2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Emellett nem is annyira kitűnő, több szó van benne a Manchesterről, mint a Barçáról.Bányász írta:Valóban az csak az a kár,h szóról szóra le van írva ugyan ez a blogján is...fcbarca0827 írta:és Hajdú B. Pisti írása is kitűnő...
Isten éltessen Krojf koma névnapod alkalmából! És persze az összes többi Norbertet is!Saviola írta:Boldog Névnapot Krojf!:)
Valóban az csak az a kár,h szóról szóra le van írva ugyan ez a blogján is...fcbarca0827 írta:és Hajdú B. Pisti írása is kitűnő...
Bocsánatot kérek előre is akit megbántok ezzel a hsz-szel, de már nem bírom tovább! Nagyon bánt, hogy egyes csapatokat akiket egyesek nem szeretnek egyből elkezdik szidni. Én nem értem miért jó ez nektek, de higyjétek el sok ember van aki másnak is drukkol nem csak a Barcának és őszintén néha már dühít az, hogy a sárga földig lehordjátok ezt vagy azt...ez is lehuzott 12 évet a villában. vajon mia tököm motiválta h elmenjen abba a romhalmaz szitibe?Gereth Barry
Aston VillaManchester City
az havi plusz 2.345.632 ft?
Köszi hogy szóltatok!fcbarca0827 írta:Én is megvettem, nem győzöm olvasni!Varga Tamás írta:Ajánlom mindenkinek a figyelmébe a mai Sztár Sportot. Úgy 10-12 oldal szól "csak" a Barcáról. BL-döntő, Iniesta interjú, bajnoki végszó.
És összességében azt kell mondjam, hogy a Sztár Sport nagyon pozitív fejlődésen ment keresztül, mint küllemre, mint belső tartalomra.Nagyon jó lett az újság tényleg! Jót tett neki, hogy a Sport TV a partner! Nagyon jó az Iniestas cikk, illetve Dénes Tamás írása: A gladiátor és a barcelonai gladiátorok, és Hajdú B. Pisti írása is kitűnő...
Egyébként a Képes Sport is meg lett véve, abban is van 4 oldal Barca...![]()
![]()
A 2 újságban 3 Barca poszter!