiola valahogy beállítja a sorba Ibrát.Ha elmagyarázza neki,h ami sehol se sikerült az itt összejöhet ha alázatos lesz és nem sz*rja le a társait.
Okozott már meglepetést Pep de ez sztem nagyon nehéz feladat lenne.
Bányász írta: Nem így értettem a biztosat természetesen.Egy sokat bizonyított játékosról van szó aki láthatóan remekül illik a csapat játékába és ami a legfontosabb szeretik a társak és a szurkolók.
Ha Ibra azt mondta volna h biztosan játszik együtt Militóval, nem sokat tévedett volna. Csak az a kérdés h az öcsivel vagy a bratyóval.lionelmessi19 írta:http://calcio.hu/index.php?menu=hirolvaso&hir_id=2293Fernando írta:Ibrahmivoc elmondta: nem szeretne elmenni Milánóból, Eto'o elmondta nem szeretne elmenni Barcelonából. Az, hogy Laporta és Moratti találkozott nem biztos, hogy erről szólt. Lehetnek barátok. Vagy esetleg lehet, hogy épp Maxwell-ről volt szó, senki se tudja. Találgatások. Ahogyan ezis
Ibrahimovictól ez az utsó, amire emlékszem...
Ez közel sem olyan egyértelmű, mint Eto'o maradási szándéka.
Ugyanakkor isten ments hogy ez az ember nálunk játsszon. Még ha jó is lenne. Van már talán két csatárunk is, aki ugyanilyen gólérzékeny, és van két nála jobb, ügyesebb, technikásabb támadónk. És vehetünk harmadikat, aki nem Ibra.
Nem így értettem a biztosat természetesen.Egy sokat bizonyított játékosról van szó aki láthatóan remekül illik a csapat játékába és ami a legfontosabb szeretik a társak és a szurkolók.Tudjuk mire képes nálunk.Mikaos írta:Miért biztos Neked Eto'o? Ha túl nagyok a fizetési igényei (esetleg Messi fölé akar menni?!), akkor én nem nevezném biztosnak. Jelenleg az a helyzet, hogyha nincs szerződéshosszabbítás, akkor Eto'o ingyen távozik 2010-ben! Gondolj bele, hogy most ez egy cserével megoldható, és legalább annyira biztos, mint a szerződéshosszabbítás! Ibra ráadásul biztosra szerződne 3-4 évre, Eto'oval pedig állítólag még nem sikerült megegyezni. No, melyik a biztos akkor?Bányász írta: De miért érné meg a biztosat(Eto'o) elcserélni a bizonytalanra?Bármilyen összegért is?
http://calcio.hu/index.php?menu=hirolvaso&hir_id=2293Fernando írta:Ibrahmivoc elmondta: nem szeretne elmenni Milánóból, Eto'o elmondta nem szeretne elmenni Barcelonából. Az, hogy Laporta és Moratti találkozott nem biztos, hogy erről szólt. Lehetnek barátok. Vagy esetleg lehet, hogy épp Maxwell-ről volt szó, senki se tudja. Találgatások. Ahogyan ezis
Az én anyukám azt mondta 10 évig, h a jézuska hozza az ajándékot. Hazudott, pedig ő elvileg szeret isFernando írta:Ibrahmivoc elmondta: nem szeretne elmenni Milánóból, Eto'o elmondta nem szeretne elmenni Barcelonából. Az, hogy Laporta és Moratti találkozott nem biztos, hogy erről szólt. Lehetnek barátok. Vagy esetleg lehet, hogy épp Maxwell-ről volt szó, senki se tudja. Találgatások. Ahogyan ezis
Detto itt is. Amikor idejött Alvés, teljesen közömbös voltam vele szemben (Se szeretet, se utálat). Anno mondtam magamban, hogy végezze el a feladatot megfelelően. Sőt azt hiszem, ha jól emlékszem, örültem is neki, hogy valami jó védőt szereztünk meg.Rumig írta: Nyilván enyhülnek az ilyen érzések, de én pl most se bírom, amikor nekiáll fetrengeni.Persze más bajom nincs vele.
Detto. Aki egyszer utálja az ilyen viselkedést, az utálja. L.
Miért biztos Neked Eto'o? Ha túl nagyok a fizetési igényei (esetleg Messi fölé akar menni?!), akkor én nem nevezném biztosnak. Jelenleg az a helyzet, hogyha nincs szerződéshosszabbítás, akkor Eto'o ingyen távozik 2010-ben! Gondolj bele, hogy most ez egy cserével megoldható, és legalább annyira biztos, mint a szerződéshosszabbítás! Ibra ráadásul biztosra szerződne 3-4 évre, Eto'oval pedig állítólag még nem sikerült megegyezni. No, melyik a biztos akkor?Bányász írta: De miért érné meg a biztosat(Eto'o) elcserélni a bizonytalanra?Bármilyen összegért is?
Nem a három kupáról van szó, hanem a betömörülő védelemről például. Idén se igazán tudtunk mit kezdeni ezzel, egy fél percen múlott a cselzi ellen is. Ibra hihetetlen erős fizikailag, lövésileg, mindenhogy. Ez egy olyan dimenzió ami Messiék gyorsaságával párosulva tökéletes is lehet, és be is fuccsolhat. De amennyiben Eto'o marad, lehet hogy a betömörülő védelmek jövőre megfognak majd minden sorozatban. 11 emberrel védekezni minden csapat tud, nem kell feltalálniuk a spanyol viaszt,hogy ezt elkezdjék esetlegesen tömegesen alkalmazni. Ne gondolkodjunk szélsőségekben, nem elegáns, és csak baromságokhoz vezet.Ilúvatar írta: Nem kell ide új dimenzióNem jó neked a három kupás dimenzió mi?
(lol)
Igenis, Ibra egy megtestült ördög. Nem kell.