Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az és végültől egyetértek.Rivaldo11 írta:Nézzük:ozsimiki írta: Riva örülnék ha rávilágítanál,hogy mitől a legtúlértékeltebb Ibra, szntem képességei mindenki számára láthatóak, személyisége engem sem fogott meg,de ettől még nem degradálom le a tudását, ami simán van ott mint ETo'onak.
1: Nincs sebessége. Ezen a szinten lassú mint a tetű. A villámgyors, egyérintős passzjátékunknál csak nézne mint hal a szatyorban.
2. Állítólag technikás. Én a nyakatekert mozdulatain kívül-amit a kétméteres lábaival meg is tud csinálni-olyan dolgot nem láttam tőle, ami ezt alátámassza. Jól lő távolról, erőszakos, nagydarab, és term. jól bánik a labdával, de annyira korántsem, ahogyan azt Ő hangsúlyozza magáról.
3. Messze nem olyan gólerős, mint amennyire nyalva van a s*gge. Pedig csatár. Most 25 gólig jutott, ami talán nála csúcs. Samu ezt elég sokszor produkálja.
És végül: egy indolens barom, aki ha nem tudja átjátszani a védőjét, egy idő után alattomos féreggé változik.
Az utóbbi évek legnagyobb melléfogása lenne ez az ember.
Ha már csatár, akkor 100x inkább Villa, és 100x inkább Torres.
Én így látom.
Nézzük:ozsimiki írta: Riva örülnék ha rávilágítanál,hogy mitől a legtúlértékeltebb Ibra, szntem képességei mindenki számára láthatóak, személyisége engem sem fogott meg,de ettől még nem degradálom le a tudását, ami simán van ott mint ETo'onak.
Kioktatás előtt elsőként nézz utána a származásának, ami egyébként bizonyos szempontból lényegtelen is. Nálam a viselkedésével is kiérdemelte a jelzőt.Ebdon Lake írta:ő nem balkáni, hanem skandináv. Na ennyit rólad... Te örülnél, ha rólad így beszélnének.Rivaldo11 írta:A jó Isten tartsa távol Barcelonától azt a darabos praszt balkánit. Komolyan azt gondoljátok, hogy azzal a mozgással, azokkal a betanult mozdulatokkal helye lehet ebben a villámgyors passzjátékot játszó csapatban??? A világ legtúlértékeltebb játékosa.
Az meg a világ legnagyobb vicce, hoy egyenesen -Samu helyére jönne.
Nem egy szint a két játékos.
ezt honnan is tudjuk?Tdavid írta:Úgy néz ki h a Real Ribéryt megveszi előlünk!!![]()
![]()
![]()
4-5 is van azbarca99 írta:
Akkor már hárman biztos vagyunk, akik nem vágnának eret, ha jönne a bosnyák.![]()
Én már leírtam egyszer a meglátásaimat, szerintem közel sem olyan egyszerű ez, mint ahogy sokan ezt beállítják. A világ nem fehér és fekete, több síkban kellene gondolkozni. Olyan nincs, hogy Eto'o a jó, vele nyerünk, Ibra a rossz, szétbarmolná az eddig felépített munkát.Gondolom Pep sem azért akarja szerződtetni, mert a fia a Fifában mindig gólt lő neki Ibrával...
![]()
Tdavid írta: Abban biztos lehetsz, ha Riberynek kéne választania (és miért ne neki?), akkor minket fog választani.
Góljai alapján Eto'o a jobb. És itt a lényeg!lluisllach89 írta:Miért, színvak, vagy nem tud passzolni?tibor1158 írta:Hát én nem adnám el Etó-t. Messivel és Henry-val nagyon megértik egymást a pályán. Most ide jönne Ibrahimovics az is mire beilleszkedne.
Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele bennem vmi hihetetlen ambivalens érzés van. Imádom Samut, de nagyon meredeken rugaszkodjunk el az elfogultságtól 1 pillanatra.
Ki a jobb?
Mert szerintem Ibrahimovic.
Haneki is olyan társai lennének mint Eto'o-nak... Azért ne feledjük hogy nem Xavi, Iniesta, Messi, Henry szolgálta ki hanem Maiconon kívül nem sok ember. Jah h itt van nálunk Dani is, bocs...
16-oson kívűli gólok? Fejelés?
Szabadrúgások?
És most nem oltottam agyon Samut, mert szeretem. De azért a helyzetkihasználás az, ami a legnagyobb ellenségünk, és mentálisan a svéd jobb.
Én nem forszírozom a transzfert. Minek? Meg kell becsülni Samut, mert rengeteget tett a klubért.
De azért amiket egyesek itt írnak hogy nem kéne Ibra... Szerintem van 1-2 csapat ahová beférne...
Azért tisztelettel irjunk a forum egyik legértelmesebb tagjáról!Ebdon Lake írta:ő nem balkáni, hanem skandináv. Na ennyit rólad... Te örülnél, ha rólad így beszélnének.Rivaldo11 írta:A jó Isten tartsa távol Barcelonától azt a darabos praszt balkánit. Komolyan azt gondoljátok, hogy azzal a mozgással, azokkal a betanult mozdulatokkal helye lehet ebben a villámgyors passzjátékot játszó csapatban??? A világ legtúlértékeltebb játékosa.
