Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.06.05. 16:55:10

Rivaldo11 írta:
ozsimiki írta: Riva örülnék ha rávilágítanál,hogy mitől a legtúlértékeltebb Ibra, szntem képességei mindenki számára láthatóak, személyisége engem sem fogott meg,de ettől még nem degradálom le a tudását, ami simán van ott mint ETo'onak.
Nézzük:
1: Nincs sebessége. Ezen a szinten lassú mint a tetű. A villámgyors, egyérintős passzjátékunknál csak nézne mint hal a szatyorban.
2. Állítólag technikás. Én a nyakatekert mozdulatain kívül-amit a kétméteres lábaival meg is tud csinálni-olyan dolgot nem láttam tőle, ami ezt alátámassza. Jól lő távolról, erőszakos, nagydarab, és term. jól bánik a labdával, de annyira korántsem, ahogyan azt Ő hangsúlyozza magáról.
3. Messze nem olyan gólerős, mint amennyire nyalva van a s*gge. Pedig csatár. Most 25 gólig jutott, ami talán nála csúcs. Samu ezt elég sokszor produkálja.
És végül: egy indolens barom, aki ha nem tudja átjátszani a védőjét, egy idő után alattomos féreggé változik.
Az utóbbi évek legnagyobb melléfogása lenne ez az ember.
Ha már csatár, akkor 100x inkább Villa, és 100x inkább Torres.
Én így látom.
Az és végültől egyetértek.

ha láttál pár Inter meccset,nem írsz olyat,h állítólag technikás,mert vitatatlanul technikás, nem csak góljainál,hanem assistjainál,és mezőnyjátékánál is bőven látszik ez. az 1es pontról annyit,h nem tudhatod,h mit tenne a villámgyors passzjátékunknál, simán benne van,h pont az ellenkezőjét mint hiszed.

Gólerőssége: olaszban nem igen repkedtek mostanában a 30gólós idények,senkitől sem, amúgy se az a jellemző az olasz csapatokra,h hú de sok gólt lőnek, más környezetben,és más felfogású csapatnál (pl Barca) bőven benne van,h ez a szám csak nőne.

tévedtem: és végültől ezzel a mondattal még nem értek egyet:
"Az utóbbi évek legnagyobb melléfogása lenne ez az ember."
legalábbis szerintem nem hátráltatná a csapatjátékunkat,és beilleszkedne gond nélkül, azaz eredményességet nem befolyásolná negatív irányba, én meg így látom. talán kiderül,h kinek lesz igaza, de inkább ne derüljön ki,és maradjon Samu.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LM10
Director del Fútbol

2009.06.05. 16:50:19

Eto'o maradása mellett vagyok én is. Eto'o sokkal gólerősebb mint a svéd. És tényleg gyorsabb is. Meg kell vele hosszabbítani a szerződését. Az meg végkép súlyos, hogy ETO'O+30 MILLA! Csak Ribéry kell a támadó alakzatba. Meg ezen kívül egy balbekk mondjuk Filipe, és egy irányító középpályás, Hernanes. Ha tavaly a "nagy átalakításoknál" nem adták el Eto'o-t akkor miért most adjuk el?
Entonii8
Barça B

2009.06.05. 16:49:55

Azért mert svéd válogatottban játszik,attól még bosnyák és balkáni..:)
Jó játékosnak tartom Ibrahimovicot...de ez a stílus amit képvisel...kiráz a hideg,ha belegondolok,h beteszi a Camp Nouba a lábát...
Ha nem megy neki a játék..tényleg 1 állat lesz belőle... nem bírom az ilyen természetű egyedeket...
Nem álmodozni kell...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.06.05. 16:45:44

