Rivaldo11 írta:ozsimiki írta:
Riva örülnék ha rávilágítanál,hogy mitől a legtúlértékeltebb Ibra, szntem képességei mindenki számára láthatóak, személyisége engem sem fogott meg,de ettől még nem degradálom le a tudását, ami simán van ott mint ETo'onak.
Nézzük:
1: Nincs sebessége. Ezen a szinten lassú mint a tetű. A villámgyors, egyérintős passzjátékunknál csak nézne mint hal a szatyorban.
2. Állítólag technikás. Én a nyakatekert mozdulatain kívül-amit a kétméteres lábaival meg is tud csinálni-olyan dolgot nem láttam tőle, ami ezt alátámassza. Jól lő távolról, erőszakos, nagydarab, és term. jól bánik a labdával, de annyira korántsem, ahogyan azt Ő hangsúlyozza magáról.
3. Messze nem olyan gólerős, mint amennyire nyalva van a s*gge. Pedig csatár. Most 25 gólig jutott, ami talán nála csúcs. Samu ezt elég sokszor produkálja.
És végül: egy indolens barom, aki ha nem tudja átjátszani a védőjét, egy idő után alattomos féreggé változik.
Az utóbbi évek legnagyobb melléfogása lenne ez az ember.
Ha már csatár, akkor 100x inkább Villa, és 100x inkább Torres.
Én így látom.
Az és végültől egyetértek.
ha láttál pár Inter meccset,nem írsz olyat,h állítólag technikás,mert vitatatlanul technikás, nem csak góljainál,hanem assistjainál,és mezőnyjátékánál is bőven látszik ez. az 1es pontról annyit,h nem tudhatod,h mit tenne a villámgyors passzjátékunknál, simán benne van,h pont az ellenkezőjét mint hiszed.
Gólerőssége: olaszban nem igen repkedtek mostanában a 30gólós idények,senkitől sem, amúgy se az a jellemző az olasz csapatokra,h hú de sok gólt lőnek, más környezetben,és más felfogású csapatnál (pl Barca) bőven benne van,h ez a szám csak nőne.
tévedtem: és végültől ezzel a mondattal még nem értek egyet:
"Az utóbbi évek legnagyobb melléfogása lenne ez az ember."
legalábbis szerintem nem hátráltatná a csapatjátékunkat,és beilleszkedne gond nélkül, azaz eredményességet nem befolyásolná negatív irányba, én meg így látom. talán kiderül,h kinek lesz igaza, de inkább ne derüljön ki,és maradjon Samu.