Ebdon Lake írta:Abban biztos lehetsz, ha Riberynek kéne választania (és miért ne neki?), akkor minket fog választani.Tdavid írta:Úgy néz ki h a Real Ribéryt megveszi előlünk!!![]()
![]()
![]()
Abban biztos lehetsz, ha Riberynek kéne választania (és miért ne neki?), akkor minket fog választani.Tdavid írta:Úgy néz ki h a Real Ribéryt megveszi előlünk!!![]()
![]()
![]()
Miért, színvak, vagy nem tud passzolni?tibor1158 írta:Hát én nem adnám el Etó-t. Messivel és Henry-val nagyon megértik egymást a pályán. Most ide jönne Ibrahimovics az is mire beilleszkedne.
ő nem balkáni, hanem skandináv. Na ennyit rólad... Te örülnél, ha rólad így beszélnének.Rivaldo11 írta:A jó Isten tartsa távol Barcelonától azt a darabos praszt balkánit. Komolyan azt gondoljátok, hogy azzal a mozgással, azokkal a betanult mozdulatokkal helye lehet ebben a villámgyors passzjátékot játszó csapatban??? A világ legtúlértékeltebb játékosa.
Akkor már hárman biztos vagyunk, akik nem vágnának eret, ha jönne a bosnyák.bali 15 írta:Végre egy értelmes ember. Én is ezt mondom hogy Pep képes Barca beállítottságú játékost faragni Zlatanból, márha ha idekerül.Mikaos írta:Ennyire nem bíztok Pep-ben?
Egy jó edző képes hatni a játékosára.
Egyrészt itt van a saját példánk, Eto'o, aki egy nagyon dolgos ember lett ez évre.
Másrészt mondhatnám Fergusont is, aki a faragatlan, paraszt Rooney-ból milyen intelligens focistát csinált. Rá sem ismerni a régi Rooney-ra.
Nem értem, mire föl ez a nagy világvége hangulat. Nem biztos, hogy jön ide Ibra. Az még kevésbé biztosabb, hogy Eto'o-val lesz elcserélve. Persze megeshetnek ezek a lehetőségek, de már előre várom a reakciókat, ha mondjuk Ibra lő 35 gólt a szezonban![]()
Mindenki úgy parázik mint a fene. Ibra erős lába pedig jól jönne ide.
Ha tetszik ha nem.
Aha de az adott csapatáért meghalni is képes a pályán! Ez sztem nem áll messze a valóságtól. Mindenki tisztában van vele h az ő szivében első a Mallorca. De közvetlenül utána a Barca következik! Ja és félreértettél. Nem azt mondtam h a Barcából reálba menni vagy fordítva. Hanem h neki mind1 h ide vagy oda igazol... Azért ez nem mind1.Mikaos írta:Túlzásokba ne essünk. Emlékszem Eto'o-nak is olyan nyilatkozatára, ahol nyíltan kijelentette, hogy a Mallorca az ő "csapata", és a Barca csak egy nagyon jelentős állomás az életében. Most akkor ennyi erővel Eto'o-ra is rá lehetne húzni, hogy nem ér neki semmit a klubhűség.xbalix írta:Az ilyennek nem létezik az a szó h klubhűség....A mi Samunk meghal a csapatért ezt többször bizonyította.
És hadd emlékeztesselek egy nagyon apró dologra: Eto'o a Reál Madrid játékosa volt, és bár kerülővel, de a Barcában kötött ki. Nos, te meg azt mondtad, hogy Ibra simán átmenne a Barcából a Reálból. Kérdem én, mi lenne a különbség???
Szóval legyünk igazságosak, és ne húzzunk rá Ibrára olyat, amit Eto'ora is rá lehet húzni. (Csak ugye Eto'o esete pont szívünkhöz közel álló eset. Jobb, mintha a fordítottja lenne, de attól az még ugyanolyan "árulás").
Ez a klubhűség egy nem létező dolog az igazolt játékosoknál, és nem is érdemes rá hivatkozni. A klubhűségre csupán a katalán játékosokat, és az egyéb nemzetiségű saját nevelésű játékosokat kéne érteni, szerintem. Ráadásul a valóság is ezt mutatja.
tökéletesen egyet értek. ha samu megy, ő kell. vagy akkor úgy mondom hogy ha tényleg létezik ez az "ügy", engem nem kellene 2x megkérdezni hogy okézsoké-e. szal fejet-bólintanék rá. szerintem henry is nagyképű volt az arsenal-ba.. sőt. de most ne ez legyen már a mérvadó egy játékos igazolásánál. na mind1. énszeretem eto'o-t, tényleg semmi bajom vele, tőlem maradhat is. de viszont ha ez az üzlet létrejön.. senki nem szólhat egy rossz szót se.Mikaos írta:...
A fazon a világ legképzettebb csatára, támadó-középpályásokat megszégyenítő cseleket csinál, és passzokat ad.
Olyan kis szelíd nyuszi lenne Pepnél, mint mindenki más