ozsimiki írta: Riva örülnék ha rávilágítanál,hogy mitől a legtúlértékeltebb Ibra, szntem képességei mindenki számára láthatóak, személyisége engem sem fogott meg,de ettől még nem degradálom le a tudását, ami simán van ott mint ETo'onak.
Nézzük:
1: Nincs sebessége. Ezen a szinten lassú mint a tetű. A villámgyors, egyérintős passzjátékunknál csak nézne mint hal a szatyorban.
2. Állítólag technikás. Én a nyakatekert mozdulatain kívül-amit a kétméteres lábaival meg is tud csinálni-olyan dolgot nem láttam tőle, ami ezt alátámassza. Jól lő távolról, erőszakos, nagydarab, és term. jól bánik a labdával, de annyira korántsem, ahogyan azt Ő hangsúlyozza magáról.( egyszer az ajaxban lőtt egy gólt, ami előtt cseleket csinált. Azért emlékszem rá, mert azóta sem láttam tőle hasonlót.)
3. Messze nem olyan gólerős, mint amennyire nyalva van a s*gge. Pedig csatár. Most 25 gólig jutott, ami talán nála csúcs. Samu ezt elég sokszor produkálja.
És végül: egy indolens barom, aki ha nem tudja átjátszani a védőjét, egy idő után alattomos féreggé változik.
Az utóbbi évek legnagyobb melléfogása lenne ez az ember.
Ha már csatár, akkor 100x inkább Villa, és 100x inkább Torres.
Én így látom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2009.06.05. 16:50:51-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
LM10
Director del Fútbol

2009.06.05. 16:44:14

Eto'o VS. Ibra

Ez a cikk azt taglalja, hogy milyen ötlet lenne ez a csere..annyi hiba van benne, hogy Eto'o-t 31 évesnek írják..
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2009.06.05. 16:38:14

[/quote]ő nem balkáni, hanem skandináv. Na ennyit rólad... Te örülnél, ha rólad így beszélnének. :?:[/quote]

Azért tisztelettel irjunk a forum egyik legértelmesebb tagjáról! :wink:
Egyébként erröl az egész ügyröl annyit, hogy nem sok esélyt látok a cserére, szerintem az lesz a vége, hogy Eto'o marad Barcelonában, Ibra pedig az Interben, és ennyi.
A Ribery-s ügyben viszont reménykedek, mert jó játékos, viszont kár, hogy semmi hír nincs Silva-ról, ha Ribery nem jönne össze.[/quote]

A madridista azt írja, hogy el kezdte a Real a tárgyalásokat Silvával.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.06.05. 16:37:57

Ebdon Lake írta:
Rivaldo11 írta:A jó Isten tartsa távol Barcelonától azt a darabos praszt balkánit. Komolyan azt gondoljátok, hogy azzal a mozgással, azokkal a betanult mozdulatokkal helye lehet ebben a villámgyors passzjátékot játszó csapatban??? A világ legtúlértékeltebb játékosa.
Az meg a világ legnagyobb vicce, hoy egyenesen -Samu helyére jönne.
Nem egy szint a két játékos.
ő nem balkáni, hanem skandináv. Na ennyit rólad... Te örülnél, ha rólad így beszélnének. :?:
Kioktatás előtt elsőként nézz utána a származásának, ami egyébként bizonyos szempontból lényegtelen is. Nálam a viselkedésével is kiérdemelte a jelzőt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
skadi
Capitá del Barça

2009.06.05. 16:37:17

Tdavid írta:Úgy néz ki h a Real Ribéryt megveszi előlünk!! :evil: :evil: :evil: :evil:
ezt honnan is tudjuk?
amúgy meg ha igen akkor :evil:
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.06.05. 16:37:06

barca99 írta:
Akkor már hárman biztos vagyunk, akik nem vágnának eret, ha jönne a bosnyák. :D

Én már leírtam egyszer a meglátásaimat, szerintem közel sem olyan egyszerű ez, mint ahogy sokan ezt beállítják. A világ nem fehér és fekete, több síkban kellene gondolkozni. Olyan nincs, hogy Eto'o a jó, vele nyerünk, Ibra a rossz, szétbarmolná az eddig felépített munkát. :) Gondolom Pep sem azért akarja szerződtetni, mert a fia a Fifában mindig gólt lő neki Ibrával... :lol:
4-5 is van az :wink:

Riva örülnék ha rávilágítanál,hogy mitől a legtúlértékeltebb Ibra, szntem képességei mindenki számára láthatóak, személyisége engem sem fogott meg,de ettől még nem degradálom le a tudását, ami simán van ott mint ETo'onak.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2009.06.05. 16:36:33

Tdavid írta: Abban biztos lehetsz, ha Riberynek kéne választania (és miért ne neki?), akkor minket fog választani.

