Mármint igen.MichaaBee írta:A szurkolók hozzáállására gondolsz? Tehát, hogyha győzelmet várnak, akkor nem jönnek ki, vagy akkor, ha tuti kikap a csapat?House írta:A csapat hozzáállása is befolyásolja, úgy tudom.

Mármint igen.MichaaBee írta:A szurkolók hozzáállására gondolsz? Tehát, hogyha győzelmet várnak, akkor nem jönnek ki, vagy akkor, ha tuti kikap a csapat?House írta:A csapat hozzáállása is befolyásolja, úgy tudom.
A szurkolók hozzáállására gondolsz? Tehát, hogyha győzelmet várnak, akkor nem jönnek ki, vagy akkor, ha tuti kikap a csapat?House írta:A csapat hozzáállása is befolyásolja, úgy tudom.
A csapat hozzáállása is befolyásolja, úgy tudom.MichaaBee írta:Lehet az eső is, meg az is, hogy egyszerűen nem érdekelte az embereket a meccs. Nagyban befolyásolhatja a nézőszámot, hogy milyen az ellenfél. Pl.: a kupameccs az fontos, oda sokan kimennek, de amikor az utolsó ellen játszol, akkor tesznek rá és otthon nézik a meccset.langpeter14 írta:2 hete teltházas kupameccsem volt,de elötte is min. 10000 néző volt a meccsemen!Erre tegnap 8000 néző volt kiváncsi csak a meccsre!Ez a -2000 ember az eső miatt nem jött ki,v miért nem![]()
Lehet az eső is, meg az is, hogy egyszerűen nem érdekelte az embereket a meccs. Nagyban befolyásolhatja a nézőszámot, hogy milyen az ellenfél. Pl.: a kupameccs az fontos, oda sokan kimennek, de amikor az utolsó ellen játszol, akkor tesznek rá és otthon nézik a meccset.langpeter14 írta:2 hete teltházas kupameccsem volt,de elötte is min. 10000 néző volt a meccsemen!Erre tegnap 8000 néző volt kiváncsi csak a meccsre!Ez a -2000 ember az eső miatt nem jött ki,v miért nem
Nem vonul senki vissza,csak a képességei majd idővel mind lemennek 0-ra. Aztán majd kirúgod.House írta:Egy játékos hány éves korában vonul vissza?
ui: Köszi az infót, Pocsa!
1.JátékszervezésHouse írta:Középpályásnál mit nézzek, milyen tulajdonságokat ha akarok vásárolni fiatalabb játékost?
Ez igaz, de egy normális átadásnak mindenképpen lennie kell!CFirpo3 írta:A legfontosabb a védekezés és a szélsőjáték, de nem árt h ha a játékszervezése sem rossz.Auron írta:Lenne egy olyan kérdésem hogy szélső védőnek melyik érték számít?
A védekezés vagy szélsőjáték vagy esetleg mind a kettő?
Az még nagyon messze van hogy 150000-ért vásároljak, de akkor odafigyelek az értékekreKamarilla írta:Mindkettő, továbbá az átadásra figyelj! Szélső védőt talán a legnehezebb igazolni, mivel nagyon ritka az olyan szélső védő, akinek mind3 értéke nagyon jó, ezért felettébb drágák a szélső védők! Ha mondjuk akarsz egy nagyszerű védekezés, remek szélsőjátékú és átadású védőt, olyan 150.000 alatt nem nagyon találsz!Auron írta:Lenne egy olyan kérdésem hogy szélső védőnek melyik érték számít?
A védekezés vagy szélsőjáték vagy esetleg mind a kettő?De amúgy sok szerencsét!
A legfontosabb a védekezés és a szélsőjáték, de nem árt h ha a játékszervezése sem rossz.Auron írta:Lenne egy olyan kérdésem hogy szélső védőnek melyik érték számít?
Mindkettő, továbbá az átadásra figyelj! Szélső védőt talán a legnehezebb igazolni, mivel nagyon ritka az olyan szélső védő, akinek mind3 értéke nagyon jó, ezért felettébb drágák a szélső védők! Ha mondjuk akarsz egy nagyszerű védekezés, remek szélsőjátékú és átadású védőt, olyan 150.000 alatt nem nagyon találsz!Auron írta:Lenne egy olyan kérdésem hogy szélső védőnek melyik érték számít?
Akkor az adott csapat egy botcsapat, meg lehet a helyére hívni haverokat.Auron írta:Szuper Arsenal Meghívás
A csapatnév után szerepel a meghívás és rá lehet kattintani, ez mit jelent?
Megfogadom a tanácsod, van még mit építeni ezen a csapaton, de már a kapust sikerült szereznemnoodle77260 írta:Szerintem a csatáraid, elég erősek a 6. osztályban maradáshoz, viszont a középpályádra vehetnél egy két kiemelkedő, ragyogó játékszervezésű játékost.25-28 éveseket. Ezek drágák kb 200000eft/db. Én ilyenekbe fektetnék ha nem csak feljutni akarok a 6. osztályba, hanem bent maradni is.Auron írta:2-0-ra kaptam ki, de mégis javul a csapat, elöttem két vereség 5-1 és 6-1 után nem is rossz a 2-0
és a kapusomnak csak 2-es a védése, de igazoltam má helyette egy jobbat
Szerintem a csatáraid, elég erősek a 6. osztályban maradáshoz, viszont a középpályádra vehetnél egy két kiemelkedő, ragyogó játékszervezésű játékost.25-28 éveseket. Ezek drágák kb 200000eft/db. Én ilyenekbe fektetnék ha nem csak feljutni akarok a 6. osztályba, hanem bent maradni is.Auron írta:2-0-ra kaptam ki, de mégis javul a csapat, elöttem két vereség 5-1 és 6-1 után nem is rossz a 2-0
és a kapusomnak csak 2-es a védése, de igazoltam má helyette egy jobbat
Úgy két hónapja kérdeztem hogy az erős középpályám után melyik csapatrészt erősítsem meg. Te meg a csatér posztot javasoltad, és bejött.bowlinggolyo írta:Nincs mit De ezt mikor mondtam nekedtenkl írta:Külön köszönet Bowlinggolyo-nak, akinek tanácsát megfogadva a frissen igazolt csatárom ontja a gólokat!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()