Vagy Zidane szavára hallgat.......[/quote]

Akkor sztem borzasztó buta lenne. Nehogy már egy 3 éve visszavonult játékos döntse el az ő karrierjét és életét. Sztem ennyire ostoba nem lehet.
manuel
Jugador d'estrella

2009.06.05. 16:34:36

xbalix
Jugador d'estrella

2009.06.05. 16:31:40

lluisllach89 írta:
tibor1158 írta:Hát én nem adnám el Etó-t. Messivel és Henry-val nagyon megértik egymást a pályán. Most ide jönne Ibrahimovics az is mire beilleszkedne. :roll:
Miért, színvak, vagy nem tud passzolni?

Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele bennem vmi hihetetlen ambivalens érzés van. Imádom Samut, de nagyon meredeken rugaszkodjunk el az elfogultságtól 1 pillanatra.

Ki a jobb?

Mert szerintem Ibrahimovic.

Haneki is olyan társai lennének mint Eto'o-nak... Azért ne feledjük hogy nem Xavi, Iniesta, Messi, Henry szolgálta ki hanem Maiconon kívül nem sok ember. Jah h itt van nálunk Dani is, bocs...

16-oson kívűli gólok? Fejelés?
Szabadrúgások?

És most nem oltottam agyon Samut, mert szeretem. De azért a helyzetkihasználás az, ami a legnagyobb ellenségünk, és mentálisan a svéd jobb.

Én nem forszírozom a transzfert. Minek? Meg kell becsülni Samut, mert rengeteget tett a klubért.

De azért amiket egyesek itt írnak hogy nem kéne Ibra... Szerintem van 1-2 csapat ahová beférne...
Góljai alapján Eto'o a jobb. És itt a lényeg! :wink:
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
Danka00792
Director del Fútbol

2009.06.05. 16:30:34

Ebdon Lake írta:
Rivaldo11 írta:A jó Isten tartsa távol Barcelonától azt a darabos praszt balkánit. Komolyan azt gondoljátok, hogy azzal a mozgással, azokkal a betanult mozdulatokkal helye lehet ebben a villámgyors passzjátékot játszó csapatban??? A világ legtúlértékeltebb játékosa.
ő nem balkáni, hanem skandináv. Na ennyit rólad... Te örülnél, ha rólad így beszélnének. :?:
Azért tisztelettel irjunk a forum egyik legértelmesebb tagjáról! :wink:
Egyébként erröl az egész ügyröl annyit, hogy nem sok esélyt látok a cserére, szerintem az lesz a vége, hogy Eto'o marad Barcelonában, Ibra pedig az Interben, és ennyi.
A Ribery-s ügyben viszont reménykedek, mert jó játékos, viszont kár, hogy semmi hír nincs Silva-ról, ha Ribery nem jönne össze.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Danka00792 2009.06.05. 16:34:17-kor.
Tdavid
Entrenador del Barça

2009.06.05. 16:30:30

Ebdon Lake írta:
Tdavid írta:Úgy néz ki h a Real Ribéryt megveszi előlünk!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Abban biztos lehetsz, ha Riberynek kéne választania (és miért ne neki?), akkor minket fog választani.

Vagy Zidane szavára hallgat.......
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2009.06.05. 16:28:33

Abban biztos lehetsz, ha Riberynek kéne választania (és miért ne neki?), akkor minket fog választani.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.06.05. 16:27:25

tibor1158 írta:Hát én nem adnám el Etó-t. Messivel és Henry-val nagyon megértik egymást a pályán. Most ide jönne Ibrahimovics az is mire beilleszkedne. :roll:
Miért, színvak, vagy nem tud passzolni?

Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele bennem vmi hihetetlen ambivalens érzés van. Imádom Samut, de nagyon meredeken rugaszkodjunk el az elfogultságtól 1 pillanatra.

Ki a jobb?

Mert szerintem Ibrahimovic.

Haneki is olyan társai lennének mint Eto'o-nak... Azért ne feledjük hogy nem Xavi, Iniesta, Messi, Henry szolgálta ki hanem Maiconon kívül nem sok ember. Jah h itt van nálunk Dani is, bocs...

16-oson kívűli gólok? Fejelés?
Szabadrúgások?

És most nem oltottam agyon Samut, mert szeretem. De azért a helyzetkihasználás az, ami a legnagyobb ellenségünk, és mentálisan a svéd jobb.

Én nem forszírozom a transzfert. Minek? Meg kell becsülni Samut, mert rengeteget tett a klubért.

De azért amiket egyesek itt írnak hogy nem kéne Ibra... Szerintem van 1-2 csapat ahová beférne...
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Tdavid
Entrenador del Barça

2009.06.05. 16:27:20

Úgy néz ki h a Real Ribéryt megveszi előlünk!! :evil: :evil: :evil: :evil:
noname
Llegenda del Barça

2009.06.05. 16:25:37

Ibrát mindenképp jobb csatárnak tartom mint Etoot, de emberileg pff....
Ha Pep úgy gondolja h tudja kezelni, akkor bízok benne és remélem létrejön a transzfer!
Sose fogom megkedvelni a svédet, de az igaz h nála jelenleg nincs jobb csatár.

Bár az se lepne meg ha mondjuk 3-4 nap múlva kiderülne h leigazoltuk Maxwellt és az egész Ibra dolog egy hülyeség. :lol:
A Fifa egy szégyen
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2009.06.05. 16:24:32

barca99
Llegenda del Barça

2009.06.05. 16:23:51

bali 15 írta:
Mikaos írta:Ennyire nem bíztok Pep-ben?
Egy jó edző képes hatni a játékosára.
Egyrészt itt van a saját példánk, Eto'o, aki egy nagyon dolgos ember lett ez évre.
Másrészt mondhatnám Fergusont is, aki a faragatlan, paraszt Rooney-ból milyen intelligens focistát csinált. Rá sem ismerni a régi Rooney-ra.

Nem értem, mire föl ez a nagy világvége hangulat. Nem biztos, hogy jön ide Ibra. Az még kevésbé biztosabb, hogy Eto'o-val lesz elcserélve. Persze megeshetnek ezek a lehetőségek, de már előre várom a reakciókat, ha mondjuk Ibra lő 35 gólt a szezonban :twisted: :)
Végre egy értelmes ember. Én is ezt mondom hogy Pep képes Barca beállítottságú játékost faragni Zlatanból, márha ha idekerül.
Mindenki úgy parázik mint a fene. Ibra erős lába pedig jól jönne ide.
Ha tetszik ha nem.
Akkor már hárman biztos vagyunk, akik nem vágnának eret, ha jönne a bosnyák. :D

Én már leírtam egyszer a meglátásaimat, szerintem közel sem olyan egyszerű ez, mint ahogy sokan ezt beállítják. A világ nem fehér és fekete, több síkban kellene gondolkozni. Olyan nincs, hogy Eto'o a jó, vele nyerünk, Ibra a rossz, szétbarmolná az eddig felépített munkát. :) Gondolom Pep sem azért akarja szerződtetni, mert a fia a Fifában mindig gólt lő neki Ibrával... :lol:

Nekem csak annyi bajom lenne, hogy Ribéry az elsőszámú célpont, mindenképpen nagyobb szükség van rá, mint Ibrára, de ha mindkettő jönne (még ha mondjuk a "svéd" nem kerülne pénzbe egy Eto'o csere miatt), akkor támadható lenne a csapat... galaktikus, kirakat csapat, drágán vesszük a sztárokat, etc. :)
xbalix
Jugador d'estrella

2009.06.05. 16:22:58

Mikaos írta:
xbalix írta:Az ilyennek nem létezik az a szó h klubhűség....A mi Samunk meghal a csapatért ezt többször bizonyította.
Túlzásokba ne essünk. Emlékszem Eto'o-nak is olyan nyilatkozatára, ahol nyíltan kijelentette, hogy a Mallorca az ő "csapata", és a Barca csak egy nagyon jelentős állomás az életében. Most akkor ennyi erővel Eto'o-ra is rá lehetne húzni, hogy nem ér neki semmit a klubhűség.
És hadd emlékeztesselek egy nagyon apró dologra: Eto'o a Reál Madrid játékosa volt, és bár kerülővel, de a Barcában kötött ki. Nos, te meg azt mondtad, hogy Ibra simán átmenne a Barcából a Reálból. Kérdem én, mi lenne a különbség???

Szóval legyünk igazságosak, és ne húzzunk rá Ibrára olyat, amit Eto'ora is rá lehet húzni. (Csak ugye Eto'o esete pont szívünkhöz közel álló eset. Jobb, mintha a fordítottja lenne, de attól az még ugyanolyan "árulás").
Ez a klubhűség egy nem létező dolog az igazolt játékosoknál, és nem is érdemes rá hivatkozni. A klubhűségre csupán a katalán játékosokat, és az egyéb nemzetiségű saját nevelésű játékosokat kéne érteni, szerintem. Ráadásul a valóság is ezt mutatja.
Aha de az adott csapatáért meghalni is képes a pályán! Ez sztem nem áll messze a valóságtól. Mindenki tisztában van vele h az ő szivében első a Mallorca. De közvetlenül utána a Barca következik! Ja és félreértettél. Nem azt mondtam h a Barcából reálba menni vagy fordítva. Hanem h neki mind1 h ide vagy oda igazol... Azért ez nem mind1. :wink:
Ja és NEM ugyanaz az eset már bocs! A real nem tartott igényt Eto'ora finoman szólva, és semmibe nem vette őt! Ezért adták kölcsön a Mallorcába, és később adták el nekünk - könnyű szívvel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xbalix 2009.06.05. 16:26:38-kor.
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.06.05. 16:22:40

A jó Isten tartsa távol Barcelonától azt a darabos praszt balkánit. Komolyan azt gondoljátok, hogy azzal a mozgással, azokkal a betanult mozdulatokkal helye lehet ebben a villámgyors passzjátékot játszó csapatban??? A világ legtúlértékeltebb játékosa.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Carles Puyol Saforcada
Jugador d'estrella

2009.06.05. 16:20:04

Ibrát ide és kész!
egyértelműen újítana, nem hinném hogy sokat szívbajozna itt, lőné a gólokat és kész.
más véleményen voltam pár napja de szerintem jó ötlet lenne!!! :wink:
VISCA EL BARCA, VISCA CATALUNYA
Kép
fcjoc
Entrenador del Barça

2009.06.05. 16:15:10

Mikaos írta:...
A fazon a világ legképzettebb csatára, támadó-középpályásokat megszégyenítő cseleket csinál, és passzokat ad.
Olyan kis szelíd nyuszi lenne Pepnél, mint mindenki más :)
tökéletesen egyet értek. ha samu megy, ő kell. vagy akkor úgy mondom hogy ha tényleg létezik ez az "ügy", engem nem kellene 2x megkérdezni hogy okézsoké-e. szal fejet-bólintanék rá. szerintem henry is nagyképű volt az arsenal-ba.. sőt. de most ne ez legyen már a mérvadó egy játékos igazolásánál. na mind1. énszeretem eto'o-t, tényleg semmi bajom vele, tőlem maradhat is. de viszont ha ez az üzlet létrejön.. senki nem szólhat egy rossz szót se.

szvsz
tibor1158
Barça B

2009.06.05. 16:05:41

Hát én nem adnám el Etó-t. Messivel és Henry-val nagyon megértik egymást a pályán. Most ide jönne Ibrahimovics az is mire beilleszkedne. :roll:
Lezárt